Garantie geval

Mijn rolhor functioneerde niet naar behoren. Na melding binnen enkele dagen opgehaald en herstelt terug bezorgd. Gewoon perfect uitgevoerde garantie.

prima, mooi product. alleen ik moet het nog aanbrengen hor.

prima, mooi product. alleen ik moet het nog aanbrengen hor.

Uitpakken en plaatsen ,perfecte pasvorm.

Zoals verwacht en past prima.

Pas prima in het kozijn en is super afgewerkt. Ik had alleen met meten vergeten de raamuitzetter in de weg zat. Daar moet ik andere oplossing voor bedenken nu. Wellicht handig er ook mogelijkheid is je foto moet uploaden van het raam waar de hor in moet, zodat er ook goed geadviseerd kan worden. Zou extra stuk service wezen.

Betrouwbaar

Snelle reactie op aanvraag offerte en vlotte levering.

Duidelijke meetinstructies, overzichtelijk bestelproces en snel geleverd. Horren zijn van uitstekende kwaliteit. Tips: duidelijker overzicht waarin het onderscheid tussen de verschillende soorten raamrolhorren uitgelegd wordt. Wijvonden het een heel gepuzzel om de verschilen tussen de drie soorten horren te ontdekken. Daarnaast konden we nergens de maten van de 'kast' van het type rolhor de luxe terug vinden. Dit zou ook beter vermeld kunnen worden. We hebben gegokt en gelukkig kwam de maat overeen met de vorige rolhor.

Wij zijn meer dan uitstekend tevreden over de klantenservice, we wisten heel veel niet, maar we zijn uitstekend geholpen. Daardoor konden we de bestelling plaatsen. Het product is er nog niet, maar zal binnenkort geleverd worden.

Uitstekend product

Past prima

Duidelijke website, snelle levering, goedebkwaliteit

Hor geleverd volgens de opgegeven maatvoering. In één keer goed.

Prima hoor dit hor.

Door verkeerd advies niet passende hordeur geleverd gekregen

Horrengigant geeft toe dat de hordeur inderdaad niet past op onze schuine deurdorpel, waarvan nochtans herhaaldelijk vooraf foto's doorgestuurd werden en zegt dat we (op onze nieuwe ramen) maar een kader moeten (laten) maken om de hordeur passend en sluitend te krijgen. Er is geen enkele tussenkomst of toegeving. +/- €400 betaald en kwijt dus. Niet aan te bevelen dus deze webshop.

Fijn bedrijf om zaken mee te doen

Fijn bedrijf om zaken mee te doen

Ik heb nog niet de gehele levering binnen

Mijn pakket is in 2 zendingen gesplit. Dit is mij door de bezorger bekend gemaakt. Echter zou ik het 2e deel Maandag 30-03 binnen krijgen, maar ter vergeefs.

!

Goede service voor goede horren.

Werd goed geholpen, het plaatsen van de horren ging ook heel simpel in de ramen. Het enige is dat ik de horren wat aan de prijzige kant vind. Wil wel vermelden dat het een uitstekende horren zijn voor de prijs.

snelle afhandeling

Bestelling snel en zakelijk afgehandeld. Vlot bezorgd. Montage werkelijk simpel. Horren hebben een mooie uitstraling.

niet meedenken

Ik had een verkeerde hor en heb daarna een filmpje gestuurd met de situatie. Had ik natuurlijk eerst meoten doen, dus ik nam mijn verlies. Nieuwe hor besteld maar deze past niet goed door de raam opener. Ik had wel verwacht dat ik evt wat korting zou krijgen op de nw hor en dat ik goed geadviseerd zou worden. Ik heb 20 horren nodig en ben dus op zoek naar de juiste. Nog steeds, maar ik ga die waarschijnlijk elders bestellen.

Korte levertijd.

Alles in zeer korte tijd geregeld.

perfect

Netjes afgeleverd en past perfect na dat ik de ramen iets bij had gesteld gaan de ramen goed dicht .Tip wat meer foto's van profiel en klemmetjes.Misschien een idee om de klant te vragen hoeveel klemmen aan de zijkant. gaat zo door gegroet John van der Linden

Defect artikel en nu maar hopen op een goede afloop.

Na levering van de rolhor, deze direct gemonteerd. Helaas aan één kant bleef een kier openstaan. Telefonisch contact opgenomen, waarna men verzocht om foto’s te mailen voor de fabrikant, daar zij slechts “webwinkel” zijn. Net als ik vermoedde men wel dat het ene geleideprofiel defect was, maar min of meer was dat een probleem tussen mij en de fabrikant. Gevraagd om een bevestiging van de klachtmail en de mail met foto’s ook dezelfde dag van ontvangst rolhor nog verstuurd men daarin wederom het verzoek om een bevestiging van ontvangst. Na twee dagen maar weer gebeld voor een ontvangstbevestiging. Na een week het verzoek om de gehele hor terug te sturen, dus niet alleen defecte geleideprofiel. Maar inmiddels de verpakking wel weggegooid. De reviews er maar eens op na geslagen en begin nu toch een beetje ongerust te worden of e.e.a. wel goed opgelost gaat worden. Vooralsnog nog dus “maar” 3 sterren en een negatief advies. Hopelijk kan na afhandeling van de klacht de waardering naar boven bijgesteld worden.

Super hor geleverd!

Mooie, perfect passende inzet hor, in mooie ralkleur. Wij zijn er erg blij mee en gaan er zeker voor meerdere ramen en deuren bestellen!

Bijna alles prima verzorgd

boven profiel was 2cm te lang. verder klopte alles keurig

Prima service en uitstekend advies

Voor vragen kan je eenvoudig bereiken en krijg je duidelijke uitleg. Komen ook de "terug bel" afspraken gewoon netjes na.

zeer, zeer matig

Het heeft bijna 2 weken geduurd voordat ik een oplossing aangeboden kreeg voor het probleem dat ik per e-mail had voorgelegd. E-mails worden in eerste instantie niet beantwoord. Ondanks toezegging werd er niet terug gebeld.

Kwadijkerkoogweg 16 A

1442 LA Purmerend

085 - 210 2300

Over Horrengigant.nl

Voor raamhorren en hordeuren (op maat) ben je bij horrengigant.nl aan het juiste adres. Door ons ruime assortiment horren kun jij elke lente en zomer die vervelende insecten buiten houden. Horrengigant.nl biedt vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid.