Pluspunten

snelle en correcte levering

Een verbeterpunt zou zijn om aansluitdetails en dwarsdoorsneden van de horprofielen te vermelden op de site.

Pluspunten

Schroefjes zijn nauwelijks of niet met schroefboormachine in te draaien. Beter is het iets bredere schroefjes met grotere kruiskop mee te leveren.

Pluspunten

Past geweldig

Pluspunten

Bestellen via website is eenvoudig. Enige leverancier die horren van 20 mm diepte levert, dit i.v.m. aanwezigheid van een rolluik aan de buitenzijde van het raam.

De kwaliteit van afwerking zou iets beter kunnen zijn. Er zitten nu wat oneffenheden bij de tussen steun van de hor. Ook schrankt de hor wat waardoor deze rechtsboven niet helemaal tegen de rubberstrip van het kunststof kozijn aansluit.

Pluspunten

Duidelijke website Keurige afhandeling Goed verpakt

Pluspunten

Degelijk

Pluspunten

Door dit weer nog last van veel muggen. Waren met kerst niet gesloten, had de hor echt snel in huis.

Pluspunten

De inzethor past perfect

Pluspunten

Hor was binnen twee dagen bezorgd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Beantwoord email. Ik heb nu na twee dagen maar gebeld. De maatvoering van de Hor is niet juist. De hoogte was wel goed maar de bovenbak niet. De opgegeven maat was 745 mm Op de bon staat 745 mm Op de stikker die geplakt is op de bovenbak staat 745 mm Helaas is de bovenbak de standaardmaat van 960 mm De oplossing die werd aangedragen was, dat kun je zelf afzagen! Dit is voor mij geen acceptabele oplossing. Als er nier zeer snel een nieuwe bovenbak van 745 mm wordt geleverd ga ik gebruikmaken van mijn herroepingsrecht en stuur alles maar terug. Ik zal de voorgang van oplossing hier verder aanvullen. J. Koelewijn

Pluspunten

Horren besteld bij Horrengigant. Zelf gemeten, dus eerst voorzichtig een hor laten komen.Zag er perfect uit en paste ook perfect.Dus toen voor de andere 3 kamers ook besteld.Helemaal blij en geen muggen meer.Supersnel en gratis thuisbezorgd.Zal het zeker aanbevelen in mijn wijk,waar veel mensen (zoals ik) nieuwe ramen hebben gekregen en dus ook horren zouden kunnen gebruiken.

Kan niets bedenken

Pluspunten

Super snelle levering! Dacht dat er door de bouwvak vertraging zou zijn maar niet dus.

Pluspunten

Goede service en dito dienstverlening. Communicatie liep zoals het behoort te zijn. Ik ben zeer tevreden vanaf eerste contact (website) tot eind (in gebruik name plissé hordeur). Het product waar het om ging werkt naar tevredenheid. Mocht u nog moeten kiezen voor een bedrijf die uw plissé hordeur mag leveren dan is dit mijns inziens de beste keuze. U hoeft niet verder te zoeken!

Zou niet weten wat.

Pluspunten

Binnen 3 dagen de twee door ons bestelde inzethorren geleverd. Wauw wat een supersnelle service. Geweldig. Horrengigant heeft er een tevreden klant bij.

Pluspunten

Duidelijke uitleg op de site, hoe iets op te meten e.d. Snelle levering en goed contact hierover. (Mail en telefonisch contact) Zelfs op maat gemaakte hor was binnen 3 dagen binnen, super!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bij bestelling erg vriendelijk.

Beloftes nakomen. Emails beantwoorden. Niet afschuiven naar de leverancier.

Pluspunten

- Snel geleverd - Goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle (op maat) levering en perfect geleverd volgens verwachting!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed geleverd deze hor voor in de schuifpui,gisteren gemonteerd. Opgegeven maten klopten precies. minpunt :de geleider met aflopende kant is wel een hoge meerprijs [23 euro] voor een plastic strip t.o.v de platte strip die er inclusief bij zit.

geen verbeterpunten.

Pluspunten

Ik heb alleen een onderdorpel besteld de rest was verleden jaar geleverd voor de rest ben ik erg blij met de aanschaf van de hor deur die we hebben aangeschafd we zijn heel te vrede over

Ik vond de prijs voor verzending behoorlijk prijzig tegen over de waarde van het geleverde matriaal

Pluspunten

duidelijke website , mooie producten

Pluspunten

goede comunicatie

geen korting bij meer producten slechte verpakking bij verzenden. Product overigens niet beschadigd.

Pluspunten

Correct en stipt op tijd

Ik wil een deur bestellen die op rolletjes loopt maar kan daar niets van vinden. Misschien doet ik iets niet goed Cees

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke uitleg tijdens een bezoek aan de showroom. onze eerste levering was beschadigd wat niet zichtbaar was zonder eerst de doos te openen. Dit is door Horrengigant netjes en naar tevredenheid opgelost.

Jammer dat op de website niet alle producten aangeboden worden, rol hor Tzippa. Ons was vooraf niet de mogelijkheid geboden om te kiezen tussen montage met schroeven of tape. Koerier wacht niet op controle van de zending door klant.

16 Kwadijkerkoogweg A

Purmerend 1442 LA