Pluspunten

snelle levering, nette bezorging,alles keurig verpakt en bij aflevering helemaal intact. Bij het plaatsen geen problemen en alles werkt prima.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede simpele website om iets te bestellen

Bij iets te laten levering (geen info vanuit kastengigant) Deuren met het melkglas trekken krom, deuren lopen momenteel aan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk bij elkaar verpakt wat bij elkaar hoort.

De bezorger was alleen voor alle pakken en zware deuren. Niet handig!

Pluspunten

Uitstekende kwaliteit,prima service en een snelle afhandeling. Een absoluut betrouwbaar adres die snappen wat klanten zijn. Wat mij betreft is het woord gigant hier op zijn plaats.

geen

Pluspunten

Ik kan alleen maar positief zijn. Goede informatie, perfecte service en - nog belangrijker - mooi prijsje voor een perfecte schuifdeurkast. Snel geplaatst ook. Helemaal content.

Ik zou niets kunnen verzinnen.

Pluspunten

Het is een mooie kast geworden. De heer Leo was zeer behulpzaam.

Mijn oude kast konden ze niet meenemen. Staat nu op marktplaats!

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie

Betere handleiding leveren

Pluspunten

Kwaliteit was beter dan ik verwacht had. Dankzij hun heeft mijn dochter een mooie inloopkast. Bedankt!

Pluspunten

Fantastische showroom met vakkundige mensen. Eindelijk mensen die er verstand van hebben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- prijs is redelijk (ongeveer zoals bij concurentie) - levertijd is redelijk (ongeveer zoals bij concurentie) - de on-line kast configurator en bestelling was heel compleet/prettig (beter dan bij sommige concurenten)

bij de laden grepen zou heel duidelijk verrmeld moeten worden, dat deze buiten de opgegeven kast diepte vallen! Hoogst waarschijnlijk (zoals bij mij) geef je de kast diepte op wegens de ruimte tot de schuifdeuren en het is een onaangename verrassing dat deze niet meer dicht kunnen, door de lade grepen, terwijl je wel de juiste kast diepte besteld hebt (zoals bij mij)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

afwerking deuren en nakomen afspraken

HANDLEIDING voor montage van een van beide deursets. Deze werd pas na lang zoeken gevonden en lijkt ook niet compleet. Bezorgdienst. Nukkige chauffeur die bij het draaien en keren een plantsoen van de gemeenten naar de filist.... helpt. Kan niet, wat mij betreft. Gelukkig voor hem was ik niet thuis.

Pluspunten

handig te monteren,geleverd bijna op afgesproken termijn.

pinautomaat mee, moesten nu naar ander dorp/plaats om contant geld te halen.In deze tijd niet erg modern,tegenwoordig gaat bijna alles per pin!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Paste goed. Op tijd klaar

Schroefjes en betere gebruiksaanwijzing meesturen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dat je het exact op maat kan laten maken en de vele opties

Kwaliteit van het hout kan veel beter, heel erg veel geld voor een kast met geperste plaat! Handleidingen voor het in elkaar zetten kunnen duidelijker, en beter afgestemd op de kasten.

Pluspunten

Een showroom vol werkende kasten én mensen die weten wat er mogelijk is! Ik was al een half jaar op zoek naar goede voorbeelden en mogelijke varianten... en al verkopen ze die kasten 'overal', nergens hadden ze een goed overzicht en doorgaans ook weinig kennis van zaken. Een rit van twee uur naar Purmerend en slechts een half uurtje kijken, was voor mij zeer de moeite waard. Levering precies volgens afspraak. De deuren lopen soepel en stil! Zeer tevreden.

Voor op de site: beschrijvingen kunnen preciezer en informatiever; in de showroom, zou het mooi zijn als er meeneem-stalen/monster beschikbaar zouden zijn.

Pluspunten

mooi product, prima levering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

keurig geleverd.

teveel schoenen planken, meer dan besteld.

Pluspunten

Handige site, perfecte levering en de kasten zien er prima uit!

Pluspunten

Er werd gebeld toen iets niet duidelijk was bij de bestelling. En we konden zelf ook bellen. We kregen een duidelijke vriendelijke uitleg. En nog een mailtje toegestuurd kregen zodat we zelf konden checken of alles zo klopte. Echt heel fijn!

Het is handig om duidelijk te vermelden waar de handleiding zich bevind (in welk pakket). De onderdelen van onze 2 kasten gingen door elkaar. Toen was het lastig om uit te vinden wat waarbij hoorde. (misschien is het mogelijk om per kast bijv. een gekleurd stickertje op het onderdeel te plakken. De stickertjes die nu op de planken zaten waren ook erg handig. Alleen waren er 2 codes omgedraaid zodat we bij die onderdelen even in de war raakten. Maar door logisch denken kwamen we er toch nog uit.

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

eerst leveren voordat ik iets moet gaan beoordelen? Wel zo slim denk ik.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Na alles zeeeeer nauwkeurig zelf ingemeten te hebben blijkt na levering dat de fabrikant maar liefst 50 mm. van de laagst gemeten hoogte afhaald. Waarom dit niet communiceren naar je klant vooraf! Biedt anders aan dat er uitsluitend door de leveranciers zelf moet worden ingemeten en verreken die € 25,00 ergens in de aankoopprijs, dan ben je in ieder geval zelf verantwoordelijk voor het geleverde. IK ZAL U ECHT NOOIT POSITEF AANBEVELEN!!!

Altijd de leverancier zelf in laten meten, en niet de klant hoe precies deze ook moge zijn!

Nijverheidsweg 10

1442 LD Purmerend

Over Kastengigant BV

U een totale kastoplossing bieden, dat is het doel van Kastengigant. Dat ziet u ook terug in de enorme keuze in kasten, schuifdeuren, kastinterieurs en accessoires. Wij voorzien u graag van advies in één van onze showrooms of onze adviseur die bij u thuis langs komt.