Super snelle levering

De bestelling was snel binnen ondanks deze rare tijden. Veel spelplezier met deze mooie dagen dat we niet weg mogen 👍👍

Uitstekende ervaring

Prima prijs-kwaliteit verhouding, snelle en duidelijke service, ook in tijden van Corona.

Goede koop snelle service

Snelle levering, precies zoals de foto!

Duidelijke website, gratis verzending

Snelle verzending

Prima kwaliteit en snelle verzending.

uitstekende service!

Goede telefonische uitleg over het product en daarna een vlugge en efficiente levering

Prima materiaal en snelle service.

Zoals het hoort, gewoon het bestelde geleverd voor een goede prijs

Valt niet heel veel over te vertellen. Ruime keuze. Besteld wat ik zocht voor een goede prijs.

Snel geleverd, mooie spullen.

Snel geleverd, mooie spullen.

Snel service, top producten

Bestelling geplaatst, geduldig aan het wachten op een track en trace code, die kwam niet maar wel al snel een pakket. Top!

Prima in orde!

Het bestelde artikel voldoet helemaal aan de verwachtingen. Prima in orde dus!

Prima service & prijs kwaliteit

Vriendelijk, behulpzaam en kundig

Snel en goed

Spullen snel geleverd.

Voldoet aan verwachting

Duo schommel gekocht. Voldoet zeker aan onze verwachting. Zeer snelle levering, ook in de huidige coronatijd. Mooie producten te koop, al eerder andere dingen via deze website gekregen voor de verjaardag van onze dochter. Mooie producten! Zeker een aanrader, je krijgt wat je ziet.

Snelle levering goede kwaliteit

Super snelle levering. Zelfs nu! En zeer tevreden met product.

Snelle levering en super schommel / hangstoel.

Boven verwachting goed

Schommel via bol.com gevonden maar toch via hun eigen website besteld. Super snelle levering, keurig verpakt Niet maar dan ook niet op aan te merken

Snelle levering, goede kwaliteit

De schommelhaken die ik besteld heb werden snel geleverd en zijn van uitstekende kwaliteit. Ze voldoen in ieder geval geheel aam mijn verwachtingen.

Snel geleverd.

Uitzoeken op de website ging makkelijk. De volgende dag was het geleverd. Super!

snelle levering ondanks de corona

Topservice

Bij de 1e levering is per ongeluk de verkeerde schommel geleverd. Gemaild en meteen een nieuwe schommel geleverd. De verkeerde schommel mochten we houden. Hier gaan we iemand anders blij mee maken.

Vlotte en snelle levering

Er was iets fout gegaan bij de betaling van de bestelde producten maar ik werd telefonisch vriendelijk onthaald en de persoon heeft me onmiddellijk verder geholpen.

Degelijke complete oplossing.

Snelle levering en antwoord op mijn vraag. Voor De Bruine gekozen omdat naast de prettig geprijsde netschommel ook het bevestigings materiaal meebesteld kon worden. In het geheel goede kwaliteit en het aller belangrijkste: Kids zijn er heel blij mee.

heel snelle levering

Heb er mijn goede maat glijbaan gevonden, niet duur. Snelle levering en netjes op de hoogte gehouden via mail. Top

Prima levering en vlot

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77