vlotte correcte service

Eenvoudige bestelling, vlot en correct geleverd. Een product dat ik elders niet vond dus ook daar een plus voor.

Matig

Bestelling (metalen schommelpaal van 3.35 m lang!) was op een verkeerd adres bezorgd, op een niet afgesproken dag. Die bewoner belde mij omdat zijn adres over mijn adres was geplakt. Hij kon mij bellen omdat er bij de bestelling gelukkig nog een pakketbon zat waarop mijn adres stond en tel. nummer. Heb toen zelf de paal daar opgehaald, wat bepaald niet makkelijk was met dat formaat. Na email met klacht van mij werd ik later gebeld door De Bruine. Excuses. En daar bleef het bij. Kortom, geen prettige ervaring. Hoop gedoe.

Prima verhaal

Snelle levering, producten waren keurig verpakt en van goede kwaliteit. Wij zijn er blij mee!

Prima, conform afspraak geleverd

Ziet er goed uit, kwaliteit pas over een tijd te beoordelen, maar lijkt in orde

Goede en snelle verzending

Het product staat goed omschreven. Ik miste enkel de diameter van de gaten. Dus moest ik wachten tot het product geleverd was om het te meten. Dan pas wist ik welke maat van bouten ik kon gaan kopen.

Snel en goed

Snelle afhandeling van een onderdeel die niet overal te verkrijgen was voor een redelijke prijs.

Kwaliteit aan een correcte prijs !

na evaluatie van verschillende leveranciers bleek De Bruine Schommels de beste keuze !

Mooie kwaliteit van schommel, klantenservice achteraf kan beter

https://www.debruineschommels.nl/houten-schommel-zwaar-professioneel-openbaar-compleet-dubbel.html Wij kochten een publieke schommel, omwille van de kwaliteit die we wensten. Positieve punten: - Stipte levering - Vriendelijke, behulpzame bezorger (geholpen met naar de tuin dragen) - Stevige kwaliteit - Tevreden kroost - Deftige schommelzitjes met kettingen Negatieve punten: - Klantenservice achteraf: wij stelden via whatsapp een vraag, maar kregen geen antwoord (2 keer gestuurd, berichten werden wel gelezen) - Een aantal foto's op de website is niet zoals in werkelijkheid: er "ontbreken" 2 steunbalken aan de zijkant. - Afwijkende kleur van de schoren en schroefdoppen (vind ik persoonlijk minder erg, want is mooier dan op de website) - Beschadigde schoor (serieuze kras), barst in één van de steunbalken (is natuurlijk hout, maar gaat over de ganse lengte van de balk)

Heel goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goede prijs en duidelijke afhandeling.

Juiste product vlot geleverd

Simpele bestelling van een paar grondankers en (paal) beugels. Website was prima op orde, de prijs was goed en de levering was vlot en correct.

Snelle en accurate levering van mooi produkt!

Snelle en accurate levering van mooi produkt!

Mooie degelijke schommels

De schommels die wij hebben besteld zien er kwalitatief goed uit. Zullen de kids veel plezier van hebben

Ik had touw besteld wat te klein was. Kon zonder problemen terug doen en kreeg 1 dag later van afterpay een mail dat ik niet hoefde te betalen. Goed geregeld allemaal

Fijne communicatie

Prettig gesprek, goede service en snelle levering. Het geverfde hout van de schommel is van goede kwaliteit.

Duidelijke site, kwaliteit en snelle levering

Duidelijke site, kwaliteit en snelle levering.

Korrect

Alles geleverd zoals omschreven. Top

snelle en correcte levering

Ik ben zeer tevreden over de bestelling

Goede info op site met gedetailleerde gegevens. Snelle en vlotte levering

Goede website, prima kwaliteit en snelle levering.

Goede website, prima kwaliteit en snelle levering.

Goede kwaliteit en zeer snelle levering

Zie bovenstaande!

Over alles tevreden

Informatie webste, prijs, levering, product, alles dik voor elkaar.

Goede levering, product zoals beschreven.

Blij een regelbaar H-betonanker 91-141 gevonden te hebben.

vlotte levering & exact als beschreven

Producten zijn exact als beschreven op de site. levering vlot, mooi verpakt.

Héél goed

Snelle levering...Goede prijs/ kwaliteitverhouding.

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77