Normaal gesproken tevreden, nu geen reactie

Normaal gesproken zeer tevreden. Nu wacht ik inmiddels al een week op een bestelling van voorraad items. DHL shipment notificatie week geleden ontvangen, maar T&T code is nog steeds niet bekend bij DHL. Ook nog geen reactie op mijn vraag twee dagen geleden. Dus op basis van deze ervaring niet zo tevreden.

Mooie rvs duikelrek en snel geleverd.

Perfect!

Very good service, fast delivery and high quality product

Veel keuze en snel geleverd.

Veel keuze en snel geleverd. Kwaliteit goed in orde.

Na ruim een week nog niet de hele bestelling ontvangen.

Helaas te laat voor de verjaardag van mijn dochter morgen. Zonder touwen kunnen we de schommel niet ophangen. Er is ook niets gecommuniceerd over wanneer de rest komt. Wat we hebben ontvangen ziet er wel goed uit.

Goed product snel geleverd

Rubberen schommel goede prijs en snelgeleverd. Ik maar bovenal mijn dochter is zeer tevreden.

verkeerde levering niet erg tevreden

we hebben rechte gekregen ipv schuine , toch geprobeerd en is veel wankeler, daarnaast was van 1 van de twee de binnenzijde volledig blank staal dus die heb ik eerst apart moeten gronden met RX5

prima webshop, normale prijzen, prima service

Eerste keer besteld bij De Bruine; alles verliep vlot en naar wens. Geleverd product (RSV paalkapjes) was exact wat we zochten. Top!

Snelle service en top producten

I.v.m. de hoogte van onze schommelbalk heb ik nu schommelzitjes bij De Bruine aangeschaft met extra lange touwen. Goed materiaal qua touw en mooie houten zitjes. Ter vervanging van de oude waarvan de touwen te kort en van plastic waren.

Correcte levering, goed product.

Nieuwe schommels ter vervanging van de oude. Beste keuze van touwen. Beter dan de geplastificeerde.

Super, snel geleverd

Supersnel kreeg ik de bestelde artikelen. De artikelen voldoen en mijn zoons zijner heel blij mee.

Snelle reactie en service

mooi product

nog steeds geen levering

Goedendag, nog geen levering en bij het nakijken van verzending nr geeft aan dat één van de twee pakketten niet bestaat? Hoop dat deze levering nog goed loopt via DHL.

teleurstellende ervaring. arrogante houding medewerker

Op zondagavond geplaatst. maandagochtend meteen gebeld of ik nog wat bij kon bestellen. Betreft order van bijna 300 euro. schandelijk te woord gestaan. Medewerker (Klaas) weigert om order aan te passen. Uitgelegd dat ik de eerste keer bij dit bedrijf bestel en dat ik het vreemde gang van zaken vind, omdat ik alleen wat extra wil bijbestellen. Voor een artikel van 6 euro zou ik dan bijna 7 euro extra verzendkosten moeten betalen (door het invoeren van een extra order), terwijl de order nog niet eens verzonden is en dit artikel nog gewoon mee kan. Gevraagd of ik de eigenaar kan spreken. Medewerker weigert dat. Uitgelegd dat ik de order wil annuleren, want op deze manier hoeft het voor mij niet meer. Medewerker wil order toch gewoon afsturen en die moet ik dan weer op eigen kosten retourneren, terwijl bestelling niet eens door het bedrijf verzonden is. Erg jammer. Geen aanrader. Medewerker is totaal niet geschikt voor zijn functie.

Zeer goede kwaliteit!

Erg tevreden over de kwaliteit van de geleverde schommel en boomriemen. Levering duurde iets langer door de vertraging bij BPost. Goed materiaal!

Snelle levering ondanks Corona drukte 👍

Snelle levering ondanks Corona drukte. Blij met mijn aankoop

Keurige levering en erg mooi huisje

Na bestelling binnen redelijke tijd ontvangen. Keurige bezorging tot in de tuin. Pakket mooi compact verpakt. Huisje erg prettig om te bouwen. Zit goed in elkaar en instructies duidelijk. Erg mooi huisje.

Prima en snel

Besteld, week later zeker in huis. Producten zagen er netjes uit. Top👍🏼

Top producten, bij uitzondering geleverd buiten de Benelux

Vanuit Frankrijk op zoek naar goede kwaliteit en veilige schommelspullen, kwamen we al snel bij De Bruine uit - wat een compleet online assortiment met top producten! Eerste bestelling verliep vlot, snel geleverd in Frankrijk met DHL. Bij de 2e bestelling verliep de communicatie moeizamer, levering nam meer tijd in beslag. Toch tevreden over de service om bij uitzondering buiten de Benelux te leveren, in deze lastige periode (covid-19) voor online aanbieders. Bedankt!

Slecht

Al meer of en week aan het wachten en nog niks ontvangen

In een woord "TOP"

Vlotte levering beantwoordt volledig aan de verwachting

Snel en goed

Snel geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding.

Scherpe prijs en snelle levering

Vlotte levering (ondanks corona periode) en zeer scherp geprijsd.

wij hebben nog niks ontvangen

ik kan geen beoordeling geven als mijn pakket nog niet geleverd is

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77