1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

ruim aanbod

als je gebruik maakt van de inmeet service, waar je ook voor betaald, zorg dan wel ervoor dat de kastdeuren de goede maat heb. Niets is frustrerender, dan te betalen, 2 maanden te moeten wachten op levering en dan zijn de deuren TE KORT!!! Moet je WEER 3 weken wachten en er wordt niets gedaan om de klant tegemoet te komen.

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt

geen

Pluspunten

alles perfect op maat, sloot netjes aan allemaal

handleiding zou nog wat verbeterd kunnen worden, maar viel mee te werken

Pluspunten

Goede kwaliteit kasten voor een redelijke prijs

Afstemming tussen transportbedrijf en monteur

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levertijd is prima en de kwaliteit solide. Makkelijk te monteren.

Moment van leveren wordt pas erg kort vantevoren bekend gemaakt. Dat maakt plannen lastig. De soft close stukjes glijden na een paar weken gebruik mee met de deuren, heel vervelend om ze steeds te moeten vast zetten.

Pluspunten

Goede service. Men snapt duidelijk de behoefte van de klant.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

* geen

* Alles * Geen respect voor de klant * Geen respect voor afspraken, leveringstermijn van 10 weken ipv 4 weken. Helaas één grote nachtmerrie -- Na 4 maanden een 2de monteur langs geweest om de zaken te komen rechtzetten. Helaas weeral verkeerde planken geleverd! De nachtmerrie gaat verder...

Pluspunten

Ik ben vriendelijk en deskundig geholpen door de medewerker in Hoofddorp. Mijn speciale wensen werden goed begrepen en in overleg werd een goede keuze gemaakt.

De instructies voor de montage zouden wat completer kunnen zijn.

Pluspunten

Inmeetadvies heel goed. Alle tijd en tips hoe het beter of mooier kan. Echt waar voor je geld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede uitleg en advies voor de mooie wandkast. Na wat oponthoud wegens ontbreken van een paar onderdelen en de juiste werkbeschrijving hebben we nu een prachtkast.

Bevestigingsmaterialen nakijken i.v.m. tekorten bij ons en de werkbeschrijving was niet compleet. Wij hadden een oude werkbeschrijving gekregen waar de maatvoering van de dempers van de deuren op ontbrak. De telefoniste bevestigde dat de materialen binnen 2 dagen geleverd zouden zijn, dit was niet correct.

Pluspunten

Goed bereikbaar ook in de avond. Makkelijk bestelling plaatsen op internet. Alles is duidelijk en levering ook volgens afspraak

geen, alles is top

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding. Goede inmeet servive.

Pluspunten

Snel, goed, mooie kwaliteit

ik vind de verbindingen van plank.plank iet wat te klein, die als die wat sterker zou zijn is het perfect

Pluspunten

Snelheid en correctheid van leveren. Goed verpakt. Mail en telefonische afspraakbevestiging.

Pluspunten

Snelle levering Deuren passen precies Goede prijs/kwaliteit

Pluspunten

Heb de kast laten inmeten. We hebben hem gisteren opgebouwd, past perfect. Goede handleiding. We zijn trots op ons zelf!

Pluspunten

netjes en bliksemsnel geleverd

een betere handleiding beschikbaar maken voor de installatie

Pluspunten

We hebben 3 maatwerk kasten laten plaatsen en zijn heel erg tevreden. Prachtige kasten, goede service!

Pluspunten

Juiste informatie. Prettige behandeling. Mooie artikelen

Pluspunten

Denk mee in de aanvraag, zoek contant om te bespreken en een oplossing te geven. Prima zaak, aan te bevelen.

Pluspunten

Kasten zijn goed van kwaliteit.

Niet alles aanwezig, bv schroeven om de zijwand vast te zetten.

Pluspunten

Bestelgemak, prima website en uitstekend meedenkende klantenservice. Ondanks vertraging alles in het werk gesteld toch te leveren.Top

Pluspunten

We hebben de kast in laten meten door een medewerker van jullie bedrijf. Het was een uiterst vriendelijke man die tevens wist waar hij het over had en ook meedacht. Het was ook erg prettig dat hij verschillende monsters bij had. Ik heb de kast zelf geplaatst en alles klopte zoals besproken. SUPER

Misschien een iets meer gedetailleerde tekening voor het opbouwen van de kast en de deuren. Deze tekening cq beschrijving bijleveren in een apparte hoes zodat je niet alle verpakkingen open hoeft te maken voordat je de beschrijving gevonden hebt.

Pluspunten

Goede kwaliteit, redelijke prijs, flexibel en mooi ontwerp. Alle onderdelen zijn in de juiste aantallen aanwezig, niets ontbreekt. Ik heb onze omvangrijke kast zelf opgebouwd nadat ik in de showroom al mijn vragen keurig beantwoord kreeg. Kundig en vriendelijk. Wij zijn zeer tevreden!

Aan de buitenkant van de verpakking is vaak niet te zien wat er precies inzit. De schroeven en andere montage zaken zaten verspreid over diverse dozen. Dus ik moest uiteindelijk eerst alles uitpakken en dat levert veel problemen op als er weinig werkruimte is. De montage instructie kan duidelijker en komt op een aantal punten niet overeen met de geleverde uitvoering

Pluspunten

Onze schuifdeurkast werd volgens planning afgeleverd. De montage verliep ook vlekkeloos! Erg blij met mijn schuifdeurkast!

Nijverheidsweg 10

1442 LD Purmerend

Over Kastengigant BV

U een totale kastoplossing bieden, dat is het doel van Kastengigant. Dat ziet u ook terug in de enorme keuze in kasten, schuifdeuren, kastinterieurs en accessoires. Wij voorzien u graag van advies in één van onze showrooms of onze adviseur die bij u thuis langs komt.