Pluspunten
Zeer snelle verzending en super goed ingepakt.
Pluspunten
snelle en goede levering
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
ze weten waar ze het over hebben.wat betreft de nazorg en de garantie kan ik nog geen mening geven daar wij dit nog niet bij de hand hebben gehad.
Pluspunten
snelle service
VerbeterpuntenHeeft u nog verbeterpunten of tips over dit bedrijf. Nee
Pluspunten
Ik had een bestelling bij jullie gedaan, en op de site stond dat de levertijd 2 a 3 werkdagen zou zijn. Maar tot mijn grote verbazing werd de bestelling de volgende dag al bezorgd!! Wat een service! TOP! Nog bedankt hiervoor!
Pluspunten
Snelle levering tel gesproken om volgende dag te leveren en dat zijn ze ook nagekomen correcte afwikkeling met betalen,kortom zeer tevreden
geen
geen idee
Pluspunten
Goed telefonisch contact over levering, geen bezorgkosten, snelle levering!
VerbeterpuntenIk zou het niet weten,
Pluspunten
Zeer vlotte levering. Het pakket was zeer zorgvuldig ingepakt. De trampoline was helemaal compleet geleverd. Het kostte wel veel moeite om de laatste ring te monteren, maar toen het toch met hulp van twee sterke mannen en een vetloos smeermiddel was gelukt stond er een prachtig kwaliteitsproduct die hopelijk niet kapot te krijgen is.
VerbeterpuntenDe bezorger van \\\\\\``van Spreuvel transport\\\\\\`` was niet vriendelijk. Hij had z\\\\\\`n dag niet! Hij was niet bereid om te improviseren. Zijn loswagentje kon een niet over een stoepje heen. Als ikzelf de oplossing niet had aangedragen had hij waarschijnlijk het hele pakket aan de straat, een grote drukke doorgaande weg in Nijmegen, laten st
Pluspunten
persoonlijke service op maat
Pluspunten
Duidelijke website, snelle service met goede info over levering
Verbeterpuntennog niet
Pluspunten
Vriendelijke mensen, correcte levering en afhandeling. Zeer positieve ervaring met dit bedrijf
Pluspunten
Duidelijke en gebruiksvriendelijke site en snelle levering
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
goede communicatie en afhandeling klachten
Verbeterpuntenslechte ervaring met geleverde kwaliteit bestellingen .Beter controleren van uitgaande waar
Pluspunten
snelle levering super.
Gebruiksaanwijzing mee sturen bij het kenteken plaatje van de berg skelter dwz dat je met een code nog moet inlogen om het kenteken plaatje daadwerkelijk kan bestellen
Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77