Laden reviews...
487 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews geven aan dat leveringen snel en betrouwbaar zijn en dat de producten van hoge kwaliteit zijn. Klanten prijzen de duidelijke informatie en de goede prijs-kwaliteit verhouding. Er zijn enkele meldingen van kleine leveringswachtperiodes of communicatie-issues, maar over het algemeen wordt de service als vriendelijk en oplossingsgericht ervaren.
Items zoals verwacht
Frank
Heuvelland
Duidelijke informatie website. Snelle levering met duidelijke info. Helaas schade door de vervoerder, direct opgelost door een nieuwe glijbaan te sturen. Geen gezeur gewoon goed en snel opgelost; echt helemaal TOP!!!
Emmy
Venhuizen
Cxxxxxxxccccccccccccc
Maria
Amsterdam
De Whatsapp helpdesk laat wat te wensen over. Na een vraag over een karabijnhaak ivm tegenstrijdige bericht vorming op de site, welke nu 4 dagen later nog niet is gecorrigeerd, wordt er ook nog eens een heel ander antwoord gegeven dan mijn vraag. Op een vervolgvraag komt vervolgens helemaal geen reactie. Op de gok besteld dan maar, alles, touwladder en toebehoren, netjes de volgende dag in huis. Prima kwaliteit en mijn zoontje is er blij mee.
25 June 2026
Patrick
Rijssen
Het veranderen van de bestelling was geen probleem en een snelle levering. Helemaal top.
25 June 2026
Acm
Ter Aar.
Professionele website Ga zo door... Als ik weer een serie nodig heb, hoop ik dat je wat met de prijs kunt doen....
22 June 2026
Elroy
Nijverdal
Prachtig speeltoestel uit gekozen! De kinderen zijn er helemaal weg van. Wij super blij dat hij zo mooi weg blend in onze tuin. Service super snel en fijn. Zelfs een extra controle voor dat de bestelling is doorgezet. Voor iedereen aan te raden
22 June 2026
Molenmuisjes
Didam
21 June 2026
Sophia
Bergschenhoek
Mooi product t voor goede prijs en prima verzending
21 June 2026
Lennart
Wanneperveen
Goed service
Abdul
Rotterdam
trap voor glijbaan gekocht snel geleverd en van goede kwaliteit
Frederic
Olen
Makkelijk te installeren. Stevige baar en toch niet te dik voor kinderhanden. Kleindochter is blij, dus oma en opa ook. Verzending liep ook heel vlot, goed verpakt.
Jan
Haacht België
Bestelling was niet compleet maar na één mailtje was het missende onderdeel snel afgeleverd.
18 June 2026
Rogér
Badhoevedorp
We twijfelden over wat we precies te bestellen hadden, ook technisch/constructief gezien. De klantenservice heeft na overleg met een monteur ons van top advies voorzien. Tevens was de levering zeer snel.
17 June 2026
Ruben
's-Hertogenbosch
We kochten een schommel met touwen, prima kwaliteit enn ziet er mooi uit
15 June 2026
Met groet van CasinoAvond.com
14 June 2026
Gerard
Wormerveer
Kleindochter is er blij mee en maakt er veel gebruik van.
14 June 2026
Margriet
Steenwijk
Ik had H-ankers gekocht om de poten van mijn speeltuin te herstellen. Die poten stonden in de volle grond. Ik heb de onderkanten weggezaagd en nu staan ze in de ankers 5cm boven de grond zodat ze niet meer kunnen rotten en ik nog veel jaren plezier zal beleven aan mijn obstacle rig.
Frederic
Brugge
Een echte aanrader
Luc
Kalmthout
Snelle levering evenals antwoord op mijn vraag voor info.
Linda
Alsemberg
Mooi materiaal. Snelle levering. En toen de vervoerder steken liet vallen, werd er pro-actief gehandeld.
Laure
Rotterdam
Goede kwaliteit
Dirk
Ieper
Er liep iets mis op de website, maar de communicatie daarrond was snel en correct. Geen onpersoonlijke koopervaring en snelle verzending.
Lieve
Hasselt(B)
Netjes verpakt, goede instructies. Duurde vrij lang voordat bestelling geleverd werd
Daniel
Westerbork
Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?
Kerklaan 12
4308 AL Sirjansland