Netjes in afwerking van onze aanvraag in het totaal

Netjes behandeld bij opname en plaatsen van de kast. Netjes geplaatst.

Te laat, verkeerd ingemeten, incompleet en beschadigd geleverd.. nu wachten op het herstel

Teveel verkeerd gegaan om op te noemen. En de kast staat nog niet eens. Ruim een maand na uiterste afgesproken datum is er een levering geweest. Het houtwerk werd zo uit het laadruim het huis in getild, zonder verpakkingsmateriaal er omheen. Je raad het al, overal hoekjes er af, en hapjes uit de randen. De schuifdeuren zaten er niet bij, pas toen ik zelf belde hierover kwamen ze met een verklaring (vertraging in fabriek) De volgende dag kwam een externe timmerman de kast monteren voor zover dat mogelijk was. E.e.a. was niet goed op maat gezaagd en moest ook weer over worden gedaan. De timmerman heeft gelukkig alles geregeld met Kastengigant voor herstel. Hier wachten we nu nog op.... geen idee hoe lang want communicatie van de Kastengigant is er niet.

Netjes gemonteerd

Ik wacht alleen al 2 weken nog op een vervolg omdat de bestelling niet compleet is. Een deurstop moet nog worden geleverd.

niet alles in een keer goed

Tijdens het plaatsen van de schuifdeuren bleek dat het paneel dat geleverd was niet aan alle kanten was afgewerkt. Dit was nodig om uit een paneel 2 zij kanten te halen. Dus kon het werk niet worden afgemaakt. Nu zitten we te wachten tot wanneer het wordt afgemaakt, terwijl wij wel alles vooraf moeten voldoen.

Matig

Voor het inmeten van een inloopkast had de betreffende medewerker geen juiste spullen mee om de ruimte in te meten. Er werd globaal ingemeten voor een offerte prijs. Als gevolg dat er nog een meet afspraak moet worden ingepland wat overigens niet gratis is. Daarnaast wordt er geadverteerd met kast op maat maar in de praktijk is dat niet realiseerbaar. Medewerker gaf aan dat de kast elementen een standaard maat hebben dus je wordt beperkt in de mogelijkheden. Verder zijn de prijzen fors en het advies van medewerker is onder niveau. Kastengigant kan zich beter gigantische prijzen noemen deze naam komt namelijk beter tot zijn recht. Kortom geen aanrader! Tot slot in de huidige Corona tijd vond ik het vreemd dat de medewerker geen mondkapje droeg en ook geen afstand hield. Dit was erg vervelend want hij was ook nog eens behoorlijk aan het hoesten.

Mooie kast, vriendelijke en kundige monteur.

Bij het uitzoeken van de kast viel het ons op dat de kast van zeer goede en mooie kwaliteit is. De bestelling was snel geplaatst. Helaas moest de adviseur/in eter een keer extra komen om dat de makelaar niet gereed was met de werkzaamheden. De levertijd was aan de lange kant. Maar nu de monteur de kast vakkundig gemonteerd heeft zijn we dat weer snel vergeten. Kortom zeer tevreden over de Kastengigant

Mooie kast, naar verwachting! Wel wat langer wachten...

Ben zeer tevreden over de kast! Ook aardig en vakkundig personeel dat kwam inmeten en plaatsen. Helaas wel wat langer moeten wachten dan initieel aangegeven en de communicatie over de planning kan beter.

De levering heeft even op zich laten wachten. Maar inmeten plaatsen door de monteur prima. Wij zijn blij met het eind resultaat

goede levering, inbouw maten niet goed verwerkt

levering tot achter de voordeur Begane grond. Zie maar hoe je de zware deuren op 2 hoog krijgt. Moesten zelf lift organiseren omdat de spullen niet in de huislift pasten. Zou bij verkoop verteld moeten worden. Ook de geleverde legplanken waren niet goed gemeten ( fabrieksfout.)

Keurig product volgens afspraak gekeverd

Heel netjes gemonteerd. Product en montage voldeden geheel aan mijn verwachtingen. Helemaal top.

Keurig werk/levering maar wel geduld hebben.

Communicatie prima, inmeting door man met kennis gedaan, offerte ter plaatsen. Ook montage afgenomen bij kastengigant, de lever- en -montage datum werden echter na veel langere termijn ingepland. (Zeker ook met Corona te maken). Resultaat is prachtig en naar tevredenheid. Klein verbeterpuntje, monteur zou verpakkingsmateriaal en achtergelaten zaagsel (van het zagen) op kunnen ruimen/afvoeren.

Bijna alles naar volle tevredenheid

Van het inmeten, advies en plaatsen niets dan lof. Het enige minpuntje was de communicatie over de levering en plaatsing. Gelukkig heeft de monteur uiteindelijk er voor gezorgd dat de kast op tijd geleverd werd. Over de kast kan ik kort zijn, werkelijk prachtig, zal en kan dit bedrijf aanraden

Deze keer zeer slecht

Ben in augustus begonnen met de kast uit te zoeken en kreeg pas geleverd in januari en toen kwam hij nog in de verkeerde kleur ook. Alles kan gebeuren in carona en dat begrijp ik maar wat ik niet begrijp na 5 x te bellen dat ik nooit terug ben gebeld door de afdeling planning. Wel altijd goed te woord door klantenservice maar nooit afdeling planning, vind ik heel kwalijk ook omdat mijn vorige bestelling in Purmerend uitstekend ging en ik nu een Nw huis hebt en nog meer kasten nodig heb ik niet zeker weet of ik hiermee door ga.

goed, maar niet snel

De opmeting was prima en ook de installatie en de kwaliteit zijn erg goed. De levering is wel erg traag, begin oktober opgemeten en pas in januari geistalleerd.

Niet het juiste advies gehad, gevolg: geen passende kast

De verkoper heeft geen rekening gehouden met onze houten shutters, dus de kledinglift en de lade zouden niet werken. Gelukkig was de timmerman zo slim om de kast weer los te maken (na alles al gemonteerd en geboord te hebben in de muur) en wat meer naar achteren te plaatsen, zodat de houten shutters konden blijven hangen. De verkoper had in eerste instantie ook een verkeerd ontwerp naar ons opgestuurd en was niet te bereiken. Tot slot is kastengigant zelf ook ontzettend moeilijk te bereiken, was de levertijd 3 maanden ipv 3 weken en belt of mailt niemand je ooit terug. Ik heb er zelf onwijs vaak achteraan moeten zitten om duidelijkheid te krijgen over de montage. Al met al niet tevreden voor een kast van €3500! De timmerman moet nog een keer terug komen om de loze ruimte die is ontstaan door het naar achteren plaatsen van de kast op te vullen met een passend paneel. Tot op heden nog niets gehoord....

Heel goed werkende deur

De deur is perfect, alleen de Coordinatie tussen de fabrikant en de planner ( er waren afspraken gemaakt maar dat werkte niet) klopten niet.

Efficiënte service en uitstekend resultaat

Vanaf het gesprek in de showroom tot en met de vakkundige inmeting en installatie door een monteur is het hele proces zeer efficiënt verlopen. Een mooi resultaat tegen zeer aanvaardbare kosten.

Klant communicatie en levering ondermaats, montage dik in orde.

- Klant contact via verkoper : tevreden gevoel. - communicatie over planning laat te wensen over, kreeg 3 data. - levering en montage zou dezelfde dag plaatsvinden, niet gebeurd dus. - levering met verhuislift gaat grof, producten worden over vensterbanken heen getrokken. Krassen. - levering is incompleet, transporteur is duidelijk niet betrokken, kan niet wachtten om te vertrekken. - montage gebeurt vakkundig ondanks diverse onbrekende essentiële onderdelen, word ondervangen door vakmanschap. - naleveren van kast deuren ondanks herhaalde telefonisch contact blijft achterwege. - monteur blijkt toch iets meer te bereiken dan klant en ik moet van monteur horen dat hij later op dag 3 terugkomt om deuren te monteren. - als er uiteindelijk telefonisch contact is met verkoper, word het hele afschuif systeem duidelijk. - transporteur staat bij complex voordeur en meldt dat spullen beneden liggen, na reclamatie gaat deze alsnog de onberekenende deuren met tegenzin naar boven brengen. Verpakking komt gehavend boven in woning aan. - Bij het uitpakken blijkt ook product beschadigd te zijn. - omdat beschadigingen op een niet zichtbare plaats zijn word product geaccepteerd. - wederom lost externe monteur het probleem op vakkundig wijze op. Tot slot. Tot heden geen enkele reactie gehad van verkoper en of planning. Communicatie, planning en aflevering dikke onvoldoende.

Kast zelf lijkt goed, service en communicatie waardeloos

Laten we het er op houden dat de kast zelf naar wens is, behalve dat de afdekplinten nog geleverd moeten worden. Vandaar de 3 sterren. Ook de inmeting van de kast en het plaatsen an sich gingen goed. Prettige mensen om mee te werken en goed advies. De communicatie en service vanuit het bedrijf zijn echter erg slecht. Overal zelf achteraan moeten bellen om dingen te weten te komen en afspraken te maken voor inmeten, levering, plaatsen. Geen 6-8 weken levertijd, maar 12 weken. 30 minuten in de wacht staan voordat je iemand aan de lijn hebt. Vb: De dag voordat de kast bezorgd werd maar eens gevraagd hoe laat ze kwamen. Dat konden ze niet aangeven. De vervoerder zou het de volgende ochtend laten weten. Niet dus! De hele dag wachten tot ze halverwege de middag eindelijk kwamen. Bovendien een achterwand van een kast van een klant in Amsterdam bij ons geleverd. Voor ons niet erg, maar voor die andere klant uiteraard wel. Een mail gestuurd met mijn bevindingen, maar natuurlijk daarop ook geen reactie.

Zowel verkoop als montage is prettig en goed verlopen. Een foutje bij inmeting, dat bleek na plaatsing, is direct de dag daarna verholpen. Waren er maar meer van deze vaklui! Dank hiervoor, José en Rinus

Niet echt tevreden

De geleverde planken hadden niet de goede maat. De monteur kon zijn werk niet afmaken. ik werd niet op de hoogte gebracht over de levering van de goede planken. Heb zelf moeten bellen maar werd helemaal niet goed geholpen door de klanten service. Weet nog steeds niets. Over de monteur, alleen goed woorden : zeer kundige monteur, precies in zijn werk, snel.

Prachtige kast

Fijne kast. Goed geholpen bijnier uitkiezen en bestellen. Wel wat gedoe bij het inplannen van de levering en montage, maar alles uiteindelijk uitstekend verlopen

Zeer slechte tot geen communicatie, slecht leverproces

Eind september hebben wij schuifdeuren besteld. Wij kregen vrij snel een montageafspraak doorgemaild, gepland op 30 november. Die dag had ik vrij genomen zodat ik aanwezig kon zijn. Toen ik de week daarvoor nog niets gehoord had over de levering van de deuren, heb ik gemaild. Waarop ik een mail terug kreeg dat de deuren op 17 december, 'volgens afspraak', geleverd zou worden. Wij hebben hier echter nooit bericht over gehad. Dit hield ook in dat ik een vrije dag had opgenomen voor niets. Nadat ik telefonisch contact had gezocht, bleek (zo kon ze in het systeem zien) dat wij nooit een mail hebben ontvangen over de leverdatum dan wel de gewijzigde montage afspraak. Een dag later kreeg ik een nieuwe afleverafspraak doorgemaild, wederom zou dit 'volgens afspraak' gepland zijn. Wij wisten wederom van niets. Hier weer over gemaild, geen reactie. Op 1 dec krijg ik om 15.40 uur een mail dat de deuren, 'volgens afspraak' (wij wisten wederom van niets), de volgende dag geleverd worden. Omdat wij die dag allebei moesten werken, heb ik direct gebeld. Mij werd verteld dat de mail perongeluk was verstuurd, een foutieve datum betrof en dat er nog geen afleverafspraak gepland stond. De man aan de telefoon verzekerde mij dat hij mij de volgende dag zou bellen voor het maken van een afleverafspraak. Uiteraard gebeurde dit niet, maar werd ik in de ochtend wel gebeld door de leverancier dat zij voor de deur stonden.... De montageafspraak is pas over 4 weken gepland. Ondanks dat ik meermaals heb gemaild én gebeld om over de gang van zaken te praten en te kijken naar een oplossing, krijg ik geen reactie.

Niet zo goed

Ik vind het jammer dat de adviseur mij niet heeft geadviseerd in wat beter geweest zou zijn. Hij heeft mijn wensen prima opgenomen hoor maar met een andere opstelling (waar ik op dat moment niet aan gedacht had) was het beter geweest qua toegang in de kasten. Ik neem aan dat deze meneer beter, sneller de consequenties van mijn idee had kunnen doorzien. Verder is het nog niet in orde omdat er verkeerd gemeten is en wordt dat nog opgelost. Mijn heeft mij gemaild dat dit langer duurt dan verwacht door Corona omstandigheden. Ik verwacht dat dit goed afgehandeld wordt. Mijn commentaar is niet onvriendelijk bedoelt maar hoop dat volgende klanten beter keuzes kunnen maken door meerdere opties als advies te krijgen.

goede afspraken netjes afgewerkt.

Nijverheidsweg 10

1442 LD Purmerend

Over Kastengigant BV

U een totale kastoplossing bieden, dat is het doel van Kastengigant. Dat ziet u ook terug in de enorme keuze in kasten, schuifdeuren, kastinterieurs en accessoires. Wij voorzien u graag van advies in één van onze showrooms of onze adviseur die bij u thuis langs komt.