Goede service.

Hor was defect werden netjes geholpen, De hor werd netjes opghaald en na 1 week weer in huis. In 1 woord super service van horrengigant Als we weer wat nodig,hebben gaan we zeker weer naar horrengigant.

Zeer tevreden over het verloop van de bestelling en het geleverde product.

Handige website, eenvoudig te bestellen. Rolhordeur past precies en is van degelijke kwaliteit. Kan tegen een stootje. Onze kat rende er dwars doorheen, waardoor de hele deur uit de sponning vloog, maar de hor bleef verder ongedeerd. Deze konden we gewoon weer terugplaatsten.

Liep de eerste dan al door de hordeur en heb gelukking schakels kunnen bijkopen die kapot waren.

Besteld en na 3 weken niet kunnen leveren.

Jammer, had een mooie plissé deur besteld. Alles volgens de maten en mogelijkheden van invoeren van maten. Betaald en na 3 weken bericht dat de levering niet door gaat. Wel dat het geld terug gestort. Nogmaals jammer. Weer een paar weken verder.

Was goed

goed contact

Prima zelf te doen

Duidelijke website, ook voor het invoeren van de maten. Ik kreeg de bestelling na 2 weken thuisbezorgd. De zelfmontage was eenvoudig. Ik had eerst een zelfmaakhor van de bouwmarkt, maar ben blij dat ik die heb teruggebracht en deze heb besteld. Deze was een test voor de schuifpui. Ik ga voor de achterdeur ook via deze site bestellen.

Goede service.

Een nabestelling gedaan en alles verliep zeer vlekkeloos! Heel fijn!

Valt tegen

Ik heb voor mijn openslaande deur voor 1 hor gekozen. Er zit vervolgens een grote witte tussen lat in de hor verwerkt en aangezien dit voor het aanzicht al minder mooi is trek je deze witte lijst ook telkens al mee als je alleen maar de hoor openzet voor een stukje waardoor je gelijk tegen de witte lat aankijkt. Deze moet ik telkens terug schuiven. Het ziet er niet uit en deze constructie staat niet vermeld op de website dat dit er zo uit kwam te zien. Onze bak waarin de hor viel was tevens iets te smal uitgesneden waardoor wij een kier over hadden. Op eerste mail kwam reactie hierop daarna stil gebleven. En doordat wij de hor in een frame hebben laten vallen op ons kozijn ipv erin hebben wij een kier over waardoor de muggen alsnog naar binnen kunnen komen omdat er een afstand zit tussen de hordeur en ons kozijn.

Top, horren zijn perfect

Past perfect en makkelijk te plaatsen, snel geleverd

Goed product maar slecht bereikbaar en misleidende informatie op website

Over de geleverde horren zijn we heel tevreden. Degelijk prodruct en ze passen perfect. Heel jammer dat ze zeer slecht bereikbaar zijn voor vragen over o.a. de levertijd. Op de website staat een levertijd van 1 a 2 weken en wij hebben 4 weken moeten wachten. Voor vragen hierover zijn ze telefonisch niet bereikbaar. Kleine moeite om op de website aan te geven dat de levertijd vanwege drukte/vakantie langer is dan normaal.

Gewoon geweldig

Er was een draad in de hor gesneuveld. Werd keurig een offerte gestuurd na goedkeuring te hebben gegeven kon ik zelf aangeven wanneer de hor gehaald kon worden. Een week later was de hor weer keurig gemaakt terug

Goede rolhor, op tijd geleverd

De rolhor kon op zaterdag bezorgd worden, wat voor mij belangrijk was. De maatvoering is geheel volgens opgave aangehouden. Eén onduidelijkheid was er m.b.t. de schakelpalletjes onderin de hor. Deze blokkeerden de montage in de zijgeleider, maar ik mocht de hor nog niet uittrekken. Het leek er op dat de schakelpalletjes als een soort transporblokkering werkten. Dat dit niet zo was, merkte ik omdat ik ze in eerste instantie verwijderd had...

Correct en netjes geleverd met een duidelijke handleiding.

Het rolhor was netjes verpakt geleverd. Er was een duidelijke handleiding bij. Het is op een eenvoudige wijze te bevestigen en het totaal ziet er zeer netjes uit.

Prima geholpen

In de garantieperiode een probleempje met mijn plisséhordeur. Probleem gemeld, deur werd direct bij mij opgehaald, is keurig gerepareerd en weer thuis bezorgd. Dit alles kosteloos en in een week geregeld. Ik ben zeer tevreden.

Hordeur voor schuifpui was snel gerepareerd

Vind alleen jammer dat ik pas de avond voor de levering door kreeg dat er geleverd zou worden. Dat zou iets eerder moeten zijn.

Netjes geleverd wat besteld is een past perfect

Zelf opgemen, keurig geleverd. In geschoeft past perfect. Omdat dorpel schuin loopt, schuine onder dorpel besteld. Ook dit werkt perfect.

Snel en compleet geleverd, met de juiste maat en uitvoering

Duurt wel erg lang

Op 8 juli 3 horren besteld. Worden nu waarschijnlijk geleverd de 1e of 2e week van september. Duurt wel erg lang. In eerste instantie was de verwachte leverdatum in de week van 5 augustus. Als ik dat had geweten had ik elders deze horren besteld. Nu maar afwachten. Wel al volledig betaald. 2 maanden levertijd. Bijzonder!!

Fantastisch en alles keurig geregeld! Alles keurig op maat!! Chapeau!

In een woord klasse!!

uitstekend.

Dit was al de derde hordeur die wel bestelden het is gewoon van een zeer goede kwaliteit. Alles past en is zeer simpel in elkaar te zetten.

Hor Is nog niet geplaatst

Levering zou op 27 Juli zijn. Werd uiteindelijk 15 augustus

Goed product, goede levering.

Het product is prijs/kwaliteit in orde. De levering ging iets minder goed, maar heb uiteindelijk het product goed ontvangen, het kwam nu ook niet op een dag aan.

bij deze laatste bestelling: kan beter

Bij mijn eerdere bestellingen zeer tevreden. Maar bij deze llatste 2 bestelllingen ben ik niet tevreden. Mijn spullen zijn te laat ik zou hierover gemaild worden , maar is niet gebeurd. Ik heb hierover gebeld en ik zou teruggebeld worden, maar is ook nog steeds na bijna een week niet gebeurd.

Kwadijkerkoogweg 16 A

1442 LA Purmerend

085 - 210 2300

Over Horrengigant.nl

Voor raamhorren en hordeuren (op maat) ben je bij horrengigant.nl aan het juiste adres. Door ons ruime assortiment horren kun jij elke lente en zomer die vervelende insecten buiten houden. Horrengigant.nl biedt vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid.