Pluspunten
Verbeterpuntenrealistische verzendkosten, pakketpost berekend terwijl er 1 euro op is geplakt.
nee
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden!! Kan niets anders zeggen. Heb telefonisch contact gehad. Ben zeer vriendelijk te woord gestaan. De afspraken die telefonisch zijn gemaakt, zijn ook nagekomen. Klasse!!
Verbeterpuntengeen verbeter punten
Pluspunten
snelle levering zoals beloofd
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Correcte afwikkeling en levering van het bestelde.
VerbeterpuntenNvt
geen
Pluspunten
Scherpe prijs en snelle levering.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt.
Pluspunten
Duidelijke site, doen wat ze beloven
VerbeterpuntenMail a,s je het verzend met track en trace
Pluspunten
ik heb een zwembad bestelt en netjes afgeleverd, verder gezien het slechte weer nog niet uit de verpakking maar de levering en snelheid was prima
Pluspunten
De levering vindt snel plaats.
VerbeterpuntenDe dozen waarin verzonden wordt zijn niet goed dichtgemaakt en vreemd vormgegeven.
te weinig assocoires kunnen vinden voor dit zwembad
Pluspunten
ondanks dat de post gezorgd heeft voor een vertraging van ons pakket, heeft de bruine zich goed in gezet om te achterhalen waar het probleem in zat, vriendelijk werden we te woord gestaan, en ze handelde het allemaal heel netjes en correct af
Verbeterpuntenwe hebben tot nu toe maar 1 product besteld en kunnen hier geen mening over geven,
Pluspunten
Alles keurig en snel volgens afspraak geleverd. Goede actie!
Pluspunten
Geweldige koop ervaring! Mooi en duidelijke website, prijs is scherp en service is perfect, het advies en de levering was boven verwachting!
Pluspunten
niets op aan te merken!
Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77