3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Er ontbraken onderdelen aan het geleverde pakket, die wel vermeld stonden in de montagehandleiding. Late reactie op mail hierover. Montagehandleiding niet heel duidelijk, met name de foto's.

Pluspunten

makkelijk bestellen. goede kwaliteit,

ze hadden me gevraagd foto's te maken van de situatie zodat ik advies kon krijgen over welke diepte ik nodig had voor de inzethor. nooit gekregen. uiteindelijk bij een bedrijf bij mij in de stad uitleg gekregen. omdat ze mijn maat niet konden leveren heb ik het toch maar bij horrengigant besteld.

Pluspunten

Goede informatie, ook betreffende de leveringsdatum.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed en snel geleverd, goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering van producten.

Je moet contant betalen bij bezorgen, in deze tijd? Kan je toch wel pinnen, of een link sturen met een betaal verzoek.

Pluspunten

Alles goed verlopen , geen minpunten . Simpel om de zelfmontage uit te voeren .

Pluspunten

Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. De website is heel duidelijk!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed product.

Montage handleiding zat er niet bij, verkeerde onderdelen om de hor in het frame te plaatsen, zelf een oplossing moeten bedenken, en gelukt ook!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bestelling en levering Prima! Horsysteem zelf totaal niet geschikt voor regelmatige doorloop. Fragiel en snel kapot!! NIET tevreden!

Pluspunten

-Snelle Levering (eerder dan innitieel aangegeven) -Juiste Pasvorm -Goede Prijs kwalitiets verhouding -Duidelijke beschrijving

Pluspunten

Alles prima op afspraak.

Beter na kijken. Kromme punt op de hoek in beschermhoes. 2e die ik uitpakte leek wel een bouwpakket. Na enig gestoei in elkaar gekregen. Foto's aanwezig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwaliteit product Conform afspraak

Aflevering moet beter geregeld worden. Tijdstip van bezorging veel te laat bekend. Pas op dag van aflevering na 09.00 uur. Daardoor hele dag zitten wachten op bezorging. Kan en moet m.i. veel beter. Postnl en Dhl doen dit dus veel beter.

Pluspunten

Eenvoudige direct communicative, overzichtelijke, praktische website.

Levering plissee hordeur ontbrak aanwijzing (sticker) ‘upside’ waardoor het even gissen was hoe e.e.a. te monteren.

Pluspunten

Prima product en snelle levering.

Pluspunten

Pluspunten

De uitdaging was om een rolhor dat eigenlijk bestemd is voor verticale (1.30m breed x 2.00m hoog) montage horizontaal te monteren. O.b.v. het filmpje op de website over de Tzippa hebben wij het risico genomen. Goede keuze. Het hor blijft netjes in de geleiders hangen. Was bovendien heel makkelijk te monteren. Nadat je de bestelling plaatst krijg je een email met daarin uitleg over de productietijd en de afleverdatum. En op de exacte datum werd het rolhor netjes bezorgd.

Pluspunten

goede informatie over de bestelling . Precies de opgegeven maten. goede handleiding . Alleen de plaklaag van de bevestigingclips bleef niet op het kozijn vastzitten, zodat dit uitgemeten moest worden voordat ze vastgeschroefd konden worden. alles bij elkaar : zeer tevreden

Pluspunten

Snelle reactie. Goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het materiaal wat geleverd word is goed.

Zou fijn zijn als er gewoon gereageerd word op e-mails en vragen

Pluspunten

Levering precies zoals is afgesproken.

Wanneer geleiders met een klikbevestiging of iets dergelijks op de kap gemonteerd zou worden is het niet noodzakelijk om de hor geheel uit te trekken voor een stabiel geheel. Dit is noodzakelijk wanneer deze aan de buitenzijde van het raam gemonteerd wordt op een hogere verdieping omdat je hem hier niet van de buitenkant af kunt monteren. Wanneer hij dicht is kun je hem n.l. niet meer vastpakken.

Pluspunten

Snelle service goede kwaliteit producten prima prijs

Pluspunten

Juiste maatlevering hirdeur

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geleverd op gevraagde dag. Goed product. Alleen wilde ik gaas voor mijn oude hor. Hier over gebeld maar dit hebben ze niet. Dit moest ik dan weer ergens anders kopen !

Zie boven.

Kwadijkerkoogweg 16 A

1442 LA Purmerend

085 - 210 2300

Over Horrengigant.nl

Voor raamhorren en hordeuren (op maat) ben je bij horrengigant.nl aan het juiste adres. Door ons ruime assortiment horren kun jij elke lente en zomer die vervelende insecten buiten houden. Horrengigant.nl biedt vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid.