Pluspunten

-Duidelijk site. -Het bestelde heb ik gekregen. -Ik werd snel geholpen toen ik een vraag had.

Pluspunten

goede levering goed product

Pluspunten

zeer snelle levering en eenvoudig te bestellen! Duidelijke instructie. Blij met mijn hor!!

Pluspunten

- goede afhandeling van problemen - punctuele levering

- twee horren van verschillende maten moeten niet buigen door ze te verpakken in één doos

Pluspunten

Tijdige levering

Geen idee

Pluspunten

Nette website waar je eenvoudig horren op maat kunt bestellen.

De handleiding is veel te summier. Met name het deel dat uitlegt hoe een hor af te stellen zodat ie netjes sluit is totaal onbegrijpelijk. Verder zaten er onderdelen bij die ik niet kon thuisbrengen.

Pluspunten

Duidelijke communicatie, maatwerk snel geleverd, goed verpakt, prima passende horren.

Ga zo door.

Pluspunten

super snel geleverd en past precies na het opmeten volgens de instructies op Youtube.

Pluspunten

Hor besteld, past bijn te ruim in het de raamopening, maar gekozen voor " standaard " dat zou volgens telefonisch overleg de meesten bestellen. Ik heb niet begrepen dat dat de maat is die aangeeft hoeveel de hor door de raamopening naar buiten hangt. Bij mij is er een veiligheidsbalk gemonteerd. Max ruimte is 20 mm. Jammer dat dat niet op de site staat, die voor de rest superduidelijk is om een hor te bestellen. Ik moet nu een nieuwe hor bestellen omdat de geleverde hor dus teveel naar buiten komt, tegen de veiligheidsbalk aan.

Pluspunten

Product goed op maat en afgewerkt. Snelle levering conform de ingevulde datum.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede website, keurige aflevering.

Horren niet echt netjes afgewerkt en hoge prijs voor geleverde materiaal.

Pluspunten

Snel mooie spullen geleverd en goed op maat!

Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie over de levering. Goed product

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

erg gemakkelijk dat je dit via internet kunt bestellen

de maatvoering is niet correct, na montage bleef er een flinke spleet over aan de onder/bovenzijde, waardoor er toch nog ongedierte naar binnen kan. graag ontvang ik een telefoontje van jullie ipv een mail, 06-53318847.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heb een heel net inzethor ontvangen...met 1 minpunt....en dat is dat ik mijn draai/kiepraam nu niet meer dicht krijg....het past perfect in het kozijn,maar dan alleen met open raam...

Pluspunten

Gemak, voorlichting, levering, kwaliteit. Het past perfect en ziet er mooi uit.

Niets, want anders zou ik niet de maximale score geven.

Pluspunten

Erg duidelijke website die je tot in detail helpt bij juiste bestelling en maatneming Afgeleverde spullen keurig voorzien van heldere installatievoorschriften

Pluspunten

Makkelijk bestellen en goeie inmeetadviezen. Als je het echt niet weet dan belt zelfs de fabrikant je terug. Snelle levering. Mooie hordeuren gekocht die stil zijn. Jammer dat ze de enige zijn die de suave verkoopt.

Pluspunten

Handige film voor het opmeten. Mijn hor zit goed.

Pluspunten

Snelle levering, past precies.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

dakraam hor. bevestiging met dubbelzijdig tape werkt niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk en overzichtelijk welke maten opgenomen moet worden

Als je vraagt om een afleverdatum in te vullen lever deze dan ook op de datum die is afgesproken .

Pluspunten

goed product, uiteindelijk toch antwoord gekregen op mijn vragen en aanvullend een oplossing geboden voor het probleem

De response tijd op een klacht zou beter kunnen. Kennelijk had ik ook zelf op de website de instructies beter moeten lezen, maar dat zou dit ook beter duidelijk gemaakt moeten worden bij de levering om de website te raadplegen. Uiteindelijk heeft het wel meer dan 1 maand geduurd voordat het verlossende antwoord kwam.

Pluspunten

Snelle levering.Maten volgens opgave

Tijd van aflevering was later dan afspraak.Niet veel, maar toch

16 Kwadijkerkoogweg A

Purmerend 1442 LA