Pluspunten

Levering volgens afgesproken dag. Herstel van kapot hor prima verlopen

Levertijdstip op adres niet aan te passen (hele dag thuis blijven)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kunt goed uitzoeken wat je wilt

Hordeur lag al 14 dgn klaar maar vergeten te versturen. Naar meerdere malen contact opgenomen te hebben zijn ze gaan zoeken en werd hij wel gelijk geleverd. Dus je moet zelf erachter aan bellen zo staat het niet op de site vermeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi hor, goede kwaliteit

Eerder aankondigen dat geleverd gaat worden (nu 's-middags om 15.30 uur voor volgende ochtend tussen 8-12 en alleen per mail aangekondigd, niet per telefoon zoals beloofd). Plaatsingsinstructie niet in het Nederlands erbij, wel in Duits met heel kleine letters.

Pluspunten

Bestelling en aflevering zijn goed verlopen.

Leveringstijd mag wat korter.

Pluspunten

Prima service. Uitleg voldoende. Snelle levering.

Ook op zaterdag bereikbaar zijn voor technische vragen.

Pluspunten

Zelden zulke goede servise gehad! Binnen 5 dagen onze hordeur volledig gerepareerd weer thuis

Pluspunten

Levering volgens afspraak

Pluspunten

Door het duidelijke filmpje over het plaatsen van de hor voor openslaande deuren voor deze firma gekozen. Duidelijke uitleg bij de in te vullen maten. Vlotte levering, goed verpakt, mooi resultaat. Heel blij met onze aankoop1

Pluspunten

Prima communicatie over bestelde producten. De levering wasook precies cf. afspraak Product voldoet uitstekend.

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

een telefonische check van de bestelling

kwaliteit van hor viel wat tegen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Kwaliteitscontrole moet beter: In de door mij bestelde inzethor zat een (klein) gaatje in het gaas aan de rand van het frame. Te klein om de moeite te nemen om het product terug te sturen, maar mogelijk groot genoeg om in de toekomst verder open te scheuren. Jammer.

Pluspunten

Volgens schema geleverd. Mooie degelijke hordeur.

Pluspunten

Het hor wat ik besteld, is mooi en goed op maat.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

goede maatvoering

Waardeloze transporteur. Eerst zouden de horren donderdag 15 juni bezorgd worden. De tijdsindicatie was tussen 12.07 u en 14.07 u. Daar konden echter geen rechten aan ontleend worden. Om 14.30 u ontvingen we een mailtje dat de chauffeur ons niet thuis getroffen had. Ik heb geprobeerd de transporteur te bellen, maar die had, bleek achteraf, een telefoonstoring. Toen ben ik daar naar toe gereden en kreeg te horen dat ik de horren mee kon krijgen als ik het geld had. Ik had betaald om ze thuis te laten bezorgen, omdat ze niet in mijn auto passen. Daarop heb ik contact gezocht met horrengigant en mij werd verzekerd dat ze vrijdag zouden komen. Weer een hele dag zitten wachten, maar geen horren. Weer contact gezocht met horrengigant en toen werd er gezegd dat ze zaterdag zouden komen, maar vrijdagavond kreeg ik een mail van de transporteur dat ze maandag zouden komen. Maandagochtend kreeg ik een mail van de transporteur dat ze tussen 14.45 u en 16.45 u zouden worden bezorgd. Toen ik om 13.45 u thuis kwam uit mijn werk, lag er een briefje (nu wel!) dat de chauffeur mij om 13.30 u niet thuis getroffen had. Toen ik mijn geld terugeiste van horrengigant werd mij gezegd dat dat niet kon omdat het maatwerk was. Zorg er dan ook voor dat de bezorging maatwerk is!! Uiteindelijk zijn de horren donderdag 22 juni (weer een dag thuiszitten) bezorgd. Voor mij na deze uitermate vervelende ervaring geen horren meer van deze horrorgigant.

Pluspunten

Zeer tevreden. Op Tijs geleverd. Ziet er goed uit.

Heb ik niet. Alles gewoon goed gegaan.

Pluspunten

Vorige hor ook daar besteld. Scherpe prijs en snelle levering.

Pluspunten

Komt de afgesproken leverdatum na en heeft een goed te bereiken serviceafdeling die je bij vragen verder helpt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Na een positieve ervaring waar het een plissé hordeur voor onze schuifpui betreft bestelde ik een plissé raamhor. Bij aflevering bleek de plastic verpakking gescheurd en het lakwerk beschadigd. Bovendien is de geleverde plissé hor absoluut niet de versie en kwaliteit zoals de video op de website laat zien. De bevestiging op het kozijn verloopt niet met clips maar met zeer moeilijk te verwerken schroefjes die door een gaatje in het profiel op de tast moeten worden bevestigd. Zodra de schroefjes van de schroevendraaier vallen komen ze binnenin het profiel terecht en zijn niet meer terug te halen. Bovendien wijken de verstekverbindingen van het profiel. Ook handgreep alsmede bevestigingsinstructie ontbreken. Kortom, minder dan bouwmarktkwaliteit maar wel tegen de hoofdprijs. Ik heb horrengigant hierover per mail benaderd maar geen reactie ontvangen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Net product, duidelijke site, makkelijk bestellen

Uiteindelijk twee weken te laat geleverd. Horrengigant heeft driemaal beloofd terug te bellen maar geen een maal gedaan. Uiteindelijk mail ontvangen dat de levering uitgesteld werd, leverdatum onbekend. Twee dagen later werd product plots afgeleverd. Uiteindelijk tevreden over product maar communicatie kan beter.

Pluspunten

goede service, duidelijke levertijden, goede prijs, kwaliteitsproduct

instructie kan duidelijker, hoewel we er prima uit zijn gekomen.

Pluspunten

makkelijke site. En snelle levering.

Pluspunten

alles prima verlopen en de hor past perfect

Pluspunten

Zeer snelle levering, week eerder dan dat ze aangegeven hadden. En bij de levering op zaterdag, bleek de hordeur niet goed te sluiten. Mail gestuurd en kreeg binnen 20 minuten uitleg over wat te doen. Bleek zelf de gebruiksaanwijzing niet goed gelezen te hebben. Uitstekende service

Kwadijkerkoogweg 16 A

1442 LA Purmerend

085 - 210 2300

Over Horrengigant.nl

Voor raamhorren en hordeuren (op maat) ben je bij horrengigant.nl aan het juiste adres. Door ons ruime assortiment horren kun jij elke lente en zomer die vervelende insecten buiten houden. Horrengigant.nl biedt vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid.