Snelle levering, materiaal zoals omschreven, goed verpakt.. Kortom: perfect wat wij zochten! Kids zullen er jaren plezier aan beleven 😃

prachtige roestvrijstalen steunen

snelle levering en heel mooie steunen, gaan we heel blij mee zijn de komende jaren op de wipwap

Snel en goed product

Ik heb deze schommel aangeschaft voor in mijn fotostudio. De bestelling en levering gingen heel snel. Ik ben er heel blij mee en hoop hem vaak te gaan gebruiken. Fotostudio Shootz Lelystad

Goede schommels

Het zijn mooie fijne schommels. We zijn zeer te vreden

Snelle service met topkwaliteit producten!

Kort en simpel: snelle service met hoog kwalitatieve producten waarvan je jarenlang plezier aan zult hebben. Breed assortiment ook, mooi bedrijf!

Snelle levering volgens afspraak

Niks op aan te merken!

Snel, goede kwaliteit

Goed product en snelle verzending.

Top & Snelle service.

Snelle en correcte levering

Keurig en snel geleverd. Zeer correct !!

Zoals het hoort !

Bij het telefonisch onderhoud werd ik vakkundig en adequaat geadviseerd, de daaropvolgende bestelling, hoe gering ook, werd de volgende dag keurig, model verpakt door de bode thuis afgeleverd. Een lichtend voorbeeld voor doorsnee leveranciers. Van harte aanbevolen !

Snel geleverd, betrouwbaar en prijs-/kwaliteitsverhouding uitmuntend

Prima geholpen, vlotte levering en goed geprijsd.

Prima geleverd

Gemakkelijk besteld en snel en goed geleverd.

Uitgebreid aanbod en vlotte (maar relatief dure) levering

Vlot de producten gevonden die ik zocht in het uitgebreide gamma. Goede prijzen en een vlotte levering. Wel wat jammer van de relatief hoge verzendkosten en de extra kost voor betalen via Bancontact/Paypall/...

Zeldzame superservice.

Meerdere malen een zeer aardige rn geduldige medewerker aan de telefoon gehad om informatie te vragen over de producten. Daarna hebben we bij het bestellen aangegeven dat we bepaalde artikelen doormidden wilde zagen om er zo van 2 4 te maken. Toen pakket arriveerde was dat al voor obs gedaan en was er kosteloos extra bevestigingsmateriaal meegestuurd. Zeldzaam goede service.

Fijne winkel, veel keuze aan goede onderdelen en goede service.

Duidelijk website, vlotte levering en goede service; kortom zeer tevreden!

Simpel bestellen en snel ontvangen

Makkelijk vindbare site, eenvoudige bestelling en daags daarna ontvangen.

Topservice

Snelle afhandeling van bestelling, goede prijs. En behulpzaam tijdens problemen met bezorging van DHL. Top!

Makkelijke webshop, duidelijk bestelproces. Goede prijs/kwaliteitverhouding en snelle levering. Top!

Snelle levering, goed product, mooie prijs

Duidelijke webshop snelle levering goed verzorgd

Duidelijke webshop makkelijk te vinden wat je zoekt met een nette prijs, snelle levering met een goede communicatie over de order status.

Snelle en correcte service

Goede service Snelle afhandeling Ok van prijs

Perfecte levering en materialen.

Snelle en goede levering. Materialen goed verpakt en zien er netjes uit.

Er wordt snel geleverd wat je besteld super

De kids zijn weer giga in hun nopjes met de nieuwe speeltjes 🔝👍✋️👊

Zeer robuuste onderdelen, ziet er goed uit

Onlangs onderdelen besteld om een schommel te maken. Onderdelen zien er robuust en stevig uit.

Product was naar wens.

Onze dochter was er zeer content mee!

Kerklaan 12

4308 AL Sirjansland

+31 111 643 077

Over De Bruine Speeltoestellen

Bij De Bruine Speeltoestellen willen we voor ieder kind een veilige, uitdagende speelomgeving creëren waar ze urenlang speelplezier kunnen beleven. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat jij als klant tevreden bent en blijft over onze service en producten! Laat jij een review achter om onze toekomstige klanten te helpen?

Over De Bruine

Adres: Lage Rampertseweg 15 4307 NN Plaats: Oosterland (Zeeland) Telefoon: 0111 64 30 77