Pluspunten

Klantvriendelijke benadering en mogelijkheid om persoonlijk contact op te kunnen nemen met de monteur. Keurige afwerking, mooi eindresultaat en bereikbaarheid voor kleine probleempjes die dan weer adequaat worden opgelost.

Pluspunten

Inmeetservice Levering Website Montage handleiding

Ik had witte (frigo) panelen en bij de naden vond ik de panelen wat vervuild en hier en daar wat lijmresten die zwart waren dus ik moest nog het een en ander schoonmaken en kreeg niet alles 100% schoon. Het assortiment qua grepen en knopjes is wat beperkt

Pluspunten

mooie kastdeuren geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede hulp bij de bestelling en daarbij werd ons zelfs heel eerlijk afgeraden om bepaalde extensies toe te voegen. Zeer goede prijs voor het product.

Ik heb de kast zelf in elkaar gezet maar helaas waren er bepaalde missende dingen (aantal schroeven en sommige missende voorgeboorde gaten). Uitleg in PDF zou helpen want somiige tekeningen waren erg klein op de meegeleverde print.

Pluspunten

Klantvriendelijk, snel Reageren op vragen, meedenken, snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes en keurig afgeleverd en gemonteerd

Pluspunten

Maatwek

Pluspunten

Prima levering volgens afspraak,?

Pluspunten

Snelle en volledige levering

Pluspunten

Prima bedrijf. Aardige mensen, verstand van zaken. Montage wordt vakkundig gedaan.

Pluspunten

Simpel, helder en duidelijk :)

Pluspunten

Houden zich aan de afspraken, vriendelijk en ervaren personeel,werk wordt keurig geleverd/ afgeleverd ,bij het laten plaatsen van kasten nemen ze alle resten/ afval mee en alles wordt keurig opgeruimd.

Pluspunten

Wij hebben er voor gekozen de kast te laten inmeten en plaatsen door de kastengigant zelf. Het inmeten gebeurde door Eric en wij konden ook met al onze vragen bij hem terecht en ook konden we alle stalen rustig bekijken voordat we een keuze maakte. Erik kwam zeer deskundig over en hield met het inmeten overal rekening mee. Doordat de 3 schuifdeuren erg groot uitvielen werd de levering en plaatsing op de zelfde dag gepland zodat het naar boven brengen van de kast onderdelen erg soepel verliep. De kast is geplaatst door Sander en dit verliep prima er werd goed overlegd over waar de planken en de aansluitingen in de kast moesten komen en alles is zeer na tevredenheid afgewerkt.

Ik kan zo niks noemen.

Pluspunten

Snel reactie en terugkoppeling Duidelijke manier van handelen en kwaliteit naar wens afgeleverd

Pluspunten

Goed meedenken over te kopen product.

Geen zichtbare

Pluspunten

Goede website om je kastdeuren te ontwerpen. Goede overzicht van de mogelijkheden. Duidelijk inzicht in de prijs na elke fase die je invoert. Afleveing conform verwachting. Deuren waren zeer goed verpakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede verkoper met extra inbreng op kritieke punten. Handig dat je ook een showroom kan bezoeken. Erg solide oplossingen!

Levering was niet helemaal correct. Middelste aluminium achterwandhouder was enkelvoudig...

Pluspunten

Snelle service, mooie kast.

Pluspunten

Goed geholpen bij de aankoop. Plaatsen kast prima. Zeer vakkundige installateur.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Prijzen blijven stevig, geoffreerde montagekosten waren buitenproportioneel

Pluspunten

Goede kwaliteit!

Nijverheidsweg 10

1442 LD Purmerend

Over Kastengigant BV

U een totale kastoplossing bieden, dat is het doel van Kastengigant. Dat ziet u ook terug in de enorme keuze in kasten, schuifdeuren, kastinterieurs en accessoires. Wij voorzien u graag van advies in één van onze showrooms of onze adviseur die bij u thuis langs komt.