Snelle levering, goede communicate.

Snelle levering, goede communicate via korte lijn. Ik heb het gevoel dat dit een familiebedrijf is. En dat is prettig.

Snelle levering, goede kwaliteit producten. Tevreden dus.

De peuter schommel werd vlot geleverd en voldoet aan alle verwachtingen. Mijn zoontje zit er goed veilig in en heeft dikke pret tijdens het schommelen. Wel jammer dat er alleen veiligheidsvoorschriften bij zaten en geen gebruiksaamwijzing. De stelachten hingen los en (zonder google) had ik echt geen idee hoe de touwen hier door moesten.

Snelle levering! uitbreidde en duidelijk verwerkingssysteem! Ik raad iedereen dit bedrijf aan!

Snelle bezorging. Goed en duidelijk verwerkingssysteem.

Kids zijn blij met de schommels

2 schommels besteld en deze zijm goed in ontvangst genomen door onze 2 meiden. De touwen zijn wel heel erg kort. Voor de kleinste ook lang uit en niet kunnen inkorten. Verder top Levering was ook de volgende dag

kwaliteit

Ik heb lang gezocht naar mooie schommels, klimladders en slingertouwen. Verreweg het meeste dat op de markt te vinden is goedkoper maar net-niet-mooi en niet fijn voor de handen. In deze winkel vond ik mooi spul. Het kost wat, maar we hebben er ook echt plezier van.

Klimstenen besteld en waren binnen paar dagen in huis. Enkel de afleverdienst (PostNL) had niet aan de deur gebeld, waardoor we een dag langer moesten wachten.

TOP !

De ene dag een schommelnest besteld, en de andere dag al in huis ! Super.. ook omdat dit een cadeau was ! Mooie schommelnest. Hangt nu een paar dagen. Mooie kleuren, ziet er mooi stevig uit. Mijn dank is groot.

Duidelijke en snelle communicatie gecombineerd met een goed assortiment

Precies naar wens en verwachting

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Product beantwoordt volledig aan de verwachting en wordt snel geleverd.

Mooi kwaliteit van de nestschommel en snel geleverd.

Perfecte service !!

"Het mooiste kado van de wereld!" kregen we als reactie toen we de met zorg uitgezochte houten schommel, ringen en trapeze hadden opgehangen. Wat een goede service heeft dit bedrijf gegeven! Er werd telefonisch alle tijd genomen om met ons mee te denken en het juiste advies te geven. We zijn erg blij met de producten die we bij De Bruine Schommels hebben besteld! Het zal zorgen voor veel schommel- en slingerplezier...

Mooie degelijke schommel. Zijn er erg blij mee

Prima in orde

Levering was snel en correct. De schommel beantwoordt aan alle verwachtingen. Kortom: zeer tevreden.

Gewoon het bestelde geleverd zonder poespas.

Bezorgdienst van Spreuwel uit Eindhoven heeft wel een foutje gemaakt, dat ze overigens snel zelf weer hebben hersteld. Geen noemenswaardig probleem.

gewoon prima

goede service

goede service en snelle levering

Zeer snelle levering en een prachtige schommel!

Ik had moeite om voor onze kinderen de juiste schommel te vinden totdat ik hier terecht kwam en zeer vlot een fijne schommel vond. De levering was zeer vlot en de schommel meer dan naar wens. Met een vlotte montage en een fraai uiterlijk dus superblij en de kinderen zeer zeker ook!

correct

snelle correcte levering. Kan ik zeker aanbevelen

Mooi en sterk materiaal, maar niet recht en onjuiste maten

De hoekstukken waren niet exact recht aan elkaar gelast (en dan bedoel ik niet het verschil tussen de 90 en 100 graden hoek), waardoor er in de gehele schommel een onvermijdelijke draai ontstond. We hadden een set besteld. Er was aangegeven dat zowel de haken als de hoekstukken voor balken van 94x94 bedoeld waren. Het bleek dat de haken echter alleen maar pasten op balken van 90x90 mm. (dit stond niet vermeld). We konden de haken wel retourneren en zelf een andere oplossing verzinnen, maar we hebben zelf een balk bij een houtzagerij laten versmallen naar 90x90 mm. De snelheid van het verzenden en de communicatie liep verder netjes, vriendelijk en snel.

Erg positief

Overzichtelijk bij het bestellen. Scherp geprijsd. 72 stuks besteld aan planken en balken. Sommige aardig krom maar ten opzichten van bouwmaat de 2x duurder is en ook daar krijg je aardig kromme.

Uiterst positieve ervaring. Snel en correct geleverd.

Het bedrijf biedt een zeer gevarieerd aanbod aan schommels met een snelle en correcte goede levering. Zeer positief.

De bestelling werd snel geleverd, netjes verpakt en te volgen met track en trace.

Door de technische termen is het even zoeken naar de juiste materialen als je niet in het speeltoestellen wereldje zit, maar door de productomschrijvingen en plaatjes komt dat uiteindelijk wel goed. Ik heb geen telefonisch / mailcontact nodig gehad, dus aanvullende service is moeilijk te beoordelen. De bestelling was prima verpakt, snel geleverd en te volgen met track en trace. Kortom, prima geregeld allemaal. De materialen lijken mij oerdegelijk, dus de kids kunnen naar hartenlust los op de nieuwe schommels. Als de service net zo goed is als het materiaal en het bestelproces, dan zit het bij De Bruine Schommels wel snor.

Perfect en snelle levering

Telefonisch de bestelling nog aangepast deze is direct goed opgepakt en de volgende dag in huis

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77