Pluspunten
Er wordt goed meegedacht met de situatie. Opdracht wordt prima uitgevoerd.
VerbeterpuntenAdvieskosten à EUR. 35,00 zou ik laten vervallen of in mindering brengen op de prijs zodra de klant heeft besloten de kast ook daadwerkelijk af te nemen bij Kastengigant.
Pluspunten
Goede informatie en configuratie va de kasten. Goede aflevering.
VerbeterpuntenBetere handleing (ikea stijl) zodat leken het ook snappen. Levering van wat extra bevestigingsmateriaal.
Pluspunten
Goed product met alles er op en eraan zoals besteld.
VerbeterpuntenHeeft u nog verbeterpunten of tips over dit De? Even laten weten wanneer de order langer tijd op zich laat wachten dan de normale procedure! , via de mail als de verzending van de order langere tijd op zich laat wachten dan de normale
Pluspunten
eerlijke en snelle manier van werken ze komen zelfs met suggesties en ideetjes
VerbeterpuntenNA
Pluspunten
OP dit moment heb ik een order uitstaan waarvoor de nodige communicatie heeft plaats gehad. dit naar aanleiding van de vele wensen die van mijn kant komen. Hulde voor het geduld en de snelle reactie op mijn vragen. Ik kan niet alles beoordelen aangezien de order nog moet worden uitgeleverd maar daar heb ik alle vertrouwen in.
Het binnenwerk van de kast die wij gekocht hebben is heel mooi, maar de ombouw veel minder en was ook niet goed met het bijgeleverde materiaal in elkaar te zetten. Het interieur is veel beter geschikt voor een inloopkast oid dan voor een vaste ombouw. Dat had door de verkoper beter benadrukt kunnen worden. De montagehandleiding was niet duidelij
Pluspunten
Snelheid van de levering was uitstekend.
VerbeterpuntenToen wij er niet uitkwamen om de softclose te installeren, hadden wij iets meer en sneller hulp verwacht. Na de nodige mailtjes en uiteindelijk een telefonisch gesprek is het opgelost.
Pluspunten
nvt hebben nog niets ontvangen
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
goede produckten voor weinig geld
Pluspunten
Mail dezelfde dag beantwoord, snelle levering.
Pluspunten
Snelle reactie op mailtjes en bellen als het uitloopt
Pluspunten
Duidelijke bestelprocedure op website Vlotte levering Maatvoering komt exact overeen met bestelling Prijs
Pluspunten
duidelijke website, werden keurig gebeld omdat er iets niet helemaal duidelijk was.levertijd als afgesproken en keurige levering. prima bedrijf
Een verbeterpunt is de aflevering. Het materiaal is in de hal en keuken gedeponeerd. De monteur moest samen met mijn man (die niet kon lopen vanwege jichtaanval) de materialen naar boven brengen. Hierbij zijn beschadigingen ontstaan aan de net geverfde trap en overloop. Het op de plaats brengen van materiaal zou moeten gebeuren door professionals.
Pluspunten
Mooie kastdeuren tegen een mooie prijs.
VerbeterpuntenVoeg een handleiding toe. Het is echt een beetje gek om deuren te ontvangen en een softclose systeem zonder verdere uitleg, behalve een a4tje over de softclose. Bij de softclose zaten ook veel onderdelen die helemaal niet nodig waren. Dat was ook een beetje gek.
Pluspunten
Uitstekende, vakbekwame service
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goede snelle levering. Kwaliteit materiaal
Pluspunten
de prijs is scherp deuren goed verpakt, geen beschad. vlotte communicatie
Verbeterpuntenduidelijkere beschrijving maken van softclose v schuifd. zitten onderdelen bij (softclose) waarvan ik niet weet waarvoor ze zijn !
10 Nijverheidsweg
Purmerend 1442 LD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.