Pluspunten

Super hoor. En leuk die winter actie! Horren passen perfect, laat de zomer maar komen!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie website en product nog niet geleverd, dus weet nog niet of het aan de verwachtingen gaat voldoen.

Bij het bestellen kan je een leveringsdatum invullen. Dat staat ook in de bevestiging. Enige tijd later ontving ik van het bedrijf een orderbevestiging, waarbij de verwachte leveringsdatum ruim een week later lag. Eigenlijk hoef ik het dan niet meer. Ik had mij ingesteld op de door het systeem aangegeven leveringsdatum.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestellen ziet er gemakkelijk en duidelijk uit. Prijzen zijn concurerend. Maar...

De levering was niet compleet. De montage instructie is ondeugdelijk. De opgave van de maatvoering is niet voldoende waardoor alsnog aanpassing nodig is bij montage. Montage in plaats van minder dan een uur voor twee exemplaren nu bijna drie uur.

Pluspunten

contact houde over verloop levering

Pluspunten

snelle en goede af levering

betere handleiding

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nog niet. Onderdelen ontbreken en voorbereiding voor montage ontbreekt. Kan nog niet positief zijn.

Voorlopig nog geen antwoord gekregen op mijn vraag oplossing incomplete zending. Vrijdag vraag gesteld nu nog geen antwoord of reactie.

Pluspunten

Mooi product, super snel geleverd

Pluspunten

Goede handleiding over het opmeten van de kozijnen. Snelle levering, eerder dan dat ze hadden aangegeven.

Pluspunten

Na toe zending ging de Rolhor aan linkerzijde niet open ( vast niet los te krijgen ) contact met de Horrengigant, hor op gehaald, gerepareerd. Na contact met de Horrengigant, over de kwaliteit van het casettehor werd gezegd dat het vergijkbaar was met Hamstrahor ( luxaflex heden). Gezien de gaas opsluiting in de geleiders en het toch niet zo soepel lopen vanher hor in de geleide rails, het hier niet mee eens, moet nog zien hoelang het hor heel blijft, Hamstrahor 17 jaar goed gewerkt. Service was goed.

Betere opsluiting gaas in de geleide rails.

Pluspunten

Heel makkelijke website waarmee je heel eenvoudig je maatwerk horren kan bestellen. Levering volgens afspraak Eenvoudig in elkaar te zetten en te monteren horren

Pluspunten

ziet er keurig uit, qua materiaal en afwerking.

Ik had vanaf buiten op gemeten. Omschrijving kan beter door te schrijven raam openen en vanaf binnen de buitenkant meten.

Pluspunten

geweldige service.

geen

Pluspunten

Duidelijke website, mooi produkt.

Vervoersbedrijf; niet op tijd geleverd ik heb voor niks een middag zitten wachten En volgende dag wordt (zonder handtekening) niet geleverd. Terwijl in jullie mail staat dat er een briefje op de deur mag. Dit was echt slecht!

Pluspunten

goed product en klantvriendelijk.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geef eerder aan wanneer de productie van de hor achterloopt.

Pluspunten

Goede communicatie

Pluspunten

Goede telefonische ondersteuning.

Pluspunten

makkelijk te bestellen

Pluspunten

Goede en snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Bij bestellingen van meerdere horren wordt er geen prijs aangepast, verzendkosten moeten dan lager zijn, dus prijs moet dan lager zijn.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijke klant contacten. De hor wer keurig op tijd na mijn vakantie afgeleverd.

Als je een hor aflevert moet je ook zorgen dat hij compleet is, met handleiding en bevestigingsclips. Ik kan de hor niet monteren omdat ik nog steeds bevestigings clips heb.

Pluspunten

Goede service, horren waren de eerste iets te groot, daarna keurig opgehaald en kleiner gemaakt.

Pluspunten

Snelle levering ook al was het zomervakantie! Makkelijk website om te bestellen

Geen verbeterpunten

Kwadijkerkoogweg 16 A

1442 LA Purmerend

085 - 210 2300

Over Horrengigant.nl

Voor raamhorren en hordeuren (op maat) ben je bij horrengigant.nl aan het juiste adres. Door ons ruime assortiment horren kun jij elke lente en zomer die vervelende insecten buiten houden. Horrengigant.nl biedt vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid.