Pluspunten
snelheid/levertijd fantastisch
Pluspunten
Snel, correct netjes.
VerbeterpuntenKwaliteit van het gekochte speelgoed was niet in orde (1 wiel werkt niet op de trapper). Omdat het een verjaardagscadeau was en het cadeau vrij groot is, heb ik geen garantieaanvraag gedaan.
stuur de klant een bevestiging dat de betaling is ontvangen en dat het bestelde artikel is verstuurd met eventueel een track en trace code, zodat men weet hoe laat iets wordt bezorgd. En niet week zit van oh ja er kan vandaag een pakketje komen en dat 5 vijf dagen lang
Pluspunten
Pluspunten
Het was voor mij de eerste kennismaking met de Bruine. Alles wat men aangeeft op de web-site m.b.t. tot levering en voorwaarden is zoals aangegeven door de leverancier. Met betrekking tot kennis&vakmanschap, personeel, communicatie en nazorg&garantie kan ik niet beoordelen.
VerbeterpuntenIk had in bij mijn bestelling aangegeven graag even te horen wanneer (welke dag) de levering plaats zou vinden helaas heb ik daar niets over gehoord. Jammer dan had ik thuis geweest voor ontvangst. Mogelijk volgende keer beter.
Pluspunten
Snelle levertijd, prima de afspraken nagekomen en vlotte communicatie.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door!
Pluspunten
er was een gebrek aan het speelhuis,heb hiervoor gebeld,werd netjes opgelost. minpunt: bij het in elkaar zetten van het speelhuis ontbrak de goede balk die echt nodig was,omdat de constructie hierop steunt. Aangezien wij het huis in elkaar moesrten zetten diezelfde avond,hebben wij zelf een balk op maat gezaagd.
Verbeterpuntengoed bedrijf dat een snelle levertijd heeft en zich aan de afspraken houdt.
Pluspunten
Bij bestelling van 2 schommelzitjes was er helaas maar 1 geleverd. Een telefoontje was genoeg om binnen 2 dagen ook het andere zitje in ons bezit te hebben. Snelle en correcte service, en een welgemeend excuus. Prima opgelost.
Pluspunten
omschrijving correct, levering correct
Verbeterpuntenafbeelding van producten in hoger resolutie
Pluspunten
Ik heb het artikel nog niet uitgepakt dus kan over de kwaliteit geen uitspraak doen
Pluspunten
heel klantvriendelijk en de bezorging is super
Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77