Pluspunten

Bestelling is makkelijk via de website. Informatie over levering is accuraat.

Geen.

Pluspunten

Netjes geleverd wat je besteld.

2 x iets besteld. 1e levering was het metaal ban het frame iets gebogen (ze;f terug kunnen buigen). De verpakking van de hor zou m.i. iet steviger mogen zijn.

Pluspunten

Perfect geleverd. Conform opgave en op tijd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

levertijd en klant gewoon terugbellen als deze heeft gebeld Op 03-08-16 bestelling geplaatst met als eerste aangegeven leverdatum 12-08-16 Op 04-08-16 mail dat leverdatum 17-08-16 zou worden. Op 22-08-16 in de vroege ochtend gebeld waar hor nu bleef. Onbekend. Zou worden uitgezocht en worden terug gebeld. Einde van de dag zelf weer moeten bellen. Hor lag net te drogen en zou eind van de week komen. Order dus compleet vergeten Echt waardeloos !

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

ruime keus

Stil aan de overkant. Communicatie kan vele malen beter en de kwaliteit valt tegen. Eind mei 2016 is onze Plissé hordeur SUAVE geleverd en binnen 3mnd kapot. Het lint aan de bovenkant is gescheurd. Verder vouwt de hor na een paar mnd in gebruik niet volledig meer op waardoor er altijd een stuk gaas te zien is. (cassette is te klein). Hier kreeg ik als antwoord op dat onze maat deur waarschijnlijk net op de grens zit van een grotere cassette. Wordt tijd dat ze de grens aan gaan passen want deze voldoet niet. Op 25-8 dit doorgegeven aan horrengigant waarop ik antwoord kreeg dat ze de klacht hadden doorgestuurd. Tot op heden niets meer vernomen. Vandaag er maar eens een email aan gewaagd. Wordt vervolgd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede instructie met inmeten en snelle levering. Past perfect!

Geen.

Pluspunten

helpen je goed om de juiste maten te bepalen voor de hor. De hor zelf past perfect en is inderdaad zeer gemakkelijk en snel te plaatsen.

alhoewel er filmpjes op hun site staan, zou een betere verwijzing hiernaar (in duidelijke stappen) wel goed werken denk ik

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten, duidelijke wrbsite

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De op maat gemaakte hor past precies en is netjes afgewerkt. Toen ik hem bestelde ging ik bijna op vakantie, dus ik wilde hem pas gezorgd hebben als ik terug zou komen na 3 weken. Dit is helemaal goed gegaan, prima dus.

Pluspunten

Vlotte afhandeling Mooi materiaal

Levertijd langer dan gedacht maar tijdig aangegeven

Pluspunten

goede service, ook aan de telefoon. snelle levering en passen exact

Pluspunten

Perfect product geleverd en goed op de hoogte gehouden van de langere levertijd door de vakantieperiode

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie hor! Ziet er gied uit en past prima.

Niet zo snel een levering beloven, en zeker niet rond jullie vakantie.

Pluspunten

de bestelling werd perfect uitgevoerd. goede kwaliteit.

hor werd niet op de gevraagde datum geleverd, maar een week later. wellicht kwam dit door de vakantie periode.

Pluspunten

Wijze van maatvoering is duidelijk. De hor paste perfect. De levertijd was duidelijk aangegeven. Goede ondersteuning van de helpdesk

De gebruiksaanwijzing voor het recht stellen kan duidelijker. Was een puzzel om de tochtstrip te verwijderen. Bij een schuine onderdorpel is het niet helemaal duidelijk welke maat (hoogte) je moet opgeven, De helpdesk gaf echter duidelijkheid.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima hor voor schuifpui. Ze reageren op mailen.

Levering niet steeds uitstellen. Elke keer uitstel. Dan was de levering later, daarna ergens anders bezorgd . Dan hebben ze het over een binnendeur ipv een hor. Dan moet de hor weer ergens anders opgehaald worden, dan een mail dat het zaterdag bezorgd wordt. De hele tijd thuis blijven, na be llen op maandag word er gezegd dat er op zaterdag niet geleverd wordt.

Pluspunten

Prima website, voortgang over de bestelling en prima levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service

had robuuster systeem verwacht voor de prijs die we hebben betaald.

Pluspunten

Prima website, goede producten en een snelle levering.

Track en tracé kan beter.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering voor maatwerk

Probleem met sluiten draaikiepraam (grendel) aangegeven, maar niet opgelost door klantenservice.

16 Kwadijkerkoogweg A

Purmerend 1442 LA