3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette en vlotte afhandeling van onze bestelling Mooie schuifwandkast

* Inmeet service is nutteloos als er niet goed opgemeten wordt * Service. Als blijkt dat spullen toch niet passen nadat je inmeet service gebruikt hebt, zeg je niet tegen de klant zaag er zelf maar een stuk af. Er is zo onvoldoende garantie voor de klant dat het goed komt, want het risico van scheef zagen of beschadigen is voor de klant. Een niet klusser heeft bij dit bedrijf geen voordeel en betaald per definitie te veel en kan beter naar het lokale bouwmarkt gaan waar hij wel service krijgt. Tip voor de kastengigant en dan met name voor ons contactpersoon P.R. Kijk naar oplossingen en denk met de klant mee ipv zoeken naar wie het fout gedaan heeft of waar de verantwoordelijkheid ligt. De kast staat prima en wij zijn er blij mee maar komen niet meer terug zolang er geen verbeteringen doorgevoerd worden in jullie service en dienstverlening.. Beste Kastengigant. Uw reactive is niet juist. Doordat er geen monteur in de buurt kwam de komende weken, kon ik naar de bouwmarkt gaan. Dit is uw reden, niet die van ons. U verdraaid de feiten.

Pluspunten

Perfect op maat gemaakt en af geleverd , top.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er is een verschil tussen oordeel over het bedrijf en oordeel over het product. super handig systeem. Als je een beetje handig bent, kun je dit prima zelf in elkaar zetten. Hou de kastnummers bij elkaar en volg de instructie stap voor stap. Kasten zijn goed over nagedacht. Mooi afgewerkt en prima prijs/kwaliteitsverhouding. Over alles is nagedacht. De stikkers, de volgorde, de materialen, de voorbereiding.

De presentatie in de winkel en het contact komt wat saai en en somber over. Tijdens het in elkaar zetten van de kast werden we juist steeds enthousiaster over jullie product. Dat zou je eigenlijk al eerder willen overbrengen. Onze verwachtingen zijn meer dan overtroffen met het eindproduct.

Pluspunten

Goeie service, in laten meten word geadviseerd

Pluspunten

Flexibel om gaan met de order en aangepast naar de klant. Netjes verwerkt en op de hoogte gehouden van de levering en aflevering van het product

gebruiksaanwijzing met donkere foto waar niets op te zien is ...... E.v nieuwe foto en afdekdopjes voor de opening waarmee men de wielen kan afstellen .

Pluspunten

Zeer mooi gemaakt en een snelle en nette levering. goed verpakt en makkelijk te monteren.

N.v.t.

Pluspunten

Snelle levering met track & trace. Tijdens transport degelijk verpakt waardoor (bijna) geen kans op beschadiging. Gekozen product ziet er mooi en degelijk uit.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede website

Lange levertijd, verkeerd ingemeten en de inmeter zegt andere dingen als op papier staan dus goed kijken vor je tekent. Nu bijna een jaar later nog bezig met de administratie klopt geen bal van en de fouten liggen bij altijd bij jouw. Zou geen zaken doen met dit bedrijf beter iets meer uitgeven en zorgen dat het naar de zin is. Ze zeggen als je er komt getekend is getekend willen we het naar onze zin maken moet het opnieuw gebeuren en is er € 5000,-- weg

Pluspunten

To the point voorlichting, werksfspraken, mailwisseling en uitleveren! Chapeau

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

bedrijf heeft showroom

- klant gerichtheid - klant vriendelijkheid - technische kennis - montage instructies - kwaliteit van documentatie - manier van verpakken icm instructie - compleetheid van verzending

Pluspunten

Hele goede service. Ik had een aantal afmetingen veranderd en daar werd ik over gebeld of dat het allemaal wel klopte. Dus ze kijken goed wat er besteld wordt. Ook is onze bestelling eerder geleverd dan aangegeven, super fijn.

Pluspunten

Goede service, mooie spullen en goed geleverd

Pluspunten

Geheel volgens de gestelde tijd geleverd. Gemaakt zoals is opgegeven, Perfect !!

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijk en correct.

geen gebruiksaanwijzing hoe de deuren gesteld moeten worden. Alles is wat krap gemeten deuren overlappen elkaar maar 2 cm.

Pluspunten

Directe communcatie en geleverde product top

Niet

2 sterren: slechter dan verwacht

Aftersales is matig

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Voor ons zijn bij dit bedrijf geen positieve punten. Eerst waren ze vergeten onzer kast te bestellen . En naar levering kwamen we achter dat de goede man die de kast opgemeten had, zijn eigen beslissingen genomen had. En voor een andere maat gekozen had

Pluspunten

Goede kwaliteit.

Pluspunten

Prima service. Ben goed geholpen in de showroom in Hoofddorp, daarna zijn ze wezen inmeten. Gister is de kast opgebouwd, ben helemaal happy!

Pluspunten

Had een kast gekocht in de shoroom in Breda, vriendelijk en kundig personeel. Kast laten inmeten, vakkundig met een lazer in gemeten, paste perfect. Bedankt voor de mooie kast "Kastengigant"

Pluspunten

Goede bereikbaarheid, flexibel

Niet van toepassing

Pluspunten

Goed materiaal geleverd. Makkelijke beschrijving. Op alle onderdelen zaten duidelijke stickers. Makkelijke montage.

Ik heb één lade met een hele vieze rand. Daar ga ik nog over mailen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

het zou fijn zijn als ze klachten als een verkeerde offerte, verkeerde levering van kast en onduidelijke informatie serieus zouden nemen. ik wacht nog steeds op een kast die op 6 december 2017 verkeerd geleverd is.

Nijverheidsweg 10

1442 LD Purmerend

Over Kastengigant BV

U een totale kastoplossing bieden, dat is het doel van Kastengigant. Dat ziet u ook terug in de enorme keuze in kasten, schuifdeuren, kastinterieurs en accessoires. Wij voorzien u graag van advies in één van onze showrooms of onze adviseur die bij u thuis langs komt.