Na bestellen geen bevestiging.

Na dat ik een bestelling geplaatst had, Heb ik noch een bevestiging gekregen noch een terkoppeling, maar het bedrag was wel afgeschreven. (Probeer positief te blijven en wijt het aan de corona) 2 weken later maar zelf gebeld en heb 54 min en 46 sec gewacht voordat ik iemand aan de lijn kreeg. Mevrouw was zeer vriendelijk en behulpzaam. Bleek dus dat mijn bestelling niet doorgevoerd was. Mevrouw heeft het alsnog doorgevoerd en binnen 2 dagen had ik mijn bestelling binnen. Bestelde product was niets mis mee.

Prima kwaliteit, alles volgens afspraak

Prima kwaliteit dienstverlening. Goeie site, belangrijk om écht zorgvuldig te meten. Levering netjes binnen enkele weken.

Prima [2de] hor 2x slechte communicatie bezorging

Prima horren, ook qua prijs! Echter de 1ste hadden we een voorkeursdatum voor bezorging opgegeven omdat dat kon en de hor kwam een week eerder! De 2de keer stond de bezorger onaangekondigd voor de deur terwijl we er niet waren[track&trace werkte niet], hij belde ons en zei dat hij hem toch moest achterlaten, buren niet thuis, dus hor onder auto en later door buren binnen gezet. Kortom prima horren, maar doe iets aan de bezorging.

Snelle levering zelfs tijdens corona

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering. Kwaliteit van de inzet raamhor is goed en de prijs natuurlijk ook.

Prima horren, wel lange levertijd en helaas geen inspraak wanneer het geleverd wordt

Levering duurde vrij lang, 16 dagen, en ik kon helaas niet aangeven dat ik de dag dat ze geleverd werden niet thuis was. 1 v/d 2 horren heeft een deuk aan de zijkant maar hij past wel gewoon in het raam. De horren zien er verder prima uit.

uitstekend

Alles ging goed!

Fraaie, sterke hor

Snel geleverde mooie hor, die prima past! De

Wij hebben een dubbele plissehor besteld. Deze is keurig op maat en snel geleverd. De hor is simpel te plaatsen en is van goede kwaliteit. Wij zijn er erg blij mee.

Duidelijke website. Goede prijs Product naar verwachting en snelle levering.

Even wachten maar dan heb je ook wat

Het was een paar weekjes wachten, wat men ook op de site al aangaf, maar de toen het binnenkwam was het boven verwachting mooie kwaliteit, netjes geleverd! De horren op kleur vallen mooi weg in het geheel. Het is amper te zien dat ze er inzitten, ook door het grijze gaas.

Goede producten tegen lage prijs met goede service.

Productkeuze was uitgebreid, zelfs onze RAL kleur kostte ons geen cent meer. Levering zoals voorspeld, dus goed op tijd. Instructies konden iets uitgebreider, maar al bij al is de montage ook goed gelukt. Wij zijn een tevreden klant.

prima materiaal

Alles prima gegaan alleen lang moeten wachten.

Perfect en uitstekende kwaliteit: absolute aanrader

Producten zijn van uitstekende kwaliteit, duidelijke bestelsite, snelle levering, duidelijke montage: aanrader.

Goed werkende hor voor in de schuifpui.

Goed product, duidelijke uitleg.

Goed product, duidelijke uitleg. Levertijd is iets langer dan ik bij internetbestellingen gewend ben, maar goed te verklaren aangezien het maatwerk betreft. Heel blij met de hor!

Past super. Doet wat het moet doen

Mooie hor voor een mooie prijs

Zeer goede prijs en kwaliteitsverhouding. De bezorging duurde iets langer, maar door de drukte momenteel bij alle bedrijven, zeer te begrijpen. Wij zijn heel erg tevreden!

Snelle levering en past perfect

Mooie hor, je klikt hem zo in het raam, snel geleverd en hij past perfect

Geweldig!

Wij hebben 2 horren besteld kwamen op tijd en we klikten ze zo de ramen . We zijn erg tevreden!

Degelijk product.

Goed product. Werd geleverd zoals beloofd. Minpuntje: er zaten onderdelen bij die niet in de handleiding vermeld werden.

het bestelde product voldoet aan alle verwachtingen

duidelijke site om je product te bestellen. ook de aangegeven levertijd kwam overeen. de hordeur zelf was prima te installeren en ziet er mooi uit. zeer tevreden!

Prima horren; communicatie kan beter

De horten zijn prima en vriendelijk geprijsd. Enige wat ik mis is communicatie. Zowel over verwachte duur van de levertijd als wanneer men bezorgt. Nu stond er opeens iemand onverwacht voor de deur. Niet handig want wat als je niet thuis bent.. Makkelijk te verbeteren en dan echt een topper.

Prettig, maar niet helemaal correct.

Ik ben heel tevreden over het product, maar ik ben per mail niet op de hoogte gehouden over de levering, dus hij stond ineens als 'verrassing' voor de deur. Ik had dit wel graag geweten, nu hebben de buren het pakket aangenomen.

Prima geregeld. Ziet er mooi uit.

Mooi en functioneel

In een keer goed en snel binnen

Kwadijkerkoogweg 16 A

1442 LA Purmerend

085 - 210 2300

Over Horrengigant.nl

Voor raamhorren en hordeuren (op maat) ben je bij horrengigant.nl aan het juiste adres. Door ons ruime assortiment horren kun jij elke lente en zomer die vervelende insecten buiten houden. Horrengigant.nl biedt vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid.