Prima hor

Gemakkelijk te installeren en snel geleverd

Horreur is 10 cm tekort geleverd

Hoop dat dit spoedig word opgelost Orderno 20255513 Graumans

Uiterst tevreden

Informatievoorziening omtrent status en aanlevering bestelling was uitstekend. Erg tevreden met de hor.

Goed kwaliteit en makkelijk zelf te plaatsen.

Levering van de hordeur duurt lang,

Prima gedaan!

Ondanks de coronacrisis verbazend vlug geleverd. Past perfect. Goede uitleg. (Ik had de dagmaten met een electronische lasermeter genomen) Kan deze firma alleen maar aanbevelen.

Verder goed, maar lees de volgende opmerking.

De onderdelen die verpakt waren zat vol metaal van het zagen van de hoeken. Als je de verpakking opend bij de mensen binnen is dat niet leuk. Hier een beetje meer zorg aan besteden. Verder alles netjes geleverd.

Goed spul, matige communicatie

Bestelling: Ik heb een plisse hor/schuifdeur besteld (niet de Suave). Tijdens de besteling wordt deze "Plissé hordeur - De originele!" genoemd. Van de website begrijp ik de verschillen tussen de 2 soorten niet zo goed. Suave of die andere. Er staat ook wat tegenstrijdige info op. Na bestelling: Graag eerder communiceren over leverdatum zodat klant daar rekening mee kan houden. (niet pas op de avond vooraf) Product: Blijkt/is/lijkt precies een Hamstra (die wij hadden) Ik kan hem ook moeiteloos op dezelfde bevestiging weer vastklikken. De bovengeleider kan gewoon blijven zitten. Alleen even gaatjes boren voor de handvatten. Dat hoeft bij Hamstra niet. Nu hopen dat hij langer mee gaat dan Hamstra. Daarvan is het hormateriaal na 5 jaar spontaan gescheurd. Vandaar een 7. De levensduur moet zich nog bewijzen en bepaalt hoe tevreden ik zal zijn.

Prima product

Product prima er zitten alleen wat dingen bij waarvan ik niet kan terug vinden in de beschrijving waar het voor dient. Verder prima

Prima horren

De horren zijn mooi en passen goed.

Fijne service, komt afspraken na

Het is erg prettig dat de maten goed zijn, de afspraken worden nagekomen en de levering netjes plaatsvond! 2 kleine minpuntjes: 1. de website Heeft een optie achteraf betalen maar die is er helemaal niet (werd mn order niet in behandeling genomen) en 2. de ombouw van de hor Klikt niet vast als je hem hebt vastgeschroefd aan de kozijnen. Wij hebben het op een alternatieve manier vastgezet. Voor de rest ben ik dik tevreden en erg blij met mn hor. In de toekomst zal ik zeker weer bij jullie bestellen!

Je krijgt wat belooft wordt.

Een dubbele plise deur besteld bij horrengigant. Na een kleine, vooraf aangekondigde, latere levertijd zijn de deuren keurig geleverd en van goede kwaliteit. Installeren was makkelijk.

Bestelprocedure correct, logistieke afhandeling niet goed.

Bestelprocedure helder en duidelijk echter door logistiek probleem waardoor eerst een week te laat en een week later slechts 1 van de 3 pakketten bezorgd wij 2x voor onverwachte kosten kwamen vanwege de bestelling van een klusjesman.

Perfect op maat gemaakte hor

Al tijden last van muggen, en eindelijk besloten om een goede hor te bestellen. De hor van horrengigant voldoet aan al onze verwachtingen. Op maat, op tijd geleverd, fijne communicatie. Een aanrader dus.

Snelle levering top product

Mooi product voor een goede prijs blij mee .

Hardstikke mooi hor

Heel makkelijk te installeren en werkt prima en goede kwaliteit

Hoe dubbele deur strak in sponning. Super

Mooi, goede kwaliteit en goed passende hor!

Uitstekende hor. Goede kwaliteit en prima passend in het bestemde raam. Het enige wat ik als onprettig heb ervaren is dat de levertijd relatief lang was, maar hier werd ik vooraf keurig op geattendeerd.

Slechte installatie instructie

Slechte installatie instructie, maar als hij dan geplaatst is, ziet hij er mooi uit en werkt hij goed

Goede afterservice

Fijn product. Na bijna 2 jaar was de metalen strip gebroken maar werd kosteloos vervangen.

Past precies

Zeer gemakkelijk te plaatsen!

Goede service en dito kwaliteit

Kwaliteit van het product is hoogwaardig en zoals verwacht. Informatie over leveringsplanning zou prettig zijn geweest gezien de lange leveringstijd na bestellen.

Goed geholpen en goed geleverd

Goed geholpen in de winkel in Purmerend en redelijk snelle levering.

Prima product, aftersales matig

Van mijn hordeuren is een borstel slecht geplakt. Ik heb vrij snel een nieuwe borstel ontvangen, maar tot op heden geen idee hoe ik die (zelf) kan vervangen. Nog geen reactie op mijn vragen hiernaar.

Een geheel perfecte aankoop.

Levering oké. Hordeur past exact en werkt perfect. helemaal tevreden met dit product.

Kwadijkerkoogweg 16 A

1442 LA Purmerend

085 - 210 2300

Over Horrengigant.nl

Voor raamhorren en hordeuren (op maat) ben je bij horrengigant.nl aan het juiste adres. Door ons ruime assortiment horren kun jij elke lente en zomer die vervelende insecten buiten houden. Horrengigant.nl biedt vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid.