Pluspunten

Prima zaak goede website en perfecte services

Pluspunten

We zijn goed geholpen, goeie tips gekregen, zeer vriendelijk personeel.

Nvt

Pluspunten

Prachtig uitziende kast. Keurige bezorging aan huis. De schriftelijke begeleidende bouw beschrijving duidelijk. We zijn blij met de kast.

We hadden gevraagd een hoogte kast interieur 1951 mm.. We krijgen zij panelen 2790 mm. Dus we hebben zelf moeten zagen. Weliswaar mijn schuld, want ik had in de winkelmand door een vergissing 2790 mm. vermeld. Was er niemand bij kastengigant die me daarop had kunnen attenderen? "hoe plaats ik een bestelling" staat met zulke kleine letters, dat het me niet is opgevallen. De mevrouw van de klantenservice heeft me daarop moeten attenderen.

Pluspunten

Klantgericht, snel, mooie kasten en netjes gemonteerd.

Pluspunten

Afspraken worden nagekomen,ik adviseer om kastengigant te laten in meten(Leo is geweest een vakman)en de monteur (Nico) heeft alles super geplaatst wij zijn zeer tevreden over hoe alles is gelopen

Pluspunten

Gebruik gemaakt van de inmeetservice, was prima in orde. Duidelijke offerte ontvangen. Ook het contact met het transport bedrijf was prima, duidelijke afspraken. Kast zelf in elkaar gezet, was goed te doen. Ondanks dat ik niet de handigste ben. Dat bleek ook toen er iets mis was gegaan met de soft close. Was afgebroken, de 'stopper'. Na een mailtje kreeg ik een nieuwe opgestuurd, topservice! Heel tevreden klant

Pluspunten

Perfecte service, kundige inmeetservice met nuttige adviezen voor de configuratie van de kast en goede tips voor het zelf inbouwen (Leo!). Kast een week eerder geleverd dan aangegeven, kortom, product van perfecte kwaliteit! Een communicatiefoutje over de montage van de bovenste planken (handleiding was nog niet aangepast op een montagewijziging) hetgeen enige probleempjes veroorzaakte, maar bij zoveel positiefs mag dat de pret niet drukken. Absolute aanrader dus!!!

Pluspunten

Goede, heldere website, goed telefonisch bereikbaar, snelle levering

Betere informatieverstrekking na bestelling,

Pluspunten

Alles goed op maat. Goede communicatie. Tevreden klant.

De plint is eruit gehaald en ik had het fijn gevonden als het stukje, waar het nog wel zichtbaar is, de plint weer was teruggezet. Detail natuurlijk, maar ik ben niet zo handig.

Pluspunten

Wij zijn zeer tevreden

Pluspunten

Zeer goede en snelle antwoorden zowel telefonisch als per mail van Renate Schreuder. Ook toen er een probleem was en verzoek voor drie rail systeem is dit zeer snel en naar onze tevredenheid opgelost.

Site is onduidelijk mbt schuifdeuren voor toepassing van bovenpaneel. Ik had bovenpaneel besteld maar was helemaal niet nodig. Beschrijving eventueel toelichten met tekening. Als bovenpaneel direkt op het plafond en niet in het plafond gemonteerd kan worden is er geen bovenpaneel nodig. Daardoor erg duur bovenpaneel besteld die niet nodig was.

Pluspunten

Snelle perfecte afhandeling. Duidelijke site / bestelprocedure. Degelijk verpakt, en alle onderdelen juist aanwezig. Naderhand contact gehad met serviceafdeling en men gaf duidelijk uitleg, en stuurde zelfs gratis een defect (klein) onderdeel.

Pluspunten

Uitstekende kwaliteit, makkelijk op te bouwen. Op mijn verzoek was de bezorging vroeg (07.30 uur) en dit was geen enkel probleem. Goed meegedacht, flexibele opstelling.

Vrij veel verpakkingsmateriaal (wat goed is overigens), maar kan dat niet duurzamer?

Pluspunten

Steengoede inmeetservice!

Pluspunten

Het duurde een beetje lang voordat de deuren geplaatst konden worden

Pluspunten

Kwaliteit voor een goede prijs. Zeer vlot en netjes geplaatst. Goed afgewerkt.

Pluspunten

Prettig geholpen, deskundige mensen. Vriendelijk te woord gestaan, meegedacht met ontwerp

Pluspunten

direct en goed contact afspraak is afspraak prettig contact goede prijs/kwaliteitsverhouding keurig afgeleverd en geplaatst verpakkingsmateriaal keurig weer meegenomen

geen

Pluspunten

Doen preview wat ze beloven

Pluspunten

Ziet er goed uit na de opbouw. Ziet er professioneel uit.

Voor als je alleen bent iets meer aanwijzingen om handiger met de opbouw te werken De volgorde van bv. de grondplanken. Leg deze eerst neer zodat de staanders direct op 2 grondplanken komen te staan, anders moet de eerste kas weer uitelkaar! Daar ben ik zelf te laat achter gekomen. Aldoende leert men!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes verpakt en volgens plan geleverd Duidelijke handleiding voor binnenkast

Ook een handleidingkje opzetten voor de buitenkast, kom er zelf wel uit (verzin gewoon wat) maar er zijn ongetwijfeld ook mensen waar dat wat lastiger voor is Ook de gaatjes voor de kleerhangerroede voorboren is wel handig voor een strak eindresultaat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

levering volgens afspraak goede communicatie

artikelen in huis brengen als service

Pluspunten

Goede kwaliteit. Netjes afgeleverd, goed verpakt.

Montagehandleiding kan beter. Montage instructies over softclose ontbreken dat is niet goed.

Pluspunten

Men doet wat men beloofd en een uitstekende montage van de schuifwand.

Pluspunten

Snelle levering, goed ingepakt dus schade vrij

zou jullie bedrijf sieren als aflevering in appartementengebouw aan de voordeur wordt afgeleverd en niet op de begane grond. Mits er een lift aanwezig is.

Nijverheidsweg 10

1442 LD Purmerend

Over Kastengigant BV

U een totale kastoplossing bieden, dat is het doel van Kastengigant. Dat ziet u ook terug in de enorme keuze in kasten, schuifdeuren, kastinterieurs en accessoires. Wij voorzien u graag van advies in één van onze showrooms of onze adviseur die bij u thuis langs komt.