3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Horrensysteem ziet er erg goed uit en zeer makkelijk te plaatsen

Na productie duurde het nog een week voor horren geleverd werden. 1 hor had een productiefoutje die ik zelf kon herstellen maar dat geeft wel een vraag bij de kwaliteitscontrole

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Horren passen precies

We bestelden 2 horren, er werd er maar 1 geleverd. Toen we contact opnamen bleek hij ergens verstopt in het magazijn te staan. Het was een hor voor een groot raam. Ik kan er niet overheen kijken. Hun wel blijkbaar. UIteindelijk is het goed gekomen.

Pluspunten

Prima service, netjes op tijd geleverd

Pluspunten

Weet ik nog niet, heb de horren nog niet verwerkt

Lange levertijd, na verstrijken van datum moet jullie aangeven dat de levertijd is verschuiven en niet dat de klant er achter aan moet belllen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het product ziet er mooi uit.

Bij het bestellen staat er " standaard". Alleen is de dikte van de hor dan voorgeprogammeerd op 34 mm . Dat er aan de buitenzijde van mijn ramen een balk zit en ik niet dikker mag bestellen dan 20 mm, daarvoor waarschuwt de site niet. Ook past er een hor niet zo geweldig dan de anderen en plooit een beetje. Wellicht dat het komt omdat de lange , staande zijde , iets naar binnen ( smaller ) buigt.

Pluspunten

Ruime keuze, makkelijke website en ook makkelijk bestellen. Levertijden zijn wat langer als je de luxe uitvoering kiest, maar dan heb je ook wat :-)

Pluspunten

Snel bezorgt, goede service

Pluspunten

Afspraak en levering is goed.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Je kunt eenvoudig horren bestellen. Die ook snel geleverd worden

4 van de 5 bestelde horren waren stuk. Daarnaast hadden 3 horren niet de juiste maat. Daar over gebeld en moesten mailtje sturen. Toen kregen we 3 standaard mailtjes terug. Zonder begeleidend mailtje of andere vorm van uitleg met hoe gaan we het oplossen. Dus moesten wij bellen voor extra info. Toen konden ze geen retour tijd of datum geven want dat was een ander bedrijf. Dus de hele dag voor niks thuis gebleven. Volgende dag krijgen wij wel een tijd zonder overleg. Op een tijd dat wij niet kunnen. Zonder mogelijkheid om te verplatsen of contact op te nemen. Niet heel erg handig en behoorlijk frustrerend. En totaal niet werkbaar als je moet werken. Want de aankondig van de tijd is dezelfde dag.

Pluspunten

Duidelijke website. duidelijke instructies en een prachtig product. Eenvoudig te monteren en groot plezier.

actuele levertijd vermelden op website

Pluspunten

Simpel en goede kwaliteit

Levertijd mag korter

Pluspunten

Snellere levering als gepland. Goede en snelle helpdesk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

keurig aflevering

te weinig klem beugels, zitten maar 2, mag er 6 zijn vppr een goede klemming

Pluspunten

Fijne site correct geleverd op tijd

Zeer tevreden dus zo doorgaan Perfect

Pluspunten

goede prijs/kwaliteit goede service snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooi product

bij aflevering niet thuis, het pakket niet zomaar bij de voordeur zetten

2 sterren: slechter dan verwacht

Meer duidelijkheid over de uitvoering van de horren. Voor de 2de maal een slechte ervaring qua maatvoering/zichtbaarheid van onderdelen die bij een betere uitleg/kleinere marges uit het zicht zijn/verdwijnen.

Pluspunten

Erg tevreden over het afhandelen van een klacht. Top in 1 woord.

Geen, erg tevreden.

Pluspunten

Directe service, hulp bij vragen, en goede instructievideo,s, snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Nog steeds geen oplossing voor het feit onze hor in het midden een halve cm te hoog is waardoor hij niet past

Pluspunten

Bestelling en levering prima verlopen. Makkelijke opgave van maatvoering. We hebben een stil hor besteld en deze is inderdaad een stuk stiller dan de oude die we hadden. Dit komt omdat alleen aan de onderzijde een kunststof ketting zit. Aan de bovenzijde zit een breed lint wat geruisloos in de cassette beweegt. Meegeleverde handleiding is duidelijk en bevat ook informatie over de afstelling. Tip: zorg dat de breedtemaat niet te krap gemeten wordt. Er zit precies genoeg gaas in voor de breedtemaat die je opgeeft.

Levertijd is wat lang, maar begrijpelijk als er in de zomermaanden besteld wordt.

Pluspunten

Super goede levering en kwaliteit hor!!

Pluspunten

Inzethor netjes geleverd, past perfect.

Pluspunten

Mooi product erg tevreden over besteling en afhandeling

Pluspunten

Goed product. Levering volgens de gevraagde specificaties.

Gesuggereerde afleverdatum werd zonder overleg gewijzigd.

Kwadijkerkoogweg 16 A

1442 LA Purmerend

085 - 210 2300

Over Horrengigant.nl

Voor raamhorren en hordeuren (op maat) ben je bij horrengigant.nl aan het juiste adres. Door ons ruime assortiment horren kun jij elke lente en zomer die vervelende insecten buiten houden. Horrengigant.nl biedt vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid.