Superschommel snelle levering

Prachtige canvas babyschommel. Supersnel en goed geleverd

Erg tevreden, goede prijs

Mooie Nest schommel, zoontje is er enorm blij mee

heel goede kwaliteit ; vlot beschikbaar

vrij snel beschikbaar - afhaalcentrum Belgie moeilijk te vinden goede kwaliteit, vriendelijk personeel goede communicatie voor aflevering

GOED PRODUKT

DEGELIJK MATERIAAL

Snelle en juiste levering

De website is duidelijk en de keuze is groot. De bestelling was snel en netjes geleverd.

Prachtige schommel!

Met zorg gemaakt, goed afgewerkt. Is meteen enthousiast in gebruik genomen!!

top service!

Goede prijs en snelle levering

Positief, goede kwaliteit tegen een goede prijs, snel geleverd.

Dik 5 sterren waard

Schommel vanaf 8 maanden besteld, super snel Geleverd en mooi En netjes verpakt . Het bedrijf lijkt me goed voor meerdere aankopen in de toekomst te doen . En vooral betrouwbaar.

Glijbaan en nog een paar kleine dingen besteld en binnen 2 dagen geleverd. Goedkoper dan elders. Prima zaak dus

Prima webshop

Goede spullen, ruime keuze. Retourzending netjes afgehandeld.

prima!

goede site, duidelijke informatie, snelle verzending, prima prijs

Helemaal goed!

Makkelijk te bestellen, goede prijs, snel in huis en degelijk materiaal.

Eenvoudig besteld en snel geleverd

Helemaal prima

Het product is niet geleverd, was uit stok

Werd snel op de hoogte gebracht dat het toch niet in stock was

Snelle service, goed product. Heldere communicatie.

Snelle service, goed product.

Super goeie communicatie. Had besteld volgende dag meteen mail dat het niet voorradig was en pas maand later zou komen. Of wij erop wilden wachten of order annuleren. Nou wachten was voor ons geen probleem. Twee en halve week later weer mail we konden de schommel die dag verwachten. Schommel die dag netjes geleverd. Zaten de grond ankers er niet bij en verstevigings balkjes er niet bij. Ik meteen gebeld. Wordt geregeld meneer ik stuur ze vanavond op.ben ook weer hun woord gehouden volgende dag alles compleet. Dan de schommel makkelijk te monteren en super kwaliteit. Echte aanrader dit bedrijf

Fantastische service

Heel erg tevreden. Er was een probleem met een deel van de levering, maar er werd ons meteen een alternatief voorgesteld. Snelle levering, persoonlijke en vriendelijke aanpak. Zeker een aanrader!

tevreden

goed product

Ruime keuze en prima dienst na verkoop

Zeer ruime keuze aan schommels en toebehoren. Correcte communicatie. Prima dienst na verkoop in verband met een onderdeel dat niet meer geproduceerd wordt door de leverancier.

snel geleverd

materiaal behoorlijk verpakt maar de assemblagetekeningen en tekst kunnen duidelijker,neem een voorbeeld aan de IKEA uitleg

perfecte service

Doen wat je zegt.

Leuke prijzen, snelle levering

Snel, betrouwbaar, kwaliteit

Prachtige nestschommel, helemaal zoals beloofd en snel in huis, zelfs in deze drukke tijd!

Verschillende online winkels bekeken om de marathonhaken te bestellen. Overal waren ze uitverkocht behalve bij jullie. En bovendien werden ze snel na bestelling geleverd.

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77