wij hebben nog niks ontvangen

ik kan geen beoordeling geven als mijn pakket nog niet geleverd is

Snelle levering, mooi product

Twee schommelplankjes besteld. Ze waren snel binnen en voldoen aan de verwachtingen, het zijn prachtige plankjes en zeker niet te duur.

alles verliep vlot en duidelijk, plaatsing bij aanvraag ook mogelijk

zoals hierboven beschreven

Voor onze jongste zoon een nestschommel besteld en de volgende dag al geleverd. Aandachtspuntje het kussen zat boven in de doos waardoor ik er bijna met de schaar doorheen ging, Wellicht slim om er even een kartonnetje boven te doen

Zeer goede service

Je bestelt. De verzending loopt vlot. Je krijgt continue updates voor elke stap via email. Je bestelde goederen komen aan. En je bent gelukkig. Wat moet een mens nog meer hebben.

Goede service de nestschommel die wij besteld hadden was niet op voorraad.De andere dag werd er al 'n vervanger geleverd.Twee zeer tevreden kleinkinderen.

Goede kwaliteit nestschommel, snelle levering! Veel speelplezier!

Waardeloos

Erg waardeloos, product niet geleverd, wordt van kastje naar de muur gestuurd door leveringbedrijf. En bij bruine schommels reageren ze nergens meer op

Zeer snelle service. Heel tevreden van prijs/kwaliteit.

Prachtige materialen - super snelle levering

Ook bij ons werden de bestelde items super snel geleverd! Daarnaast prachtige stevige materialen. En dat allemaal in Corona tijd - super goed gedaan!!

Ondanks de Corona-crisis super snel geleverd! Heel erg blij mee!

Prima geregeld

We hebben nu voor onze kids een nestschommel gekocht bij De Bruine. We hadden al eerder voor een baby schommelzitje gekeken. We zijn echter toen niet tot aankopen overgegaan. Nu zijn onze kids iets ouder. We gaan weer zoeken op internet en komen weer bij De Bruine uit. De Bruine maakt een betrouwbare indruk en lijkt goed “spul” te hebben. En we zijn zeker niet teleurgesteld. Transporteur belde netjes van te voren of hij het pakket kon komen afleveren en inderdaad stond er al snel een vrachtwagen voor de deur. Kids waren onder indruk van de afmetingen van de vrachtwagen😉 De nestschommel valt goed in de smaak bij de kids. En ook wij als ouders waren blij met de kwaliteit. Bedankt De Bruine voor de service👍🏻

Kwaliteitsproduct werd snel geleverd en liet zich makkelijk installeren.

Correcte en snelle levering, kwaliteitsproduct eenvoudig te assembleren. Bijgeleverde ketting moest ingekort. De bijgeleverde shackle liet zich niet tussen 2 schakels doorsteken. Dus ketting op lengte geknipt met ijzertang. Lukte prima.

Fijne snelle levering, goede kwaliteit

👍🏼

Snelle en goede verzending!!

Snelle levering ondanks corona

Schommel besteld zodat de kinderen zich ook bij huis kunnen vermaken. Snelle levering, met Pasen besteld, donderdags geleverd. Alles compleet. Keurig.

Via WhatsApp vragen gesteld, was wat druk, duurde even voor antwoord. Dat appte ze meteen dat antwoord even ging duren. Levering was super snel. Ondanks de drukte in corona tijd

perfect

Alles perfect verlopen

Snelle service en levering.

Duo schommel haken besteld en netjes op tijd geleverd en zeer goede kwaliteit.

Snelle levering!

Fijn product

Prachtig stevige schommelhaken. Dat vind je niet in de bouwmarkten. En zelfs in deze tijd snelle levering!

Snelle levering van goed product

Fijn dat de bestelling snel geleverd werd, het klimnet is van goede kwaliteit en we zullen er veel kijkplezier van hebben!

super

tot de volgende keer

Hier koop ik nog

Producten van goede kwaliteit Correcte prijs Goed advies Snelle levering en leveringsinfo ondanks Corona

Mooi product voor een nette prijs.

Site, info, levering, kwaliteit...alles ok.

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77