Pluspunten

Mooie producten. Fijne website. Prima levering. Prima prijs.

Geen.

Pluspunten

Heldere site, correcte informatie over het leveringsproces en levering conform afspraak.

Indicatie tijdstip levering

Pluspunten

Fijne communicatie en hulp waar nodig. Mooie hor en een week sneller geleverd dan verwacht.

Pluspunten

Alles top geregeld binnen de afgesproken tijd.

Pluspunten

Pluspunten

Prima service, zelfs na een eigen ongelukje met de deur, kostenloos een vervangend onderdeel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima product. heel fijn dat een hor pasklaar is en makkelijk te monteren

vanwege een week afwezigheid had ik gevraagd om de producten later te leveren. dat gebeurde dus niet.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Je krijgt antwoord op een klacht

Website en factuur wijzigen zodat er geen verkeerde maten kunnen worden geleverd en montagesets waar je niet om vraagt.

Pluspunten

Snelle levertijd en product voldoet uitstekend!!

N.v.t.

Pluspunten

Voor mijn aluminium kozijnen was het heel moeilijk om passende horren te vinden. Na veel communicatie via email en telefoon is het uiteindelijk toch gelukt om een mooie oplossing voor mijn ramen te vinden.

Pluspunten

onder strip niet mee gekregen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De levering was netjes op tijd en de niet standaard montage is ter plekke door het bedrijf opgemeten, een extra service omdat het lastig was voor een leek.

De ketting in de schuifhor schoot onmiddelijk na plaatsing los. Navraag over 'wat nu' kwam er tenslotte een email hoe wij dit zelf moesten verhelpen. Beetje lastig als je de werking van het schuifsysteem niet kent.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurig afgeleverd

Geleiders hadden wel 10 cm langer gekund

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Verkeerde maat geleverd. Communicatie is niet goed. 2e zending is wel goed. Echter geen briefje of mailtje van : Sorry dat dit gebeurd is.

Pluspunten

snelle service

overzichtelijkere website

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Betere instructie bij bestellen, film is verwarrend. Levering controleren voordat verzonden wordt (incompleet) Reageer op mail Prijs-kwaliteit verhouding is niet goed

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit, eenvoudig in te meten.

Pluspunten

Snelle levering en snelle beoordeling gevraagd. Product staat nog in de verpakking.

Pluspunten

Kwaliteit, er is geleverd volgens de specificaties.

Pluspunten

Snelle levering, mooi gemaakt, precies volgens afspraak.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

geef voor akkoord aan dat bij RAL9016 het lang kan duren voordat er geleverd wordt, Dit staat in het begin op de website maar dan zie je nog niets over de kleuren. Na akkoord krijg je daar niet van te zien totdat de bevestiging er is maar dan is er al betaald en kun je er niet van af.

Pluspunten

Goed product. En duidelijke bijgevoegde instructie.

Pluspunten

Online omgeving prima. Alles duidelijk omschreven en dit samen met de YouTube films.

Bij remboursement ook duidelijk aangeven hoe de betaling plaats moet vinden. Zelf had ik het idee dat ik kon pinnen. Nu heeft de chauffeur 25 minuten voor de deur gewacht omdat ik geen geld in huis had.

Pluspunten

Goede levering, goede kwaliteit en goedkoper dan anderen

Pluspunten

Ik had een inzethor op maat besteld, maar die bleek niet te passen. Blijkbaar had ik een bijzonder model raam. Na wat heen en weer gebel en gemail en contact met de fabrikant heb ik kosteloos een andere hor binnen 1 dag toegestuurd gekregen die wel paste. Echt top service!

Het duurde even voordat het probleem duidelijk werd en de fabrikant reageerde. Vandaar 4 sterren ipv 5.

Kwadijkerkoogweg 16 A

1442 LA Purmerend

085 - 210 2300

Over Horrengigant.nl

Voor raamhorren en hordeuren (op maat) ben je bij horrengigant.nl aan het juiste adres. Door ons ruime assortiment horren kun jij elke lente en zomer die vervelende insecten buiten houden. Horrengigant.nl biedt vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid.