Goeie service, degelijk product. Prima!

Voor herhaling vatbaar!

Snelle service en veel keus.

Telefonisch contact gehad wat plezierig was. Met wat advies het nodige besteld. Binnen 1 tot 2 dagen alles binnen! Dank.

Na ontvangst van de schommel bleek in één van de onderdelen geen bevestigingsgaten te zitten. Na contact met de Bruine Schommels is door de leverancier een vervangend onderdeel opgestuurd. We moesten na een e-mail wel zelf bellen, maar het gebrek is daarna wel opgelost.

Slechte kwaliteit van het product

De kwaliteit van de paalhouders zijn erg slecht! Ik zelf als engineer snap dat tegen lage kosten en hoge kwantiteit, niet veel tijd kan worden besteed per paalhouder. Gooi dan liever de prijs omhoog om kwalitatief iets goeds te leveren. Nu kan ik zelf de paalhouders open slijpen, opnieuw richten en opnieuw hechten. Als ik nu de palen erin zet, heb je een toren Pisa constructie!! Daarnaast erg veel verontreinigingen bij het thermisch verzinken!

Goed, vlot, duidelijk.

Makkelijk zoeken wat ik nog had, snel gevonden, goede prijs, snelle bezorging.

Het materiaal is netjes en snel geleverd!

Snelle en goede levering

Alles super snel en netjes geleverd. Zelf in tijden van de coronacrisis

Afspraken goed nagekomen.

Fast delivery...good quality

Goede prijs/kwaliteit

Tevreden met de aankoop van een glijbaan. Goed product en tijdige levering.

Top ervaring

Besteld geleverd snelle service en veel schommelplezier voor onze kleine man.

Kan niet anders zeggen dan TOP

Ik bestelde een losse glijbaan en deze werd de volgende dag al netjes geleverd, super fijn!

nette, snelle levering. product zoals verwacht

Super snel . Top prijs. Top kwaliteit.

We hebben een speeltoestel in tuin, waarvan het glijbaan heel snel kapot was. Ikzag bij De Bruin voor een aardig prijsje deze glijbaan. Had niet veel van verwacht , maar toe die binnen 2 dgn geleverd werd zag ik hoe goed de kwaliteit was. Kinderen zijn heel blij. Hartelijk dank voor de goede service.

Uitstekende service!

Kinderen zijn blij met de nieuwe schommel!

Snel en keurig afgeleverd

Vooraf tijdsblok wanneer er geleverd wordt, met DHL

Mooi en kwalitatief buitenspeelgoed

Een fijne gebruiksvriendelijke website. Snelle levering en een mooi product.

snelle en correcte service maar producten waren niet oké

De bestelling en levering verliep héél vlot. Het tuinhuisje werd geleverd op een pallet. Eens we die begonnen los te maken en uiteen te halen dan zagen we dat alles klieder nat was en er stond héél véél schimmel op het hout. We hebben alles dan enkele dagen opengezet en laten drogen alvorens te monteren. Bij het monteren hebben we wel wat plankjes moet aanpassen omdat we het anders niet ineen kregen. Kwam dit door het vocht? Gelukkig had ik een zaagmachine om plankjes bij te zagen. Eind goed al goed, het huisje staat en we zijn tevreden!

Zeer snel en goed

Had de goederen binnen 1 dag in huis.

Producten zien er goed uit

De behandeling is oké producten zijn goed op tijd geleverd.

Goede service, snelle levering, mooie producten

Mooie schommel en klimnet gekregen. Fijn dat bevestigingsmateriaal ook kan worden gekocht bij De Bruine....

Correcte en snelle levering.

Leuke duo schommel voor een nette prijs.

Duidelijke website, snelle levering. Prima product.

Duidelijke website, snelle levering. Prima product.

Prijs kwaliteit ok,snelle levering

Ben zelf gepensioneert schrijnwerker en voor die prijs kan ik het kinderspeelhuisje zelf niet maken👍 Perfect inpakt en zonder schade geleverd!

Prima spul

Snel geleverd, prima kwaliteit. De schommel en glijbaan zijn snel in gebruik genomen :)

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77