Pluspunten

Schuifdeuren zeer correct afgeleverd. Opgegeven maten kloppen precies. Deuren zijn netjes afgewerkt. Schuifsysteem prima op maat en functioneert vlekkeloos. Bezorging goed in orde. Ook de verpakking van de order was goed in orde.

Pluspunten

Mooie kwaliteit schuifdeuren, rollen ongelofelijk soepel. Heel degelijk, terwijl ik toch de eenvoudigste kwaliteit had genomen. Simpel systeem om op te hangen. En de levertijd was korter dan stond aangegeven. Heel tevreden.

Pluspunten

Een goede indicator (planner) om je schuifpanel probleem in kaarsvet brengen, Duidelijke omschrijving van de mogelijkheden. Duidelijke indicatie bij bestellen, van de kosten en levering. Adequate melding wanneer de verzending aanstaande is, verzonden ism en wanneer het afgeleverd wordt. Plezierig zaken dien.

De verschillend deur soorten kunnen wat beter omschreven worden, wat wordt bedoelt met een loft deur, welke materiaal, gewicht mogelijkheden, en dat voor elke type deur. Daarmee kunnen bestelfouten cq teleurstellingen voorkomen worden als geleverd wordt wat niet verwacht begrepen is. Dat geldt dus ook voor de dikte van de deur. Misschien staat het wel ergens allemaal, maar dat is mij ontgaan, misschien dan een teken om het zichtbaarder te maken..

Pluspunten

Correcte inmeting, en levering. Mooie materialen. Goed telefonisch advies.

Een paar gemiste punten qua zelf plaatsing. Het stellen van de deuren wanneer deze aanlopen, staat nergens beschreven, Tevens wordt de afwerklijst aan de bovenrail niet genoemd qua bevestiging.

Pluspunten

Prima En snelle service, mooie korting en makkelijk online te ontwerpen kastwand.

Pluspunten

Ik werd snel en deskundig geholpen en de levertijd werd drastisch ingekort.

Pluspunten

Degelijke kwaliteit materialen; Op ieder paneel is plaats in de kast aangegeven; Goed verpakt; After sales: vragen worden adequaat beantwoord; Eindresultaat geheel conform verwachting

Op onderdelen kan de instructie beter zoals de montage van de "slow stop" linker en rechter deur (onduidelijke kopie van foto, en de wijze van afstellen) en ook het aluminium positioneringsplaatje wat met dubbelzijdig tape in de bovenrail moet worden aangebracht, hiervan ontbrak de instructie. Ik denk dat montage video op site erg verhelderend zal zijn Moment van bezorging en de communicatie daaromtrent niet altijd even soepel

Pluspunten

Was even langs de showroom in Hoofddorp gereden, snel en goed geholpen. Kreeg een duidelijke offerte welke ik makkelijk kon aanpassen op de site. Keurig een telefoontje over de levering en was prima op tijd en goed verpakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reacties en antwoorden. En meedenken over een oplossing

Bij de offerte van onze kastdeuren stond dat de ze in de grondverf stonden. Dit was maar gedeeltelijk het geval.

Pluspunten

Kennis van zaken, men denkt mee, snelle service, goede prijs

Pluspunten

Levering in een keer geheel compleet geleverd zonder mankementen, binnen de afgesproken termijn en er werd netjes een uur voor de levering gemeld dat de vrachtwagen er aan kwam

Keep up THE good work, ga zo door. Ik zal de volgende keer als we een keuken willen bestellen ook bij jullie offerte aanvragen want de huidige leverancier heeft vele steekjes laten vallen. Ik bespaar je de details

Pluspunten

Goede prijs en kwaliteit verhouding. Goed verpakte levering.

Pluspunten

- het online samenstellen van de kast is begijpelijk en duidelijk - de vervoerder heeft de kast netjes afgeleverd - kasr is goed zelf te monteren. Door stickers op de onderdelen is snel duidelijk welke plank/staander waar moet

Milieuvriendelijkere verpakking

Pluspunten

Goede informatie vanaf het begin via telefonisch contact. Snelle afwikkeling en goede begeleiding bij de keuze. Veranderingen die gewenst waren werden snel en juist doorgevoerd en inzichtelijk getoond via een 3d tekening. Alle afspraken werden correct afgehandeld, het inmeten en plaatsen was volgens afspraak.

Pluspunten

Net voor kerst besteld, nu al bezorgd!

Pluspunten

Prachtig hoe het geworden is.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De kast zelf ziet er keurig uit, maar we hebben ook zeker niet voor de goedkoopste oplossing gekozen. Deskundige die thuis kwam opmeten heeft ons prima geholpen.

Helaas is er bij het monteren iets mis gegaan en dat had zomaar tot fysiek letsel kunnen lijden. Gelukkig ging het goed en beperkte dit zich tot materiële schade. Helaas heeft Kastengigant bij het afhandelen van de schade zich totaal niet coulant opgesteld en schoof alles door op de monteur. De monteur is geen onderdeel van Kastengigant, maar dat is niet mijn zaak. Ik heb afspraken met Kastengigant en lever aan hen ook de opdracht. De bijna schofferende (telefonische) afhandeling verbaasde ons enorm. We snappen niet dat Kastengigant zich zo moeilijk en onwillig heeft opgesteld bij de afhandeling. Op e-mails werd niet gereageerd, telefoontjes werden zeer geërgerd beantwoord en er was geen enkele eigen initiatief. Kastengigant probeerde zich aan het geschil te onttrekken en dat vinden we absoluut geen stijl van dienstverlening. Het had met een direct en welgemeend gebaar vanaf het eerste moment meteen opgelost kunnen zijn. Erg jammer van die mooie kast en heeft Kastengigant ook een klant gekost. Alleen maar verliezers dus.

Pluspunten

snelle en adequate levering. Prijs/kwaltieit verhouding goed.

Pluspunten

snelle levering en goed verpakt

Pluspunten

Klantvriendelijk, goede service!

Betere montage handleiding , nu erg ingewikkeld beschreven

Pluspunten

Stipte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Inmeet service was niet goed. Wel ingemeten, maar alleen de hoogte en niet de diepte. Gevolg dat het geleverde zijpanel niet past en zelf op maat gezaagd moest worden. zonde van het geld van de service als deze niet levert waarvoor je hem juist inhuurt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Maatwerk en duidelijke montagebeschrijving

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Inmeet service prima, als er wat is zijn ze prima te bereiken.

Verpakking is slecht, duidelijkere omschrijving, deuren niet mogelijk in de lift. Alles zou op maat horen te zijn

Nijverheidsweg 10

1442 LD Purmerend

Over Kastengigant BV

U een totale kastoplossing bieden, dat is het doel van Kastengigant. Dat ziet u ook terug in de enorme keuze in kasten, schuifdeuren, kastinterieurs en accessoires. Wij voorzien u graag van advies in één van onze showrooms of onze adviseur die bij u thuis langs komt.