Goed en snel

Product wat ik besteld had was snel en netjes verpakt binnen gekomen

Snel en effectief bezorgd

Duidelijke website en effectief en snel bezorgd

Hele goede service!

Goede en snelle service goede kwaliteit!

op tijd geleverd en goede kwaliteit

Schommel, ringen en trapeze besteld. Ik vond het een hele schappelijke prijs en ben zeer tevreden over de kwaliteit ervan en de snelle levertijd

Super! En snel geleverd!

Overzichtelijke site, gemakkelijk bestellen en snel geleverd!

Snel en correct

De levering is zeer vlot verlopen en het geleverde artikel was zoals op de foto werd weergegeven.

Kwalitatieve assecoires

Gemakkelijk en snel

Snelle en correcte levering

Snelle correcte levering en keurige reactie op mijn mail!

De schommelkuip geweldig, de nestschommel gevaarlijk

Ik had bij de nestschommel verwacht dat er balans zou zijn als er een kind op lig. Zelfs kleine kinderen, weinig gewicht vinden geen balans als ze erop liggen

precies wat we wilden

snel

Keurige levering

Bij schommelhaken graag aangeven dat het om 1 haak gaat ipv een set van 2 (wat logisch lijkt). Nu hadden we een schommel met 1 haak besteld en moesten we een extra bestelling plaatsen.

Perfect voor elkaar

Duidelijke website en goed product

Degelijk

Een prachtige degelijk en ruime schommelstoel Kinderen vinden het fantastisch Caroline

snel geleverd, snel bevestigd :super speeltoestel!

Wat fijn dat dit soort schommels gemonteerd en wel te koop zijn ! Na de bestelling , binnen 2 dagen geleverd !! Ophangen binnen 15 min. Geen gehannes met in elkaar zetten!! Nu zoveel speelplezier voor alle "kinderen" uit ons hofje. Er zijn zelfs al volwassenen gesignaleerd op deze "hangmat" schommel In ieder mens schuilt een kind :-)

Perfect toestel en snel geleverd.

Precies wat in de advertentie stond, snelle levering en voor een helaas kapot afdekkapje werd de volgende dag een nieuw geleverd.

Prima speeltoestel

We kochten een robinia schommel met 6 haken. Helaas was de levering wat verlaat, maar eens geleverd, kregen we een prima speeltoestel met duidelijke handleiding. Goede kwaliteit, erg stevig en heel mooi. Ze hebben ook een zeer ruim aanbod.

Schommels zien er goed uit en ze schommelen prima.

Goede kwaliteit en snelle service

Goed assortiment met leuke dingen voor de kids voor een eerlijke prijs. Ideaal als je zelf het mooiste speeltoestel wilt bouwen.

10 op10

Goed ervaring

Solide kwaliteit producten. Snelle en correcte levering.

TOP :-)

Echt mooie producten, betaalbaar, goede service en snelle levering. Hier kan de kids nog jaren plezier van hebben :-)

Prima kwaliteit!

Duurzame schommel en goed combineerbaar met een fitness intrekbare (win-win)

Perfect!

Envoi rapide et matériel nickel!

prima zaak!

makkelijk bestellen, snelle verzending!

Goed advies gekregen

Goed advies gekregen per mail. Wel had ik gevraagd van tevoren contact op te nemen over het bezorgmoment. Dat is niet gebeurd, men stond zonder bericht plotseling voor de deur

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77