Pluspunten
perfect volgens opgegeven maat aangeleverd goed verpakt keurig geleverd
Verbeterpuntende instructie voor de 'afsluitveer' in de bovenzijde van de 'einddeuren' van de kasten Instructie voor het stellen: hoe ga je te werk als de deuren niet helemaal 'haaks' hangen
Pluspunten
Showroom aanwezig, duidelijke site, duidelijkheid over leveringstijd en wijze, veel keus
VerbeterpuntenWaren een soft close systeem vergeten bij de bestelling, echter goed opgelost door monteur aan huis te sturen. Spiegeldeur trok krom, maar bleek na contact eenvoudig te verhelpen.
Pluspunten
Mooie kast - goed materiaal
VerbeterpuntenNa een slechte start - problemen bij de aflevering & een onduidelijke bouwtekening en verkeerd geleverde deuren is het eindproduct nu eindelijk top. Duidelijke communicatie - korte lijnen / het is niet erg dat er een foutje bij de levering is als de klant maar het vertrouwen heeft dat ze serieus genomen word. Gelukkig is het vertrouwen volledig herstelt.
Dank u!
Pluspunten
op tijd. Alles compleet. Goede kwaliteit. Duidelijke website
VerbeterpuntenCommunicatie met vervoerder Er stond een kleur op de website die niet meer leverbaar was. uiteindelijk goed opgelost.
Pluspunten
Verbeterpuntentransport, uitladen kwam de chauffeur met meer onderdelen aan dan dat ik besteld had.
Pluspunten
Afspraken worden keurig en precies nagekomen. Bestellen via internet gaat heel erg makkelijk. Rechtstreeks contact met de vervoerder over levering. Alles word perfect afgeleverd. Erg makkelijk zelf te plaatsen. Mooie kwaliteit. In de winkels word je heel vriendelijk en goed geholpen en kun je de kasten/deuren in het echt bekijken,
Pluspunten
Zeer goede dienstverlening. Onder de indruk van volledigheid van kastdelen, bevestigingsmateriaal (alles was aanwezig) Duidelijke stap-voor-stap handleiding (vereist wel een gevorderde klusser). Fout in levering (verkeerde kleur achterwand) zonder problemen opgelost.
VerbeterpuntenOp sommige planken zat de verkeerde sticker (bijv. planken voor ladekast waren gelabeld als plafond). De inboring in de rechterkant van alle lades was iets te ondiep (bij de linkerkant past alles naadloos).
Pluspunten
snelle levering, nette bezorging,alles keurig verpakt en bij aflevering helemaal intact. Bij het plaatsen geen problemen en alles werkt prima.
Pluspunten
Goede simpele website om iets te bestellen
VerbeterpuntenBij iets te laten levering (geen info vanuit kastengigant) Deuren met het melkglas trekken krom, deuren lopen momenteel aan.
De Rimini deuren zijn voorzien van spanners. Deze deuren kunnen dus altijd worden bijgesteld. Dit euvel is ondertussen verholpen.
Pluspunten
Duidelijk bij elkaar verpakt wat bij elkaar hoort.
VerbeterpuntenDe bezorger was alleen voor alle pakken en zware deuren. Niet handig!
De stijldeuren zijn inderdaad heel erg zwaar. De chauffeur is op sommige ritten alleen, maar in de regel proberen we met twee man de bezorgingen te laten doen.
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit,prima service en een snelle afhandeling. Een absoluut betrouwbaar adres die snappen wat klanten zijn. Wat mij betreft is het woord gigant hier op zijn plaats.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik kan alleen maar positief zijn. Goede informatie, perfecte service en - nog belangrijker - mooi prijsje voor een perfecte schuifdeurkast. Snel geplaatst ook. Helemaal content.
VerbeterpuntenIk zou niets kunnen verzinnen.
Pluspunten
Het is een mooie kast geworden. De heer Leo was zeer behulpzaam.
VerbeterpuntenMijn oude kast konden ze niet meenemen. Staat nu op marktplaats!
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit
Pluspunten
Snelle reactie
VerbeterpuntenBetere handleiding leveren
Pluspunten
Kwaliteit was beter dan ik verwacht had. Dankzij hun heeft mijn dochter een mooie inloopkast. Bedankt!
Pluspunten
Fantastische showroom met vakkundige mensen. Eindelijk mensen die er verstand van hebben.
Pluspunten
- prijs is redelijk (ongeveer zoals bij concurentie) - levertijd is redelijk (ongeveer zoals bij concurentie) - de on-line kast configurator en bestelling was heel compleet/prettig (beter dan bij sommige concurenten)
Verbeterpuntenbij de laden grepen zou heel duidelijk verrmeld moeten worden, dat deze buiten de opgegeven kast diepte vallen! Hoogst waarschijnlijk (zoals bij mij) geef je de kast diepte op wegens de ruimte tot de schuifdeuren en het is een onaangename verrassing dat deze niet meer dicht kunnen, door de lade grepen, terwijl je wel de juiste kast diepte besteld hebt (zoals bij mij)
Juist hiervoor hebben wij een tussenstap voor de maten ingebouwd. Als alle gewenste opties worden aangevinkt, houden wij rekening met de te bestellen diepte maat. Dit doen we bij de keuze 'complete schuifdeurkast'. Configureert u een los kastinterieur en een losse schuifwand, dan kunnen wij dit advies niet meer geven.
Pluspunten
afwerking deuren en nakomen afspraken
VerbeterpuntenHANDLEIDING voor montage van een van beide deursets. Deze werd pas na lang zoeken gevonden en lijkt ook niet compleet. Bezorgdienst. Nukkige chauffeur die bij het draaien en keren een plantsoen van de gemeenten naar de filist.... helpt. Kan niet, wat mij betreft. Gelukkig voor hem was ik niet thuis.
Pluspunten
handig te monteren,geleverd bijna op afgesproken termijn.
Verbeterpuntenpinautomaat mee, moesten nu naar ander dorp/plaats om contant geld te halen.In deze tijd niet erg modern,tegenwoordig gaat bijna alles per pin!
Op elke wagen zit een pinapparaat. In sommig regio's geven wij de kasten met een grote vrachtwagen mee, in dat geval kan het zijn dat er geen pinapparaat voorhanden is. Dit wordt in de regel vooraf gemeld. Als dat niet is gebeurd, dan was dat inderdaad niet netjes.
Pluspunten
Paste goed. Op tijd klaar
VerbeterpuntenSchroefjes en betere gebruiksaanwijzing meesturen
Pluspunten
Dat je het exact op maat kan laten maken en de vele opties
VerbeterpuntenKwaliteit van het hout kan veel beter, heel erg veel geld voor een kast met geperste plaat! Handleidingen voor het in elkaar zetten kunnen duidelijker, en beter afgestemd op de kasten.
Zo goed als alle maatwerkkasten die u kunt kopen zijn van hooggeperst spaanplaat. Wij gebruiken zeer goede meubelpanelen waarvan de kwaliteit in een van onze twee showrooms te bekijken is. In de handleiding worden alle opties omschreven. In gevallen dat er geen opties zijn besteld, moet men soms even doorbladeren.
Pluspunten
Een showroom vol werkende kasten én mensen die weten wat er mogelijk is! Ik was al een half jaar op zoek naar goede voorbeelden en mogelijke varianten... en al verkopen ze die kasten 'overal', nergens hadden ze een goed overzicht en doorgaans ook weinig kennis van zaken. Een rit van twee uur naar Purmerend en slechts een half uurtje kijken, was voor mij zeer de moeite waard. Levering precies volgens afspraak. De deuren lopen soepel en stil! Zeer tevreden.
VerbeterpuntenVoor op de site: beschrijvingen kunnen preciezer en informatiever; in de showroom, zou het mooi zijn als er meeneem-stalen/monster beschikbaar zouden zijn.
Pluspunten
mooi product, prima levering!
Pluspunten
keurig geleverd.
Verbeterpuntenteveel schoenen planken, meer dan besteld.
De schoenenplanken gaan per drie. In sommige gevallen leveren we er dan meer uit dan besteld.
10 Nijverheidsweg
Purmerend 1442 LD