Bestelling was op tijd keurig verpakt geen beschadigingen alles klopte.
Beste JHJ, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over uw bestelling. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Nergens op de site vind ik een telefoonnummer, en ook op de mail wordt niet gereageerd... Maar mijn geld is wel mooi ontvangen geweest. Zéér povere service. Ik houd mijn hart al vast tegen dat de bestelling eraan komt. Als hij er al aan zal komen...
Beste Sandra, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. U geeft aan geen bevestiging te hebben ontvangen. Wij zien in het systeem dat deze wel naar u is verzonden na het plaatsen van een bestelling. Tevens geeft u aan dat u ons telefoonnummer niet terug kan vinden op de website. U vind deze onder het kopje klantenservice of wanneer u bijvoorbeeld Horrengigant zoekt op internet. Uiteraard kunt u ons van maandag tot zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur telefonisch bereiken via 085-2102352. Wegens drukte is het helaas niet altijd mogelijk om dezelfde dag te reageren op een e-mail. Het kan kloppen dat u daar helaas nog geen reactie op heeft gehad. Uiteraard streven wij ernaar om deze zo snel mogelijk te beantwoorden. Wanneer uw bestelling is overgedragen aan de transporteur, ontvangt u per e-mail een track and trace code. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Geen kontakt met klanten service te krijgen
Beste A, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. U geeft aan geen contact te krijgen met onze collega's van de afdeling Klantenservice. Wij zien in het systeem dat u zowel telefonisch als per e-mail contact heeft gehad. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Mijn zoon heeft goede ervaring.
Beste Jeanet, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat uw zoon een goede ervaring heeft bij Horrengigant.nl. Wij wensen u en uw zoon veel plezier van de bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Bestellen gaat eenvoudig. Daar al 2 keer een enquête over gehad. Dit terwijl er nog niets bekend is over levering. Dus tip stuur een enquête als bestelling afgehandeld is.
Beste John, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat het plaatsen van een bestelling eenvoudig is gegaan. Wanneer uw bestelling is overgedragen aan de transporteur, ontvangt u per e-mail een track and trace code. Uw feedback over het review moment nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Lijkt mij normaal dat er enige leverings informatie gegeven wordt
Beste F, Bedankt voor het plaatsen van een review. U geeft in uw review aan dat u na het plaatsen van de bestelling niks meer heeft gehoord en met name over de levering. Wij zien in het systeem dat u per e-mail een bevestiging heeft ontvangen en twee keer een update over de levering van uw bestelling, inclusief track and trace. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Goede website,duidelijk zoeken, makkelijk selecteren
Beste Ruud, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u de website als duidelijk en makkelijk heeft ervaren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Goed merk, en mooie prijs.
Beste Peter, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over het merk Bruynzeel én de scherpe prijs. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Makkelijk om te bestellen met in dag maten en de werkelijke maten.Goed assortiment.
Beste Harrie, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u de website als duidelijk heeft ervaren en het plaatsen van een bestelling makkelijk ging. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Snel antwoord op vraag per email.
Beste Tom, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u de website als overzichtelijk en duidelijk heeft ervaren én dat u tevreden bent over de service per e-mail. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
4 Jaar geleden plissé hordeuren besteld en netjes op tijd geleverd. Ik heb ze geplaatst in mijn huis in Spanje en nog steeds tevreden. Bij de buren ook nog plissé hordeuren geplaatst en nu weer 3 stuks besteld. Ik moet ze enkel zelf in Spanje zien te krijgen maar dat lukt wel! Het zou echter leuk zijn dat ze konden leveren in Spanje Ook voor de betaling zou het simpel zijn dat je kon betalen via Visa of Maestro Maar ik beveel Horrengigant.nl vele mensen aan!!
Beste Werner, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat leuk om te lezen dat u opnieuw een bestelling heeft geplaatst! Uw feedback over het leveren in andere landen en de betaalmogelijkheden, nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Prima voor elkaar en mooi produkt!
Beste Marcel, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over het bestelproces en het product. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Helder en duidelijk. Meerdere jaren ervaring mee. Altijd goed.
Beste John, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u de website als helder en duidelijk heeft ervaren en natuurlijk nog leuker om te lezen dat u al meerdere jaren ervaring heeft met Horrengigant.nl. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Duidelijk en snel, mischien iets meer foto's van de producten op de site zetten.
Beste Kobus, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u onze website als duidelijk en snel heeft ervaren. Uw feedback over meer foto's nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Alles verliep soepel, vlotte levering en product xoals beschreven.
Beste Dayene, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over zowel het verloop van uw bestelling als het product. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Ik was een beetje in paniek ivm betalen via internetbankieren . De vrouw had geduld en stelde mij op mijn gemak !!
Beste Eleonora, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de service van een van onze collega's. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Geen enkele terugkoppeling over bestelling !
Beste Bert, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de communicatie over de levering van uw bestelling. Zodra uw bestelling is overgedragen aan de transporteur, ontvangt u per e-mail een track and trace code. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Door website van Bruynzeel naar jullie doorgestuurd zijn de goedkoopste alles was overzichtelijk.
Beste Frans, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u de website als goed en duidelijk heeft ervaren én natuurlijk tevreden bent over onze scherpe prijs. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
De levering met DHL gaat niet goed. Een week na bestelling (en betaling!) nog steeds niets ontvangen. De DHL site geeft nauwelijks informatie. Jammer
Beste YC, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat het plaatsen van een bestelling goed ging. U geeft aan dat u uw bestelling helaas nog niet heeft ontvangen. Wij zien dat u een e-mail heeft gestuurd over de levering van uw bestelling. Een van onze collega's van de afdeling Klantenservice zal uw e-mail zo snel mogelijk in behandeling nemen. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen, maar er wordt wel al gevraagd naar mijn ervaring. Dan zou mijn tip zijn om jullie customer journey te verbeteren. :)
Beste Simone, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Wanneer u bestelling is overgedragen aan de transporteur, ontvangt u per e-mail een track and trace code. Uw feedback over het verbeteren van de customer journey, nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Duidelijke site, gemakkelijk te bestellen
Beste Victor, Bedankt voor het plaatsen van een bestelling. Goed om te lezen dat u de website als duidelijk heeft ervaren en het plaatsen van een bestelling makkelijk is. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Wacht al een week op mijn bestelling
Beste Willy, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent en uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Zodra uw bestelling is overgedragen aan de transporteur, ontvangt u per e-mail een track and trace code. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Product eenvoudig samen te stellen. Duidelijk uitgelegd. Ruime keuze.
Beste Wim, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u de website als overzichtelijk heeft ervaren en het product eenvoudig is samen te stellen. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
De bestelling ging vlot, aan de levering schort één en ander. Ontving een mail met leveringsdatum 20/06/2023, een halve dag later een mailtje dat men door materialen tekort niet kon leveren op 19/06/2023. Eigenaardige manier van werken want zo kan men niet volgen wanneer men thuis moet zijn
Beste Peter, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat het plaatsen van een bestelling vlot ging. Uw feedback over de communicatie over de levering nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant
Het zou handiger zijn als jullie deze mail sturen nadat het product geleverd is
Beste JHPM, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat alles tot nu toe goed verloopt. Uw feedback over het reviewmoment nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Horrengigant.nl
Kwadijkerkoogweg 16 A
1442 LA Purmerend
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Voor raamhorren en hordeuren (op maat) ben je bij horrengigant.nl aan het juiste adres. Door ons ruime assortiment horren kun jij elke lente en zomer die vervelende insecten buiten houden. Horrengigant.nl biedt vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid.