1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen!

Eerlijke berichtgeving over de levertijd. Een vliegen hordeur werd bijna een maand later bezorgd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Adequate uitvoering van de bestelling. Goede kwaliteit van het product. De beloofde beschrijving voor installatie ontbrak echter. Omdat het om een min of meer logisch en eenvoudig te monteren opzethor van een bovenraam ging is het geen probleem. Bij meer complexe producten kan dat wel het geval zijn. Een verbeter- en aandachtspunt!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Maatvoering en horren goed en werkt naar behoren.

Levering bestelling veel te laat en slechte communicatie over de levering, regelmatig zelf contact moeten nemen. Slechte installatiebeschrijving.

Pluspunten

Duidelijke instructies, degelijk product.

Levertermijn langer dan benoemd op de website

Pluspunten

Een hele goede service van dit bedrijf.

Pluspunten

Zeer correcte levering van de horren. Mooi uitgevoerd, passen perfect. We zijn zeer tevreden en hebben na één "proefhor" meteen ook de overige horren besteld. Ook de informatie over de levering is prima.

Ga zo door!

Pluspunten

Duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden, correcte opvolging van levering en tijden.

Het afmeten was een risico, ik had veel te nipt gemeten. Hierdoor paste het enkel met een beetje brute kracht. Dus misschien een melding maken van 2 mm minder door te geven dan gemeten.

Pluspunten

Snelle en goede levering.

n.v.t.

Pluspunten

Prima op tijd, goed verpakt en goed aan de maat. Duidelijke inbouw instructie. Kortom : tevreden klant.

Pluspunten

Inmiddels al 4 horren besteld en zeer tevreden met product en afhandeling van vragen door het bedrijf.

Pluspunten

Levering volgens afsrpaak en nette prijs

Verpakking niet helemaal super waardoor hoeken van de hor omgevouwen waren toen ik het ophaalde bij de transporteur.

Pluspunten

zeer tevreden over kwaliteit, service en communicatie

Pluspunten

Pluspunten

Mooi product,op tijd bezorgd dus ben tevreden!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

HORDEUR KAN OP MAAT BESTELD WORDEN

HET ZOU BEST LEUK ZIJN ALS IK DE HORDEUR OOK EEN KEER AFGELEVERD ZOU KRIJGEN. OP 20 JUNI BESTELD EN NOG STEEDS NIET BINNEN. SNAP OOK NIET GOED WAAROM IK HET BEDRIJF NU OPEENS MOET BEOORDELEN

Pluspunten

Degelijk product en snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwaliteit product, informatievoorziening

Levertijd bijna 2 maanden te lang

Pluspunten

Keurig product. Zeer snelle productie en levering.

Kwadijkerkoogweg 16 A

1442 LA Purmerend

085 - 210 2300

Over Horrengigant.nl

Voor raamhorren en hordeuren (op maat) ben je bij horrengigant.nl aan het juiste adres. Door ons ruime assortiment horren kun jij elke lente en zomer die vervelende insecten buiten houden. Horrengigant.nl biedt vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid.