Pluspunten
Snelle levering en zeer vriendelijk personeel. De door ons bestelde skelter had een lekke binnenband. 2 dagen later werd er al een nieuwe geleverd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Het is snel gelevert en voldoet goed aan mijn eisen
VerbeterpuntenGeen tips heb pas 1 ding besteld,maar ben wel tevreden
Pluspunten
snel geregeld
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Voor ik bestelde, heb ik eerst even gebeld of het zwembad inderdaad de volgende dag zou worden geleverd. Dit werd me zeer vriendelijk toegezegd en de volgende dag stond er bij mij keurig een zwembad in de tuin. Mijn complimenten!
Pluspunten
Het bedrijf is alert en attent richting klant. Het bedrijf heeft veel keuzemogelijkheden. Wij bevelen dit bedrijf van harte aan om aankopen te verrichten.
nee grote klasse
Pluspunten
Supper snelle reactie, zaterdag besteld dinsdag afgeleverd waarbij duidelijk verwachtingen werden gecomuniceerd via mail.
VerbeterpuntenNog beter advies wat bij te bestellen. Wij kochten een zwembad met pomp en chloortabletten. Als die combinatie wordt gekocht hoort daar eigenlijk ook een vlotter bij waar chloortablet in moet worden geplaatst..
Pluspunten
nee
Verbeterpuntennee
Pluspunten
super snelle levering geweldig
Verbeterpuntenlaatste rijdje nvt
Pluspunten
Goed gevoel bij de webwinkel. Overzichtelijk en betrouwbaar.
VerbeterpuntenLaat op de site de bestelling volgen. Nu moest ik wachten op het mailtje met de bezorg informatie. Ik had graag eerder de status van de bestelling geraadpleegd.
Pluspunten
kwaliteit geleverde
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Grote keuze uit speelgoed en snelle bezorging.
VerbeterpuntenIs zo goed!!
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snelle levering, betrouwbaar, goede afspraken, klantvriendelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Supersnelle goede levering.
Pluspunten
Correct,snel, beloofd wat ze zeggen
Pluspunten
Snelle levering van via internet bestelde artikelen. Website is overzichtelijk en verstrekt voldoende informatie over de betreffende artikelen.
Pluspunten
Goed prijs/kwaliteit.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
goede service en zeer direkt. doen wat er op de site staat
Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77