Mooi product,slechte maatvoering

Het product opzich is slim in elkaar gezet ,mooi afgewerkt netjes in de lak,helaas nemen ze een te grote marge met de maat tussen de dorpel en boven geleider. In mijn geval gaf ik 2m41cm door tussen dorpel en bovenkant kozijn,de bovengeleider is 5 cm hoog,de cassette met hor is afgemeten op 2m38,5cm met gevolg dat er een lelijk deel van de cassettes zichtbaar blijft,onnodig want de cassettes hadden er met een maat van 2m40cm of zelfs 2m40,5cm er zeker in gepast waarbij de afwerking echt 100% zou zijn, Contact opgenomen, Antwoord was,tja onze leverancier neemt deze marge en ik moest het er maar mee doen. Mooi product! Slechte maatvoering. Puntje van aandacht want zo til je een product wel een niveau hoger. Bij aanbevelen kies ik nee ,had graag ja in willen vullen.

Zeer slecht!!!

Zeer slecht, waarom...levering duurde 3 weken langer dan website beloofd, excuus was dat het lag aan de transporteur, maar deze zegt niet eerder de materialen te hebben ontvangen..Ik heb nog 8 raam horren nodig, maar ga deze elders kopen.

Customer service good but product not satisfactory

The telephone service when I ordered the product was very helpful. It was attached ON not IN the window frame. The "dakraam rolhoor" was long enough and measured correctly, but there is still a small a gap at the bottom between it and the window frame. Making the "rolhoor" longer would not help. It is just not close enough against the window frame to keep the bugs away. Mosquitos the last three nights :(((

Prima. Goede prijs kwaliteit, snel bezorgd.

De Hor past goed in het kozijn, aan de zijkanten is er nog een klein beetje ruimte over omdat de afdeklat niet heel breed is. Maar dat is minimaal. De installatie sprak redelijk voor zich. Minpunt vind ik wel dat er geen instructie bij de hor werd geleverd. De levering omvatte enkel de hor in een kartonnen hoes. Op de website opgezocht hoe de installatie zou moeten. Daar stond dat er een sticker op de hor zou staan die aangeeft wat de bovenkant is, deze ontbrak.

Prima kwaliteit en snelle levering

3 inzethorren besteld voor mijn nieuwe kunstofkozijnen. Maten en kleur doorgegeven via de site. Na drie weken keurig verpakt geleverd. Paste precies en d.m.v de klemmen zitten de horren stevig in het kozijn. Zeer tevreden over dit product

Late levering

Krijg je mail dat hij de volgende dag geleverd Word en dan in eens een mail hij wordt niet geleverd want waarschijnlijk zijn niet alle spullen binnen om het product compleet te maken en bestel je voor een op maat geef je door 206 cm hoog en krijg je 203 cm hoog stuur je er een mail achter aan reageren ze niet terug

netjes alles nagekomen

goed en betrouwbare site

leverancier diet wat hij belooft

snel geleverd en goed verpakt

Zeer klant onvriendelijk

Wij hebben bij horrengigant 2 horren besteld..waarvan 1 in een foutieve kleur. Direct contact opgenomen met de klantenservice.. Reactie van horrengigant de bestellingen gaan automatisch wij kunnen er niks meer aan wijzigen Volgens ons is er altijd een persoon die de maten van een machine moet instellen omdat de horren op maat worden gemaakt! Advies aan het bedrijf die de horren produceerd ga in zee met een betrouwbare klant die wel meedenkt want de horren zelf zijn van prima kwaliteit.

Correct behandeld( soms even wachten)

Antwoorden gekregen maar het vertrouwen in de kwaliteit van het materiaal is weg.

Makkelijk te bevestigen met duidelijk handleiding.

Toppers

Alles goed en volgens afspraak.

prima verlopen.

Hor voldeed prima. Paste ook exact. Wordt nu elke dag gebruikt.

Duurt lang voordat je reactie krijgt.

Na levering blijkt een hor niet goed te zijn . Hier heb ik u een mail over gestuurd, maar tot op heden geen reactie van u kant gekregen.

Prima product en snel op de juiste maat geleverd

Voor het eerst bij de horrengigant een dubbele horschuifdeur besteld. We zijn zeer tevreden. De deuren paste precies zodat ze er binnen mum van tijd in geplaatst konden worden.

Prima hor

Mooie hor voor een redelijke prijs!

Is goed,levertijd klopt niet helemaal.

Perfect!

Snel geleverd en mooi/sterk van kwaliteit. Het is precies wat ik wilde hebben en goed op maat.

Prima horren....en precies de maat die opgegeven is

Jammer dat het bevestiging materiaal niet gecontroleerd was.....de inbusschroeven daar zaten geen inbusgaten in om de inbussleutel in te steken.....dat koste nog wel wat tijd om het te bevestigen

Heel blij mee !

Horren kwamen binnen, duurde wel even, montage ging heel makkelijk en nu heel blij mee!

Mooi en gedegen product

Bestelling geplaatst en circa één werkweek geduurd voordat mijn bestelling heb ontvangen. De verpakking an sich kan kwalitatief beter. Het product, de twee horinzet is goed te noemen. Ook mooi en van goede kwaliteit. Heb voor de twee keer een bestelling geplaatst omdat ik tevreden ben en dit keer was het binnen vier werkdagen, bezorgd. Vanwege de drukte thuis nog niet kunnen openen.

geweldige deur

goed te monteren, prachtig op maat, kortom onze complimenten

Nette horren voor een nette prijs.

Fijn bedrijf, en snelle levering

Iedere keer weer prettig om te bestellen

Overzichtelijke site, eenvoudig om keuze te maken met uitstekende hulp

16 Kwadijkerkoogweg A

Purmerend 1442 LA