top systeem

Ik had mijn schuifpui al voorzien van een Plissé raamhor op maat, twee stuks. De deur naar het dakterras is nu ook voorzien van dezelfde Plissé deurhor. Makkelijk, zelf te plaatsen.

• Beoordeel het betaalproces

gemakkelijk te bestellen met een duidelijke uitleg

Kut situatie

Wegens overlijden van mijn vrouw heb ik de levering Verplaatst naar aanstaande woensdag Dus kan ik er nog niets over zeggen

• Beoordeel het betaalproces

Goed netjes geleverd . En past goed in het kozijn top

• Beoordeel het betaalproces

mooie hordeur en zeer makkelijke montage

de plissé hordeur is van goede kwaliteit, rolt soepel en is stevig. het monteren van de deur in het kozijn is erg makkelijk dankzij de duidelijke handleiding. ik ben er erg blij mee....

Correct

Handig verpakt met handleiding.

Betrouwbare webwinkel!

Het bestelde product is geleverd, maar duurde wel bijna 2 weken… Verder goede ervaring!

Te laat

Omdat ik snel een hor nodig had heb ik een bestelling gedaan bij horrengigant omdat ze een levertijd van 10 werkdagen hebben, vandaag (15 dagen later) kreeg ik een mail dat ze proberen binnen 10 werkdagen de hor te leveren, ik ben benieuwd……

• Beoordeel het betaalproces

In aanloop op een slechte beoordeling

Zoals ik in de reviews lees gaat het nog wel eens mis bij de Horrengigant. Xxxxxx xxxxx. Neem de medewerker als voorbeeld. Wij stevenen af op hetzelfde. Bestelling gedaan / Geen bestelbevestiging ontvangen (meerdere malen naar gevraagd) / wel een factuur-betaling gedaan/ wat we kregen was verkeerde maat / we hebben al jaren een hordeur waar een hond doorheen is gelopen = dus gewoon de maat genomen van de hordeur die er al jaren inzit en ook nog filmpje bekeken. 232 cm en we zouden 224 hebben besteld? Blijkt op de factuur (tweede blad) de maten te staan die we besteld hebben (niet echt duidelijk)? Ik wacht nu reeds enige tijd op een correcte regeling en NIET 10% korting voucher. graag as maandag response.

Geen ervaring

Heb nog niks ontvangen en zelfs nog geen bericht wanneer het bestelde zal komen. Dus beetje voorbarig om nu al om ervaring te vragen.

Gewoon goed!

Voordeel van op maat gemaakt. Geen gedoe met zelf zagen. Na goede opmeting klopt het geheel. Goede montagebeschrijving en daardoor makkelijk te installeren. Goed en degelijk materiaal.

• Beoordeel het assortiment N.v.t.

makkelijk en snel

Goede ervaring met dit bedrijf, makkelijk en snel op de website, goed gedaan. Ook de opvolging is prima.

Gigantische ervaring

Goed geholpen met dank voor de hulp en vriendelijke hulp daar mogen andere leveranciers nog van leren Thans

• Beoordeel het betaalproces

Gekregen wat ik verwacht had

Plisé hordeur voor schuifpui besteld. Zelf de maten gemeten zoals aangegeven. Tijdige levering. Makkelijke montage zoals in het filmpje. Past prima. Ben heel blij met het resultaat.

• Beoordeel het assortiment N.v.t.
  • Beoordeel de configurator N.v.t.
  • Beoordeel het betaalproces N.v.t.

Kwalitatief goed en snel en juist geleverd

Eenvoudig de juiste samenstelling kunnen vinden en correct en exact op tijd geleverd/

• Beoordeel het betaalproces

Snelle levering van superfijne horren

Snelle levering van onze schuifhordeuren. Makkelijke instructies om te meten, zelf plaatsen is in een half uur gedaan. Goede kwaliteit!

Handig

Handig om online de horren samen te stellen al is het best lastig om de juiste maten te bepalen. Nu afwachten op de levering.

• Beoordeel het betaalproces

Makkelijke en duidelijke website om te bestellen.

Makkelijk om te bestellen.

Topie

Goed product

Geen woorden eigenlijk

Heb helaas gloednieuw product die ik mag toevoegen aan de stortplaats. Horrengigant heeft wel %10 korting aangeboden als ik een nieuwe raamhor wil bestellen. Aardig, maar die sla ik even over.

• Beoordeel het betaalproces

Ze leveren wat ze vermelden

Mooie stevige hor

Mooie stevige plissé hordeur

• Beoordeel het betaalproces

Goed product en correct geleverd

Bestelling geplaatst na 2 weken de levering.

Herhaling eerdere bestelling

Mooi product

Kwadijkerkoogweg 16 A

1442 LA Purmerend

085 - 210 2300

Over Horrengigant.nl

Voor raamhorren en hordeuren (op maat) ben je bij horrengigant.nl aan het juiste adres. Door ons ruime assortiment horren kun jij elke lente en zomer die vervelende insecten buiten houden. Horrengigant.nl biedt vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid.