Pluspunten

Goede website, snelle levering, past perfect

Geen idee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima levering

De hor valt erg tegen, niet huisdierproof handden we graag van tevoren geweten. Toch maar weer op zoek naar een betere hor

Pluspunten

zeer goed bedrijf

Pluspunten

Prijs en keurige levering

Maatvoering kan strakker

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goedkoop

Beloofde levertijd van de site wordt niet gehaald. Afmetingen van geleverde materialen komen niet overeen met de bestelling (besteld 1791 mm, netto maat volgens site 1780 mm, geleverd 1765 mm). Nergens op de site wordt gemeld dat de horren 3 tot 3,5 cm korter worden geleverd.

Pluspunten

zeer tevreden goede service

Pluspunten

Duidelijke service en meetinstructies

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het product was prima op maat geleverd en de leveringsdatum was als overeengekomen.

De montagehandleiding was erg onduidelijk. Bovendien waren de meegeleverde schroeven te groot voor het vastzetten van het metalen profiel op het kozijn. Ook waren er geen plaatschroeven meegeleverd en schroeven voor de steunen.

Pluspunten

Erg tevreden over communicatie en levering rondom product. Hor op maat past perfect en makkelijk te plaatsen!

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering, prima product (plissé hor)

Pluspunten

Fijn contact met medewerkster (Marlene). Zeer vriendelijk en adequaat gehandeld. Snelle en goede service bij de reparatie van mijn hordeur

Pluspunten

Goede informatie bij de showroom . een goede begeleiding naar ons toe hoe het staat met de levering van het product . levering hordeur precies op de door ons opgegeven maten , perfect. mooie hordeur.

Gelieve een goeie montage tekening en beschrijving (Nederlands) in de doos doen bij de hor, niet aan de buitenkant met plakband vastzetten want dan is het niet meer mogelijk de tekening er fatsoenlijk af te halen. Peter

Pluspunten

Ondanks iets verlaat een prima product.

Dure omlijsting erbij aangeschaft. Wel voorzien van schroeven maar geen dubbelzijdig kleefband!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nu die eenmaal geinstalleerd is zijn we er heel blij mee.

Er zitten geen schroeven voor de bovenrail in de verapkking. Wel voor de klemmen voor het deel wat op zijn plaats moet blijven. Vond ik net even iets minder. De handleiding is in alle talen behalve in... Nu nog een duidelijke ahndleiding hoe ik de hoordeur kan afstellen, zodat die ook soepel op en dicht gaat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlotte levering, aardige chauffeur, hor past prima en voldoet !

geen

Pluspunten

Goede levering, prima kwaliteit! Mooie prijs kwaliteit verhouding. Eerste ervaring, zou het zeker nog een keer doen bij de volgende aankoop

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik had een opbouwhor besteld van luxaflex en krijg een inbouw hor van een onbekend merk?????

Pluspunten

Levering is goed, de beschrijving is erg matig. Word gezegd dat de montagebeschrijving erg duidelijk is maar dat is zeer zeker niet zo. Alles in Engels en ik miste veel schroefjes. Product is wel goed en degelijk. Ging bij mij om dubbele hordeur montage op het kozijn

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede bestelinstructie, heldere site en levering volgens afspraak.

De klembolletjes aan de onderkant zitten wel erg los.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed product.

Beschrijving om te plaatsen matig en onvolledig, ondanks dat er gezegd wordt dat deze erg goed is.

Pluspunten

Goed advies en een duidelijke site om tot de juiste keuze te komen.

Wellicht een handleiding in het Nederlands

Kwadijkerkoogweg 16 A

1442 LA Purmerend

085 - 210 2300

Over Horrengigant.nl

Voor raamhorren en hordeuren (op maat) ben je bij horrengigant.nl aan het juiste adres. Door ons ruime assortiment horren kun jij elke lente en zomer die vervelende insecten buiten houden. Horrengigant.nl biedt vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid.