3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurig netjes afgeleverd.

Het was een plissé hor die op het kozijn geplaatst moest worden waar een extra kozijn bij besteld is en geleverd. Echter zat er geen onderdorpel bij. Dit was wat onhandig maar kon zelf opgelost worden.

Pluspunten

Snelle levering en prima pas maat in een woord geweldig

geen

Pluspunten

De horren zijn snel geleverd en voldoen uitstekend.

Pluspunten

Materiaal is goed, en afwerking ook

Maatvoering zou uitgebreider kunnen zijn, bv in de dagkant, maar ook op de dag kant mete:n.:

Pluspunten

Past geweldig, goede uitleg en werkt prima

Geen idee!!

Pluspunten

alles conform de afspraken.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

helpdesk helpt je zeker niet op weg. Tevens voor zoveel geld een waardeloos product!!!!! Had er eentje besteld die veer geremd open zou gaan maar dat doet deze zeker niet. Nogmaals Waardeloos. Mvg Michael Jansen.

Tips wil ik graag telefonisch uit leggen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Weinig, de deur is op zich goed

Communicatie!! After sales!!!

Pluspunten

Compleet & goed geleverd! Paste direct!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op tijd geleverd en product is van goede kwaliteit!

2 sterren: slechter dan verwacht

INMEET INSTRUCTIE KLOPT NIET HEB EEN DRAAI/KIEP RAAM ECHTER KAN HET RAAM NU NIET HELEMAAL MEER DICHT IN DE KLEMBEVEILIGING TEVENS HEB IK VAN DE BOVENKANT EEN STUK MOETEN AFSLIJPEN OMDAT ANDERS HET RAAM HELEMAAL NIET MEER DICHT OF OP DE KIEPSTAND KON. IK HEB DE MATEN TUSSEN DE STRIP BOVEN EN BENEDEN GEMETEN.

Pluspunten

snelle levering goede service

Pluspunten

Op de milimeter nauwkeurig maatwerk en de beste prijs.

Instructie voor afstellen (als ie niet perfect sluit) is onduidelijk. Zou ook een filmpje waard zijn!

Pluspunten

Het door ons bestelde hor paste perfect. Alleen bleek in een geleider de plastic strip die het horrengaas in de geleider moet houden voor een mug dichte afsluiting defect. Één telefoontje naar de Horrengigant en wij kregen een nieuwe geleider toegezonden. Perfecte service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede verpakking, niks te weinig, niks te veel ( verpakkingsmat.) Zeer stevig gespannen, misschien ook een nadeel bij bepaalde maten? Op tijd geleverd

Is het een probleem om de hoeken aan te laten sluiten? Deze hebben een kier van wel 2-3 mm. Het geheel was wat getordeerd zodat er een ruimte ontstaat onder in de hoek Sluit wel af en raam is te sluiten.. E.e.a zal ook liggen aan de maat ( lang en smal )

Pluspunten

Vlotte levering

Pluspunten

Het hor voldoet aan onze eisen zoals we het besteld hebben.

Levertijd van 4 weken is lang.

Pluspunten

Alles klopte snelle levering

Pluspunten

Op tijd geleverd. Goede telefonische hulp aanwijzingen voor het monteren van de plisse.

Pluspunten

Vandaag in de showroom in Hoofddorp geweest. Wij kwamen kijken voor een 'voorzethor tussen schuifgedeelte geklemd'. Volgens de website van horrengigant is dit mogelijk te klemmen tussen een raam. Wij hebben een schuifpui, waar het niet mogelijk is om een plisséhordeur te plaatsen. Ten eerste was de ontvangst totaal niet vriendelijk en behandelde meneer mij als een klein kind en naar foto's werd niet gekeken of geluisterd naar wat wij zeiden. Binnen 2 minuten weer buiten en komen ook niet meer terug.

Pluspunten

Hoewel ik zelf de verkeerde maten heb opgegeven, is daar een keurige, redelijke en snelle oplossing voor gevonden door de Horrengigant. Mooie kwaliteit horren. Past perfect. (indien de goede maten zijn opgegeven.

Ik heb aandachtig de meetinstructies herhaaldelijk gelezen, toch de verkeerde maten opgegeven. Een aangeboden meetservice zou een aanvulling zijn. Filmpje meetinstructie is donker en onduidelijk. Een filmpje per kozijnsoort zou een goede aanvulling zijn.

16 Kwadijkerkoogweg A

Purmerend 1442 LA