Pluspunten

Ik heb een inloopkast besteld via de configurator. Na mijn bestelling kreeg ik netjes een mail om alles even door te lopen. De levertijd zou 5 a 6 week zijn maar na 3 weken had ik de kasten al binnen. We hebben ze zelf in elkaar gezet adhv de duidelijke beschrijving die er bij zat. Alles in 1 dag gelukt en ziet er prachtig uit. Geweldige mooie kast van enorm mooi materiaal en super degelijke kwaliteit ! Best wel eng om via internet te bestellen maar een geweldige kast en super service !! Dikke pluim!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niets

Gehele order met verkeerde maten en volledig incompleet uitgevoerd. Kast geretourneerd en ergens anders gekocht

Pluspunten

Vriendelijk goed ingemeten korte levertijd. Mooie deuren goede kwaliteit

Montage handleiding was niet leesbaar. Afleveren was niet in overleg.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Breed assortiment, Patrick is een aardige kerel.

* Betere voorlichting bij aanschaf kast * Eerst schade etc herstellen voordat je van alle kanten gaat vragen om de rekening eerst te b betalen * Reparaties in 1 keer goed uitvoeren, niet 3 keer monteur over de vloer * Bij veel ongemak ook bereid zijn om enige (financiele) compensatie te geven

Pluspunten

Goede voorlichting, goede, precieze maatname, goede aflevering

Papieren installatievoorschrift bijvoegen Beter info over soft-close, Aangeven dat er GEEN bevestigingsmaterialen bij zitten

Pluspunten

Zeer uitvoerig de bestelling op mt met mij besproken en meegedacht. Top kwaliteit, zware kast, mooi afgewerkt. Past exact op z'n plek. Zee solide bevestiging van de planken

Pluspunten

Goede communicatie Inmeten vriendelijk en professioneel Levering goed verpakt en volgens afspraak Nazorg zeer vriendelijk en snel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

kwalitatief mooie kasten

betere handleiding meeleveren bv hoe de achterwandstrip gemonteerd moest worden was niet aangegeven

Pluspunten

Alles ging volgens planning. Deuren lopen perfect.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

totaal niks positief ben erg benadeeld door toedoen van kastengigant volgt waarschijnlijk een claim uit naam van mijn klant

Pluspunten

Goede inmeetservice en levert kwalitatief goede kasten.

Jammer dat de lerving tot aan d voordeur is en er niet wordt geholpen met mee naar boven nemen. Ook de gebruiksaanwijzingen kunnen beter, maar er is wel uit te komen

Pluspunten

Prachtige kast op maat, heel mooi design en voor een goede prijs-kwaliteit

Bezorgers leverden helaas niet op 2e etage dus de pakketten stonden midden in de woonkamer, het betrof 11 dozen dus wel een beetje onhandig omdat de monteur pas een week later kwam monteren. Gelukkig hielp de monteur later mee om de pakketten naar boven te brengen

Pluspunten

Netjes geleverd en snel prima deuren ook mooi.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Spullen die geleverd zijn, zijn van goede kwaliteit! Ook netjes op tijd.

Er zat allereerst een te korte lijst voor de afwerking. Gebeld naar de klantenservice en die gaven fout toe. Had alleen geen zin om te bellen, want het zou alleen behandeld worden als het per mail ging. Daarnaast een hele summiere beschrijving, eigenlijk alleen een a4-tje over soft close systeem, zelf uit moeten vinden qua afstanden e.d.

Pluspunten

flexibele inzet van medewerkers deskundig en accuraat behulpzaam en oplossingsgericht

exacte afstemming met transporteur verfijnen van website t.a.v. keuzemogelijkheden (bv. werkelijke materialisering)

Pluspunten

Erg vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast erg correct. Ze komen na wat ze hebben beloofd.

geen

Pluspunten

vriendelijke service van de gene die komt inmeten, mooie kast!

de online tool om je kast te configureren is vrij irritant, eerder gemaakte keuzes worden niet onthouden

Pluspunten

Goed advies en kwalitatief zeer goede kasten. Goed vervoerd en zeer duidelijke beschrijving.

Pluspunten

Snelle levering. Klant vriendelijk personeel.

Pluspunten

Doet wat ze zegt. Mooi product en netjes afgeleverd

Pluspunten

goede afspraken correcte levering

Pluspunten

Zeer tevreden!! Goede service! Ik had een paar losse onderdelen nodig voor een kast wat helaas niet meer bestond. Maar Marcel heeft ze uiterste best gedaan om het te regelen via andere fabrikanten waardoor het evengoed gelukt is!! Top bedankt hiervoor Marcel!

Geen ga zo door!!

Pluspunten

Meedenken in mogelijkheden bij de verhuizing en uitbreiding van een al eerder gekochte kastenwand.

Nijverheidsweg 10

1442 LD Purmerend

Over Kastengigant BV

U een totale kastoplossing bieden, dat is het doel van Kastengigant. Dat ziet u ook terug in de enorme keuze in kasten, schuifdeuren, kastinterieurs en accessoires. Wij voorzien u graag van advies in één van onze showrooms of onze adviseur die bij u thuis langs komt.