Klantenservice was erg slecht

De rede dat ik mijn beoordeling een 2 heb gegeven is vanwege de klantenservice. De kasten zijn erg mooi en daar ben ik erg tevreden over. De klantenservice beld niet terug als dit wordt toegezegd en niet professioneel. Daarentegen werd ik goed geholpen door de planning en de tussenpersoon die bij mij thuis is gekomen om op te meten en waarmee ik het materiaal en de kleur heb uitgekozen. Deze man heeft mij ook terug gebeld meteen toen hij mij klacht had gelezen en excuses had aangeboden en met een oplossing kwam om de problemen die ik had op te lossen. Van de klantenservice zelf geen reactie gekregen op mijn klacht. Heel erg jammer want de kledingkasten zijn erg mooi en ook goed in elkaar gezet, maar alles erom heen was gewoon slecht, bv dat de monteur niet kwam opdagen en dat niemand contact had opgenomen hierover. Al met al mijn complimenten naar de planning en de tussenpersoon. Ik hoop dat de service in de toekomst beter zal zijn.

Mooie kwaliteit schuifdeuren, communicatie kan beter

Mooie schuifdeuren en goed geholpen bij het inmeten. De levering van de deuren was mooi binnen de aangegeven leverduur. Ik miste een bericht bij de levering van de deuren, wanneer ze geplaatst zouden worden door de monteur. Een paar dagen later werd ik 's ochtends rond 6 uur verrast met een SMS dat die dag de deuren geplaatst zouden worden. Bij de montage prima service verder.

Het duurt even, maar dan heb je ook wat

Wij hebben bijna vier maanden moeten wachten en er ook wel achteraan moeten zitten via mail en telefoon, maar uiteindelijk hebben wij een prachtige kast , in 1 dag in elkaar gezet door een zeer vakkundig timmerman, we zijn er superblij mee!

het duurde even maar geweldige buro's

vanwege leverproblemen was er een wachttijd van 6 maanden op de sheesham buro's, maar de kwaliteit is enorm goed en ik heb tussentijds de aanbieding gehad om iets anders te kiezen of geld terug, maar het was het wachten waard!

Slecht

Kast is nog niet af. Rechter zijwand interieur ruim een centimeter te kort afgezaagd. Om het goed te krijgen moet hiervoor een nieuwe zijwand geplaatst worden. Tussenschot en linkerzijwand interieur niet strak genoeg tegen het schuine dak gemonteerd. Afdeklijst boven de deur te laag gemonteerd. Een lade is beschadig. Het plafond is beschadigd. Ik heb van dit alles foto's naar de heer Cairo gemaild. Kortom, de montage is slordig uitgevoerd. Ik heb nog geen reactie gehoord, wanneer dit hersteld wordt. Ik hoop spoedig van jullie een hersteldatum te horen. Graag een andere monteur dan de heer Ronald van Dijk. Met vriendelijke groet, A. Tauber

Voorlichting had beter gemoeten

Met een beter voorlichting zou de kast er nog mooier uitgezien hebben; we zouden dan ook voor een extra, gekleurde houten plaat aan de muurzijde gekozen hebben. Helaas is een houten plaat te kort afgezaagd maar dat komen ze hopelijk binnenkort herstellen. We laten er niet ons genot van deze mooie kast door beïnvloeden.

aardige werklui en goed werk geleverd

goed werk en erg netjes alles op geruimd

Matig

De kast in nog steeds niet af en ik zou graag meer up to date gehouden worden. Aanbevelen is nee omdat zoals het nu is nog niet gebeurt

Zeer nette kast,door vakkundig personeel in elkaar gezet.

Zie bovenstaand

Amateuristisch

Verkeerd ingemeten een (vakman) die niet goed weet waar hij mee bezig was. De soft close al na een week kapot de omlijsting valt er spontaan dit weekend na beneden. Kortom niet voor herhaling vatbaar.

Wel geleverd maar geen monteur

De kast wordt geleverd zonder dat er een omnteur ingepland was. Nu staat de kast 2 weken in dozen in de woonkamer.

Vanaf eerste contact uitstekend. Vakkundig inmeten, duidelijke uitleg over gang van zaken. De afspraken werden nagekomen. Plaatsing ook op aangegeven tijd, goede prijs, mooi product. Kortom een aanrader.

Netjes werk geleverd

Het afstellen van aflevering kan beter. De chauffeur stond om 8.00 uur voor me deur het was goed dat ik thuis was. Dit was niet gemeld. En de monteur om 9.00 uur i.p.v. 17.00 uur smiddags volgens afspraak. Voor de rest zeer tevreden.

Prima product en een zeer deskundige plaatsing van de garderobekast

Als u kwaliteit nastreeft dan is het minste dat u de cliënten aanspreekt met hun naam. Alleen voorletters is uitermate slordig

Mooie kast geleverd.

Goede ontvangst en goede service. Montage is top gegaan.

Je kan er alleen maar positief over zijn.

Goed advies.Prachtige kast. Netjes ingebouwd. Een enkele opmerking over de bezorging dit werdt gedaan door een aardige kranige chaufeuse maar het is onmogelijk om dat in je eentje te doen. Veel te zwaar. Extra hulp was nodig om de loodzware deuren naar binnen te krijgen.

Geleverd wat we besteld hebben

Dit is onze tweede kast in 2 jaar tijd. Door verhuizing wederom dezelfde kast gekocht. Zowel chauffeur als monteur waren keurig op tijd. Niels de monteur heeft onzettend netjes gewerkt. Helaas waren de soft close remmen te licht, maar door Niels direkt aandacht aan besteed en nieuwe afspraak wordt geregeld op dit verder op te lossen.

goede ervaring, maar

Goede ervaring met het installeren van onze industriële deur. De monteur heeft de schroeven te ver door geschroefd. Er moet een nieuwe deurstijl komen. Overigens prima geregeld, maar natuurlijk wel jammer dat er vertraging is opgetreden voor het volledig af is.

Geweldig ervaring

Het kon niet beter. Kast werd op tijd geleverd en monteur was er 1 uur later. Hij was heel precies en werkte hard, maar ook voorzichtig om niets te beschadigen, door. Ervaring kon niet beter zijn. Wij geven als cijfer een 10.

Wij zijn op een goede en duidelijke manier geïnformeerd en naar tevredenheid geholpen.

Positief

Alles volgens afspraak verlopen en wij zijn tevreden met het resultaat

prima gewerkt, vriendelijk, het van buiten naar binen brengen met de lift, totaal geen klahten

prima in orde

Mooie kast, wat warrig bij planning levering/opbouwen

Het uitzoeken, maken van de definitieve offerte was verrassend omdat er dan toch 25% meerkosten bijkwamen dan toen we in de winkel gingen kijken. De levering was ernstig vertraagd. Het plannen van de data van leveren en opbouwen was warrig en de e-mails tegenstrijdig. Maar door ons flexibel op te stellen hebben we nu twee mooie kasten.

Goede monteur, zeer slechte service

Goede montage service en zeer bekwame monteur (freelance). Levering echter laat en zeer chaotische planning vanuit kantoor. Materialen worden onzorgvuldig afgeleverd. Ook aftersales niet naar wens.

Slecht!

Ten eerste zeer lange wachttijd.duurt maanden!!!! Slechte planning. Afspraken maken. Dan die zelf veranderen zonder overleg. Bel je klantenservice. Die zou het uitgaan zoeken. Belt dan niet meer terug. Voor niks vrij genomen. Dat verneem je dan in een e-mail. Komt er eindelijk een monteur. Na dat ze zelf een nieuwe afspraak hebben gemaakt. Is niet alle materiaal bezorgd de dag ervoor. Nieuwe afspraak.

Nijverheidsweg 10

1442 LD Purmerend

Over Kastengigant BV

U een totale kastoplossing bieden, dat is het doel van Kastengigant. Dat ziet u ook terug in de enorme keuze in kasten, schuifdeuren, kastinterieurs en accessoires. Wij voorzien u graag van advies in één van onze showrooms of onze adviseur die bij u thuis langs komt.