Pluspunten

Goede service, zelfs na vele jaren. Directe actie op gevraagde onderdelen en afhandeling daarvan. Prettig contact.

Pluspunten

Mooie kwaliteit, fijne service van Erwin

Pluspunten

De advisering in de winkel verliep uitstekend. De montage door Dhr Erwin verliep perfect. De klantbenadering was erg sympathiek en de montage zeer goed. Ik ben uitermate tevreden.

Pluspunten

Erwin was erg vriendelijk en heeft de kast prachtig gemonteerd. Alles naar wens en zeer tevreden!

Geen.

Pluspunten

Vanmorgen heeft Kastengigant bij ons een prachtige kast geplaatst. We zijn er heel trots op!

Pluspunten

Top jongens. Ben zeer blij met het resultaat.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen, slechte kwaliteit, kast 5m lang slechte kwaliteit spaanplaat, direkt afgekeurd door ons bij levering. Onder druk van hun advocaat betaald, geen behoeft aan stress.

Ja stoppen met deze bedrijfsvoering en op de markt gaan staan. Wij hebben elders goede kasten gekocht.

Pluspunten

Zeer tevreden over het end resultaat, niet te vergelijken met een pax kast.

Pluspunten

Zeer goed afgewerkt,en prettig

Pluspunten

Ben dolblij met mijn prachtige kast. Niet alleen omdat de kwaliteit prachtig is maar meer omdat hij zo perfect geplaatst is. Dit is gedaan door Erwin van der Hoogen. Als deze monteur er standaard bijgeleverd wordt dan zijn er alleen maar tevreden klanten. Erwin nogmaals bedankt!

Schrok toen ik hoorde dat materiaal voor de kast alleen maar tot aan de lift gebracht zou worden. Naar twee hoog en naar binnen daar moest ik zelf voor zorgen. Maar gelukkig vond Erwin het geen probleem om dit te doen.

Pluspunten

De schuifdeuren zijn van degelijke kwaliteit. Zelf gemeten en zelf gemonteerd. Ging eenvoudig. Is mijn tweede bestelling, de andere was voor mijn garage.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Helaas zijn die er niet.

Ze leveren de kast alleen tot aan de drempel, maw je moet zelf maar uitzoeken hoe je het naar boven brengt (4 hoog) Slechte service en moet echt beter. Ze besteden het transport uit aan een ander bedrijf, de chaffeur moet je ter plekke betalen ( EUR 2000,-) en dan maar afwachten of monteur komt en de kast in elkaar zet. Los daarvan, de chaffeur pusht enorm dat je meteen en zsm betaald ... eerste wat chaffeur vraagt bij aankomst is meteen wie gaat er betalen en of je limiet wel voldoende is. Ze leveren 4 dagen voor montage de kast af, maw ze laten je vier dagen in de rotzooi zitten. Na veel bellen, mailen en klagen hebben ze toch geleverd op de dag van montage maar alleen al het idee is zeer slecht. Spijt van kastengigant, goede service en klant vriendelijkheid is niet wat ze bieden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Voor mijn vakantie heb ik ze laten inmeten bij me thuis. De montage kan ik zelf. Het zijn hele mooie deuren en het past precies.

Kunnen jullie niet op televisie ofzo? Het is echt super handig wat jullie doen. In zo'n woonprogramma ofzo.

Pluspunten

Zelf gemeten en online bij Kastengigant besteld. Vanmorgen geleverd en het monteren ging prima. Het is heel mooi geworden.

Pluspunten

Goede service en een hele mooie kast bedankt !!

Pluspunten

degelijk materiaal goede timmerman hoor

Pluspunten

Snelle levering van 6 schuifdeuren en rails van 5,3m. Alles netjes verpakt en volgens opgegeven maatvoering gemaakt. Montage was eenvoudig na bekijken van instructiefilmpje. Niet de goedkoopste maar uiteindelijk zeer tevreden met het eindresultaat.

Na bestelling en iDeal betaling kreeg ik geen bevestigingsmail. Pas na bellen en mail uiteindelijk wel ontvangen. Uiteindelijk niet duidelijk geworden of ik misschien zelf typefout bij mailadres had gemaakt.

Pluspunten

Correcte behandeling en levering keurig volgens afspraak.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

klantvriendelijkheid aan de telefoon levering conform afspraak

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kwaliteit van het eindelijke product is goed, maar service en oplossen problemen is waardeloos

Waanzin dat een offerte een bepaalde prijs vermeldt, maar dat deze alleen geldt indien alles op voorhand wordt betaald. Wanneer je voor andere opties kiest komen er kosten bij. Normaal is het zo dat wanneer je alles op voorhand betaalt , je dan een korting krijgt ! Aflevering gebeurt op de begane grond i.p.v. dat dit netjes in de woning wordt gebracht. Net echt een service waar je blij van wordt bij een nota van ruim € 4000.00 !! Op een simpele order worden veel te veel fouten gemaakt: spullen ontbreken en worden pas na weken wachten nageleverd, waarna je weer weken moet wachten alvorens deze worden gemonteerd en dan nog worden er op de nabestellingen opnieuw fouten gemaakt. Kortom een ramp. Vele malen hebben wij vrij moeten nemen op het werk om thuis te zijn voor herstelwerkzaamheden zonder dat dit vergoed werd. Dit heeft ons als zelfstandige veel geld en ergernis gekost. Kortom: nooit meer !!

Pluspunten

De kastdeuren waren in eerste instantie niet goed gemaakt, maar uiteindelijk is wel alles netjes opgelost door het bedrijf.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Sommige medewerkers doen echt hun best om de fouten van hun collega's op te lossen.

Interne processen verbeteren. Betere controles uitvoeren op kwaliteit medewerkers (meten, zagen).

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede kwaliteit materiaal

meer info over aflevering condities (mee sjouwen e.d.) meer info over hoeveelheid afval dat je zelf moet afvoeren

Pluspunten

Keurig geleverd. Prima kwaliteit; zoals je mag verwachten voor deze prijs.

6 weken na bestelling nog niets gehoord. Vriendelijk geholpen en binnen 2 weken na contact geleverd.

Nijverheidsweg 10

1442 LD Purmerend

Over Kastengigant BV

U een totale kastoplossing bieden, dat is het doel van Kastengigant. Dat ziet u ook terug in de enorme keuze in kasten, schuifdeuren, kastinterieurs en accessoires. Wij voorzien u graag van advies in één van onze showrooms of onze adviseur die bij u thuis langs komt.