Pluspunten
We hebben bij De Bruine een skelter voor onze dochter gekocht. De skelter werd binnen drie werkdagen geleverd. Een onduidelijkheid over de verzendkosten werd direct opgelost. Wij zijn zeer tevreden.
Pluspunten
prima geholpen
Pluspunten
wij hebben een John Deere traptrekker voor ons zoontje gekocht. Een zeer snelle levering en de trekker is van zeer goede kwaliteit!! Ons zoontje is er erg blij mee, wat goed te begrijpen is, de trekker is ook erg mooi. `De Bruine speeltoestellen` is zeker aan te bevelen, zeer goede service.
nee
Pluspunten
Snelle levering.
Verbeterpuntengeen tips
Pluspunten
Vlak voor sinterklaas een bestelling geplaatst en binnen 2 werkdagen thuisbezorgd! echt fantastisch!
Verbeterpuntenwellicht nog een iets uitgebreidere produsctomschrijving??
Pluspunten
razendsnelle verzending, goed verpakt!!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
De snelheid van bezorging is uitstekend.
Pluspunten
Snelle reactie op de vragen. Snelle levering.
Pluspunten
Duidelijke omschrijving bij de producten, je weet wat je besteld.
Verbeterpuntengeen
In mijn factuurmail stond het rekeningnummer voor nederlandse overschrijvingen. Heb wat moeten zoeken voor de internationale. (vanuit Belgie). Stond tenslotte bij `contact`?
Pluspunten
Supersnelle levering.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Zeer snelle levertijd. groot assortiment goede prijs
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
ruime keuze
VerbeterpuntenSnelheid van levering
Pluspunten
Snelle verwerking van de opdracht, idem levering
VerbeterpuntenLiever geen adressticker meer plakken op verpakkingsdoos afbeelding Rolly Toy product. Je hebt zo`n grote afbeelding nodig om de stickers op de juiste plaatsen op de traptractor te hechten. Nu moest ik eerst de adressticker er af peuteren! Verder niets dan lof!
Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77