Pluspunten

Alles is verlopen zoals afgesproken kastmaten ,levering ,enz Super!!!

Pluspunten

Prima levering binnen de afgesproken tijds. Alles netjes ingepakt

2 sterren: slechter dan verwacht

* produktkennis, niet alle mogelijke opties waren bekend. Waardoor in eerste instantie niet de beste oplossing voor het oplossen van het probleem (na plaatsing) werd voorgesteld. * nazorg, kast medio juli met schade geplaatst en pas medio oktober definitief opgeleverd. En dan is nog niet alle schade (schilderwerk) naar tevredenheid opgelost. Toezeggingen werden niet nagekomen. Van te voren getwijfeld aan de deskundigheid voor wat betreft het oplossen van de schade. Is er uiteindelijk niet beter op geworden. Heb het toch maar moeten accepteren, had geen vertrouwen dat het goed opgelost kan worden. Het schilderwerk wordt nu door een vakman uitgevoerd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geholpen met inmeten / tips om het te installeren

Communicatie tussen Kastengigant en leverancier

Pluspunten

- Goede kwaliteit. - Goede online begeleiding na offerte, zelf 's avonds laat. - Elk onderdeel is gestickerd voor welk deel van de kast het is. Idem voor schroeven.

- Website zou meer detail foto's moeten hebben. - In showroom hoorde ik dat mat wit ook een optie is terwijl niet op website. Als ik dat niet had gehoord, had ik niet voor kastengigant gekozen. (bijna) gemiste kans - Mooiere opties voor grepen vanuit onderleverancier Raffito kunnen wel besteld worden in de offertenazorg fase (gezien op website en vervolgens er naar te vragen)! Waarom niet op de site van kastengigant zelf? - Er werden hoekstukken meegeleverd en ook in de handleiding echter geen voorgeboorde gaatjes. Servicedesk wist niet en uiteindelijk een monteur aan de telefoon die vreemd vond en aangaf deze nooit te monteren. Werkte verwarrend. Handleiding voor deuren was even zoeken en zat in folie bij één van de deuren. Waarom 4 (optionele) stootstrips bij 4 deuren en niet 8?

Pluspunten

Goed advies in de showroom Purmerend. Ruime keus aan materialen, type deuren en beslag. Vriendelijke medewerker bij het inmeten. Mooi eindresultaat.

Pluspunten

Goede service met inmeten en het op maat maken van de kast (past perfect!) Alle kast onderdelen netjes verpakt en georganiseerd.

Helaas geen bericht van hun gehad toen de levertijd niet 4 weken maar 7 weken werd vanwege de vakanties... Beschrijving van de kast was te doen maar niet super duidelijk.

Pluspunten

Goede snelle levering

Pluspunten

9 punten

Pluspunten

Prima product geleverd en snelle levering .

Pluspunten

Goede service. Snel/Deskundig en eerlijk antwoord

Weinig ruimte voor eigen ontwerp

Pluspunten

Je krijgt waar voor je geld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede website

communicatie, tijdig informeren bij vertragingen van bestellingen

Pluspunten

Strak helder process. No-nonsense. Het product is in basis gewoon goed - kwaliteit, en concept.

1. Ik heb toch ene paar spaanplaatplanken doorgedrukt, niet door mijn kracht, maar omdat ze niet bijzonder sterk zijn. Dit is enkel in problem bij installatie. Daarna is het prima. 2. Kleinere verpakkingen 3. Meer accesoires/mogelijkheden 4. Een "mijnkastengigant" pagina/site ; waar je je kast nog staat, om zaken na te bestellen. etc.

Pluspunten

Snelle afhandeling van de opdracht. Goedekwaliteit.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Voor een maatwerk inloopkast wordt er veel gemeten, maar uiteindelijk blijkt 90% standaard en geen maatwerk. Wat dan uiteindelijk niet klopt, wordt dan wel weer klantvriendelijk opgelost.

Echt maatwerk leveren en als er standaard i.p.v. maatwerk gebruikt wordt het voordeel hiervan met de klant verrekenen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Product is goed

Offertebehandeling en levering waardeloos.

Pluspunten

Vlotte communicatie Correcte levering Goede prijs kwaliteitverhouding

Optie rijboring toevoegen bij de module selectie (configurator). Meer (en grotere) foto's toevoegen bij de selectie van de accessoires (configurator).

Pluspunten

Alles perfect.

Geeb

Pluspunten

prima kasten, netjes afgeleverd

geen

Pluspunten

Heel fijn dat iemand langskomt om in te meten, zodat het volledig op maat en met advies geleverd wordt. Het systeem waarmee de planken bevestigd moeten worden is erg handig. Het pakket werd conform afspraak binnen drie weken geleverd.

De kast werd bij aflevering buiten op de pallet achter gelaten. Er stond dat het pakket op de begane grond werd afgeleverd. Het is niet in huis gebracht, maar buiten gezet terwijl het regende. Ook waren er veel extra planken bij het pakket, waardoor we tezamen met de pallet flink wat moeten afvoeren. De bezorgdienst kan beter.

Pluspunten

Zowel telefonisch als in de showroom prima te woord gestaan. Ook met de monteur was er prima contact en over de aflevering werd prima gecommuniceerd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goedkoper dan concurrenten!

De levering klopte niet, de helpdesk nam de telefoon niet op, op de voicemail werden we niet teruggebeld. Enfin, uiteindelijk is dit netjes opgelost, maar dit voldoet eigenlijk precies aan de verwachting: uiteindelijk hebben we een prachtige kast voor een mooie prijs, maar de kwaliteit en service is het toch net niet helemaal.

Nijverheidsweg 10

1442 LD Purmerend

Over Kastengigant BV

U een totale kastoplossing bieden, dat is het doel van Kastengigant. Dat ziet u ook terug in de enorme keuze in kasten, schuifdeuren, kastinterieurs en accessoires. Wij voorzien u graag van advies in één van onze showrooms of onze adviseur die bij u thuis langs komt.