Product ziet er goed uit ,maar ik heb toch een aantal verbeter punten.

De vier rvs klemveertjes zijn erg simpel en beschadigen de verf van mijn kozijn ,van de opgegeven maten door mij wordt circa 5mm rondom afgetrokken om de maat van het hor te bepalen dit is teveel ! Beugeltjes/ handvatten om het hor te verwijderen ontbreken (zelf er aangemaakt ) en dat scheelt veel getob bij het weghalen van het hor . Goed verpakt en snel geleverd echter zonder meldingsmail qua datum beetje slordig !

Bevalt zo goed dat ik er nog wat ga bestellen

Twee inzethorren zijn geleverd volgens opgave en precies passend. Geen extra werk dus om ze te kunnen plaatsen. Het zijn stevige horren die naar verwachting wel even mee gaan. Blij mee.

Prima hor

Mooie kwaliteit en snelle levering.

Snelle levering van onze plisséhordeur.

Prijzig, maar zijn geld dubbel en dwars waard.

Best snel kwam de hor binnen volgens de maten die ik op had gegeven. Na het uitpakken voelde je al hoe stevig de hor was ondanks de minimale dikte van de metalen lijst. Ik kon hem zo in de sponning drukken en het klaptuimelraam kon gewoon sluiten, wat een heerlijkheid. De hor ziet er ook zeer verzorgd uit

Het duurde wat langer eer wij de bestelling ontvingen, maar dat kwam door de grote drukte

Kwaliteit is goed, enige verbeterpunt is levertijden en communicatie hierover

Mooie hor tegen een schappelijke prijs

De bestelling was makkelijk en duidelijk uitgelegd welke mogelijkheden er zijn. Ook hoe je moest inmeten. De hor zelf was snel geleverd en is er degelijk en makkelijk te plaatsen.

Goed product

enigste min puntje Even bellen of SMS bij levering product

Super goede montage

Jammer dat ik geen contact kon krijgen via telefoon or email

Keurig

Keurig geleverd. Prima kwaliteit

Prima levering

Prima levering. Nette hor en past prima!

Ziet er erg netjes ui

Erg tevreden met het eindresultaat, en de kleur klopt. Enige verbeter punt is dat ik geen mail had gehad dat de bestelling verzonden was (en je weet wanneer de bestelling aankomt).

Goed product, wel late levering

Product zelf is top. Op maat laten maken en in een half uurtje was hij gemonteerd. De levering zelf was enorm vertraagd (2,5 week). Hier werd niks over gecommuniceerd wat me verbaasd, want Horrengigant weet/wist dat er leveringproblemen zijn. Zonde, want een product iets later krijgen is niet erg. Wel als men hier niet transparant over is.

Goed product en snelle levering.

De horren werden ruim binnen de leveringstermijn bezorgd.

Levering anders dan verwacht.

Bij het bestellen werd aangegeven dat de levertijd 2 weken was. In de uiteindelijke bevestiging werd een datum van enkele weken later opgegeven. Pakket netjes geleverd. Tijdens installatie bleek dat de meegeleverde schroeven konden verschillen (vooral irritant). Vooral als de schroeven in een pakket kort bleken, maakt het niet makkelijker om de geleiders op te hangen. Overigens bij de paketten met horren in RAL 9010 zat keurig een koordje zodat de kinderen ook het hor kunnen laten zakken. Horren in RAL 7016 hadden deze koordjes niet.

Product has low quality and just waste of money.

Order was received in time, had no issues with delivery. Only the problem is with purchased item itself, it has very low quality against the prise. I expected to have Hamstra’s quality but unfortunately it is the worst I have seen so far. The functionality is problematic, and it is always a pain to lift insects screen up, it stuks in the rails and you have to push it. I would say, it looks on window ok unless you touch it. I would wish to return it back and get refund but not able to as it was made ‘op maat’. Do not recommend anybody, please go better to Hamstra or Luxaflex for the same prize.

Volgens afspraak en goede kwaliteit

De levering was volgens afspraak en de kwaliteit van de plissé raam horren zijn fantastisch. Bijgeleverde schroeven en montage was erg eenvoudig. Opening en sluiten gaat naadloos, soepel en trefzeker.

Goed op maat maar service niet optimaal

Ik heb de klantenservice een keer moeten bellen en die vrouw was erg onvriendelijk. Er is ons niet laten weten dat de chauffeur onderweg was. Ik werd gebeld dat hij voor de deur stond met de levering. Dat was erg plotseling. De montage schroeven waren te lang en de ronde afwerkdopjes waren te groot. De afwerking van de horren kan er mee door. Soms zijn er redelijk grote kieren en er was een beschadigd plekje. Ze zijn wel erg stevig en mooi op maat.

Mooie kwaliteit hor, communicatie kán beter

Met een uitdaging in 'n badkamer met een deur naar 'n dakterras kwam ik via Google bij horrengigant uit. Diverse keten filmpjes bekeken en reviews gelezen. Hier zouden wij gaan bestellen. Na een telefoontje met 'n vraag werd gevraagd om een e-mail met foto's te sturen. Hier werd echter nooit op gereageerd. Toch een hir besteld en deze werd tegen verwachting in 2 weken eerder geleverd dan de prognose was. Wát 'n mooie hor en een duidelijke installatie, top!! Helaas was de magneetsluiting nergens duidelijk te zien geweest in filmpjes etc dus dáár kwam voor ons 'n probleempje... Nou ja, uitdaging. De magneetsluiting bleek namelijk niet met losse magneetjes te moeten maar dmv een luxe u-profiel... en wij hebben 2 deurgrepen die toen opeens niet meer dicht zouden kunnen, wat nu ?? Met de Dremel hebben wij inkepingen geslepen zodat de deurgrepen tóch dicht kunnen, problem solved. Achteraf zou een L-profiel ons beter geholpen hebben maar dat zal (nog) wel niet bestaan. Wat betreft verwijderen voor 't winterseizoen ?? Wij krijgen de hor niet meer uit z'n clips getrokken, die dus niet geschroefd maar geplakt zijn, want dié plakstrips zijn, net als de dorpel Súpersterk.

Geen muggen meer! Yes!

Een mooie hordeur en voorzet horren op de slaapkamers. Wij zijn blij met het product en de service.

Het is een mooie hor alleen er moest aan de bovenkant 2mm afzagen

Helaas waren de handgrepen niet te monteren, nu twee gaatjes aan beide zijden van de hordeur. Verder alles goed behalve dat hij niet paste .Het u profiel boven was te breed 2 mm. Heel vervelend. Maar verder prima hor

Geld binnen, geen service

Suave hordeur besteld, bestelling liep niet soepel. Via chat volgende dag opgelost. Levertijd wordt niet gehaald en afgewimpeld als je hier over vragen stelt. Hordeur geleverd, te kort. Ze leveren in standaard maten, dat betekent dat je om 229 cm vraagt en 226 krijgt geleverd. Als dit dus te kort is kan er niet geruild worden. Kortom, €575 zomaar weggegooid. Telefoon nemen ze al niet meer op, antwoord op e-mail zonder waarheden duurt meer dan een week. Kortom, denk goed na of je dit allemaal wel wilt want als je geld binnen is tel je niet meer voor dit bedrijf.

Perfect.

Duidelijk. Past perfect . Goede prijs .

Zonder meer een goede leverancier.

We hadden een hor besteld, echter met de verkeerde RAL kleur, Voor een kleine eigen bijdrage is het hor opgehaald en in de juiste RAL kleur gespoten en terug bezorgd.

Kwadijkerkoogweg 16 A

1442 LA Purmerend

085 - 210 2300

Over Horrengigant.nl

Voor raamhorren en hordeuren (op maat) ben je bij horrengigant.nl aan het juiste adres. Door ons ruime assortiment horren kun jij elke lente en zomer die vervelende insecten buiten houden. Horrengigant.nl biedt vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid.