Prachtige hor

Prachtige hor, die precies past. De reden dat ik geen 5 sterren geef is omdat er 3 weken van radiostilte was na het doen van de bestelling.

Onbereikbaar als een levering niet goed is

Ik ontving een defecte hor. Telefonisch contact NIET mogelijk: een antwoordbandje met de mededeling dat het door grote drukte niet mogelijk is te bellen. Aangeraden wordt een e-mail te sturen. Dat gedaan hebbende, na 2 dagen nog geen enkele reactie. en dat terwijl we met deze hitte na 6 weken gewacht te hebben op de bestelde horren toch graag met open ramen zouden willen slapen. Het zou prettig zijn als er voor defecte produkten een mogelijkheid zou zijn om contact te leggen.

Hor ok. Redelijk snel bezorgd.

Hor ok. Redelijk snel bezorgd.

Ontzettend lang wachten op een reactie op een klacht

We hadden 1 hor besteld om te kijken of hij naar wens was en dat was hij. Daarna nog 3 besteld. Deze waren van een andere leverancier. Ze zagen er anders uit en twee van de 3 pasten ook niet. Geprobeerd te bellen maar dat gaat helaas niet, alles via de mail. Dan begint het wachten. We moesten soms wel een week wachten op een reactie! Uiteindelijk is de klacht wel naar behoren opgelost maar je moet ontzettend veel geduld hebben.

Zeer, zeer slecht.

Zeer slecht. Nog altijd niks ontvangen. Diverse keren contact gezocht. Nog altijd niks ontvangen. Ze zeggen dat mijn bestelling aan de vervoerder is aangeboden. Na drie weken wachten nog niks gezien. Service is beneden nul.

Het advies per over het voor ons geschikte type en de maten was prima. Levering was snel. Het paste perfect en is precies wat wij nodig hebben, voor acceptabele prijs.

Geleverd zoals besteld!

Prima product en levering zoals verwacht

Mooi product.

De hor is mooi en degelijk. Communicatie in afwachting van levering was niet goed. Levering duurde lang. Was wel tijdens Corona. Dan moet de communicatie juist beter.

Alles klopte

Mijn handige buurman had het snel en vakkundig geïnstalleerd. Je moet dan wel de juiste tools hebben!

De hor is prima

De hor zit netjes in het raam. De hor gaat er niet makkelijk uit en ik wil ook niets forceren. Dat is wel een ding als de glazenwasser komt. Wat ik lastig vond was dat er na de bevestiging van de betaling geen verder bericht over levering kwam. Na twee weken werd ik gebeld door een chauffeur die mijn huis niet kon vinden, maar die man had de hor dus bij zich. Het was goed dat ik thuis was, anders was de man voor niets naar Lisse gereden.

Snelle levering tegen goede prijs

Goede kwaliteit en precies op maat gemaakt.

Prima geregeld

Redelijk makkelijk

goed ontvangen met beschrijving en past perfect , staat erg mooi !

Een goed product maar een warrige communicatie

Bestelling, betaling en bevestiging over levering verliepen correct. Echter zonder enige aankondiging vooraf stond plotseling een bezorgster met een slecht ingepakt (en dus half uitgepakt) product voor de deur. De hor past prima, maar de tijdens de bestelling op de website beschreven "trekflap"ontbreekt. Navraag per mail hierover levert na enkele weken een ontevreden antwoord op: "Wij zijn recent overgegaan op een nieuwe leverancier. Deze levert geen trekflap meer en volgens mij was dit op de website overal verwijderd. Mijn excuses als dit toch niet het geval is geweest." Nu kunnen we de hor nauwelijks loskrijgen en de toegezegde trekflap is zonder compensatie "wegbezuinigd" maar wel betaald.

Goed product, makkelijk te installeren

Gaatjes voor handvat hadden wel voorgeboord moeten zijn vind ik, als enige verbeterpunt!

Goed produkt, keurig op tijd geleverd

Top product

Jammer van de lange levering

Dik in orde, past perfect

Was even bang dat de afdichting niet dik genoeg zijn; De kunststof kozijnen zijn al wat ouder maar dat bleek geen probleem. Ze passen uitstekend.

Goede kwaliteit, montage eenvoudig.

Materiaal werd goed ingepakt bezorgd. Montage was niet zo moeilijk. Er zat een vrij duidelijke beschrijving bij. Qua maatvoering paste het perfect.

Goed.

Goede service, duidelijke uitleg. Mooi product.

prima voorlichting en nette levertijden

2018 1 hor besteld als proef nu dit jaar hele huis voorzien van horren; 8 stuks

Zeer goed, de geleverde (inzet)horren passen perfect.

De bestellingen werden geleverd binnen de gestelde termijn. De horren zien er mooi uit en passen prima, bovendien waren ze goed verpakt.

Tevreden.

Via de website besteld. Informatie en instructievideo duidelijk. Redelijk snel bezorgd. Ja, gewoon tevreden.

Niet gekregen wat ik besteld had

Ik heb dubbele plissee horren besteld met opbouwomlijsting. Bij ontvangst blijkt het niet te kloppen,de horren wel maar de opbouw niet. Tijdens het bestellen overleg gehad met de verkoopster en zelfs de foto’s doorgestuurd via We transfer van de maten van kozijn inwendig en de buitenmaten. Moest de configurator invullen voor dubbele deuren met opbouw. De configurator zou het uitrekenen. Heb wel contact gehad met de verkoopster. Achteraf blijkt dat zij aangeeft dat ik het verkeerd had gedaan en niet zij. Kon praten als Brugman. Mocht niet baten,slechte oplossing. Kortom,heb het zelf opgelost met een valse lat. Raad niemand dit bedrijf aan en de configurator wat opbouw betreft klopt gewoon niet.

Kwadijkerkoogweg 16 A

1442 LA Purmerend

085 - 210 2300

Over Horrengigant.nl

Voor raamhorren en hordeuren (op maat) ben je bij horrengigant.nl aan het juiste adres. Door ons ruime assortiment horren kun jij elke lente en zomer die vervelende insecten buiten houden. Horrengigant.nl biedt vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid.