Goede communicatie en goed advies

Na advies van de bruine mooie schommel en trapeze gekocht. Snel verstuurd en duidelijke handleiding. Erg tevreden

Top service en materiaal

Goede telefonische advies en instructies. Uiteindelijk top schommel als resultaat.

Gewoon goed spul en afgeleverd zoals afgesproken.

Alles klopt gewoon met wat ik besteld heb.

Mooi product en super snelle verwerking en verzending

Mooie rvs rekstok voor de turnoefeningen van onze dochters. De lengte van 135cm is niet overal verkrijgbaar.

Zeer goede service

Alles vlot verlopen. Snelle levering, zelfs ten tijde van corona!

Snelle en goede levering

Snel geleverd, ook tijdens de Corona, slechts 2 werkdagen wachten. Aanrader!

Bestelling snel en goed geleverd

Bestelling snel en goed geleverd

Gewoon goed

Bestelling snel en keurig volgens verwachting. Niet de goedkoopste, maar product wel degelijk, en dan mag het ook wat kosten.

Gewoon goed

Spullen snel geleverd, dus niks opgaan te merken.

Mooi product en netjes verpakt geleverd

Geweldig deze nestschommel! Prachtig en exact als de foto op de website. Top!

Prima levering van een fijn product

Ik ben zeer tevreden met de levering van het duikelrek. Wat me wel opviel, waren de dumilzakjes met de schroeven voor de stangen, en de handgetekende beschrijving over het ingraven van de palen en vastzetten met cement. Persoonlijk zou ik dat meer professioneler aanpakken met een nette computertekening en de schroeven verpakt in een doosje/naamloze plastic verpakking. Verder tevreden.

Makkelijk te bestellen. Makkelijk te bereiken bij vragen. Snelle en correcte afhandeling!

Onze ervaringen zijn alleen maar positief. Degelijke materialen en behulpzame mensen bij vragen of bedenkingen. Onze dochter is er héél blij mee en wij ook!

Makkelijke site om te bestellen

goede productomschrijving met snelle levering

Goed materiaal, goede service

Heb een glijbaan omgeruild, alles werd snel en goed afgehandeld. De glijbaan is inmiddels geïnstalleerd en beveelt goed. Ook de trapeze die ik heb aangeschaft is van zeer goede kwaliteit. Top :)

Makkelijk bestellen en goede levering

Bestelproces is simpel en duidelijk. Levering door DHL was wat vertraagd door de drukte (coronavirus) . De track and trace werkte daardoor minder. Kan gebeuren. Kwaliteit van de glijbaan is prima.

Behulpzaam en verstand van zaken

Schommel besteld inclusief bevestigingsmaterialen, goed geadviseerd wat betreft de verschillende soorten beugels en welke goed is voor welke doeleinde. Prima service, verstand van zaken, vriendelijk en behulpzaam!

Correcte levering vd glijbaan met respect van vooropgestelde leveringsdatum.

Mooie website met plaatje daadje om het zoeken makkelijker te maken. Snelle levering. Kwalitatief goed materiaal wat je voor meerdere doeleinden kan gebruiken. Zo hebben wij schommelhaken gebruikt om onze netten op het voetbalveld strak te krijgen. Aanrader deze webwinkel.

Duidelijke website, kwaliteit spullen en materialen

Duidelijke website, kwaliteit spullen en materialen

Zeer vlotte levering en goede producten!

Goede kwaliteit schommels!

Mooie kwaliteit schommels (tweede keer bij De Bruine besteld), goede montage materialen en snel geleverd. Misschien handig om bij netschommels een handleiding te doen hoe je ze moet verstellen + instructie knopen maken.

Super leuke telefoon

Super leuke telefoon, die gaat zeker heel veel gebruikt worden.

Degelijk peuterschommeltje en Corona vrij

Snelle service, super geregeld

Snelle service, super geregeld

Leuk buitenspeelgoed goede prijs.

Bestelling snel ontvangen.

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77