Zeer slechte aanpak van probleem en duurt al 3 maanden

Op 10 april hordeur voor onze schuifpui besteld, wekt niet goed, wel 10 x heen en weer mails geweest ook met foto's. Alle info aan Fabriek via horrengigant opgestuurd, nog steeds geen oplossing van slecht 65 cm naar rechts te verschuiven hordeur en geen stelschroeven te vinden aan de voorzijde van de hor. Overweeg volgende week in gebreke stelling aan horengigant te verzenden en geld terug te vragen of de levering vvan een nieuw hor.

Mooie hordeur

Levering na 10 dagen goed verpakt en duidelijke montage handleiding

super goed

mooi gordijn past uitstekend super tevreden

Goede kwaliteit volgens afspraak.

Dubbele plissé hordeur besteld, niet goedkoop maar wel perfect afgewerkt, netjes optijd geleverd en goede handleiding mbt montage.

Super kwaliteit, super prijs...!

Ik ben bij Horrengigant terecht gekomen door een collega, die zeer te spreken was over deze firma.. Ik heb zelf toen ook voor twee ramen horren besteld.. En ik moet zeggen, ik ben uiterst tevreden.. Goede kwaliteit, goede prijs, de horren werden ook snel geleverd.. Zo goed zelfs , dat ik op de dag van levering meteen voor al mijn ramen horren heb besteld...

Een goed product met duidelijke handleiding

Bestellen bij de horren gigant is ons uitstekend bevallen. Snelle levering van een mooie dubbele horrendeur op maat. Er zit een zeer duidelijke montage handleiding bij en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat

Goede kwaliteit en snelle levering

Overzichtelijke website, ruim assortiment en goede prijs/kwaliteit verhouding. Levering was snel en mijn vragen over bepaalde levering werden snel beantwoord.

Goed product.

Maatvoering klopt.

Slechte service, goede producten

Omdat we voor ons nieuwe huis op zoek waren naar een maatwerkkast zijn we in Breda bij Kastengigant.nl beland. Die blijken ook horren en deuren te kunnen leveren. Voor de kast is iemand thuis geweest die ook de deuren en horren opgemeten heeft. Tot dusver alles goed. Echter na plaatsing vd order voor de horren is het grote wachten begonnen. De horren zijn in 2 delen geleverd, zonder enige duidelijke communicatie vooraf, dus telkens een verrassing dat er iets geleverd wordt. Omdat we ook montage erbij hadden besteld duurde het erg lang voordat dit ook daadwerkelijk is gedaan, maar zag het op zich goed uit. Alleen is de bestelling vd hordeuren door Bruynzeel niet goed uitgevoerd en hebben we al 4 wkn (bovenop de 5 wkn die we van tevoren al hebben gewacht) 2 onbruikbare hordeuren en lukt het de Horrengigant niet dit snel op te lossen - er is een verwachting gecreeerd dat dit binnen een week gedaan zou worden, maar we zijn nu 4 wkn verder. Dus zal deze firma niet snel aanraden en heb daarom ook besloten de deuren niet bij hun te bestellen. Ze zijn uiteindelijk geen echte winkel/producent maar alleen een tussenhandelaar die goedkoper is omdat ze er veel van verkopen.

service zoals het bedoeld is!!!

3 jaar geleden hordeur voor schuifpui aangeschaft, maakte raar geluid in boven(rolmaat)geleiding, gebeld viel nog onder garantie. Werd keurig opgehaald en binnen 2 weken weer als nieuw terug! TOP!!!

Hoor voldoet niet, slechte kwaliteit

Jammer genoeg staat het gaas bol en wipt er zo aan de zijkanten uit. Had toch veel betere kwaliteit verwacht voor zo'n prijs. Een hoor rolt zelfs niet meer op.

Slechte ervaring

De verkeerde hor ontvangen. Horrengigant is telefonisch onbereikbaar. Zij reageren niet op de verschillende mails die wij gestuurd hebben.

Keurige levering. Goede maatvoering. Uitstekende kwaliteit en prijs.

Snelle levering voor maatwerk. Prima kwaliteit en zeer gunstige prijs.

prefect product

De levertijd is wat lang (1 maand) maar duidelijk gecommuniceerd en nagekomen!

Compleet en levering volgens verwachting

Hordeuren zijn eenvoudig te installeren. Gebruiksaanwijzing van de opbouw mag wel wat uitgebreider. De profielen van de opbouw klikken moeizaam dicht. Uiteindelijk wel allemaal gelukt

Bestelling oke totaalplaatje matig

Maten met 5 mm verminderen was niet genoeg ivm de clips aan de zijkant dit is te strak wat betreft de inzet hor. Bij de plisse rolhor zitten 2clips bin zwart en nergens staat aangegeven waar en hoe deze gemonteerd moeten worden? Evenals het ijzeren hoekje met 2 “haakjes“ eraan Verder mooi product!

Goed maatwerk

Eenvoudig te monteren

Lange levertijd maar goede hor

Er was een lange levertijd. Opeens stond de koerier voor de deur zonder dat dit gemeld was. (volgens de mail krijg je van te voren bericht wanneer de hor geleverd wordt) Hor ziet er goed en netjes uit. Wij hebben de pech dat het gaas beschadigd is en de hor terug moet voor reparatie. Als het goed is moet de hor met een week gerepareerd zijn, muggen wachten hier niet op en kunnen weer vrijblijvend naar binnen bij ons tot die tijd, dus hopelijk is de hor snel terug :)

Snel geleverd, goed verpakt en een mooi en degelijk product

Juiste manier van inmeten was even uitvogelen. De filmpjes op de site hielpen daar bij. Bestelling sneller dan verwacht geleverd. Heel blij mee

Snelle levering Goed verpakt Ziet er goed uit

Precies als verwacht. Duidelijke inmeet-instructie

Precies als verwacht. Duidelijke inmeet-instructie

Mijn ervaring is heel goed

Goed met aandachtspunt

Om de hor te verwijderen uit het kozijn is veel geduld en lange nagels nodig

Zeer klantvriendelijk en snelle levering.

Ik heb hier een samengesteld rolluik (2 in 1 bak) van Heroal besteld en deze werd keurig binnen 10 dagen geleverd. Alles exact op maat en werkt prima. Betaald bij afleveren. Kan JVS alleen maar aanraden.

Kwadijkerkoogweg 16 A

1442 LA Purmerend

085 - 210 2300

Over Horrengigant.nl

Voor raamhorren en hordeuren (op maat) ben je bij horrengigant.nl aan het juiste adres. Door ons ruime assortiment horren kun jij elke lente en zomer die vervelende insecten buiten houden. Horrengigant.nl biedt vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid.